Şimdi Ara

Kulaklık seçimi için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bir iki güne kadar Clip+ alacağım hayırlısıyla fakat kulaklıklara dair hiçbir fikre sahip olmadığım için size danışmak istedim.
    Dinlediğim tarz genel itibarı ile house, minimal. Sesleri net ayırt edebileceğim, tarzıma uygun olarak haliyle bassları netleştirebilecek bir kulaklık arıyorum. Tercihen kulak içi ve 100TL ye kadar.
    Teşekkürler.

• Üzerine 20 30 lira ekleyip forumdan audio technica cks77 ya da cks90 almak bir seçenek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 2 Eylül 2012; 18:55:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler, biraz araştırma sonrasında Audio Technica markasının iyi olduğunu anladım. Hatta accessoryjack sitesinde dahi markanın başı çektiğini gördüm.
    Gerçi göze ilk bakışta biraz tipsiz geliyor fakat Beats alıp bunları kaçırmayı istemem.
  • Valla cks90 ı diyorsanız bence beats ten daha çok dikkat çeker :) Beatsler artık klişeleşti. Çok kişide var.

• Esasında bilen için dikkat çeker bu kulaklıklar yani biraz araştırma gerekli. Kesinlikle daha iyi ve daha güzel. Tek marka verdiniz işimi hallettim sağolun :)
  • Tek markaya bağımlı kalmayın. Birsürü çok iyi marka var ve her markanın üretilmesine değmiş kulaklıkları var. Monster ın bile var. Bi tek Beats in yok malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 3 Eylül 2012; 8:12:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre0S

Esasında bilen için dikkat çeker bu kulaklıklar yani biraz araştırma gerekli. Kesinlikle daha iyi ve daha güzel. Tek marka verdiniz işimi hallettim sağolun :)

O bütçeye Brainwavz M2 var, Vsonic GR06 var (ama kıyasla daha düz), bu Cks'lerden bahsedilmiş zaten, Ckm500 var (çok net ve baslı. Bir daha alsam alırdım)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar kafam çok karıştı, cks90da kararlıydım fakat bir fiio e6 almaya karar verdim kulaklığın parasından biraz kısayım diyorum. Vsonic GR06 gözede hoş görünüyor fakat Brainwavz M2 hem fiyat hem performans açısından iyi gibi duruyor. Elbette hiçbirini denemeden anlayamam fakat bu amfi işi beni biraz sıkıntıya düşürdü. Sizce ne yapmalıyım?
  • İlk bilmemiz gereken şey, kulakiçi kulaklıklar amfiye ihtiyaç duymaz. İkinci de e5 ve e6'nın yaptığı şey sesi ve bası yükseltmek. Başka bir numara yok. Ve halihazırda cks90 gibi bas delisi bir kulaklık kullanırken e6 eğer aşırı bas sevmiyorsanız boşa harcama olacaktır.

Bir önceki kulaklığınız neydi bilmiyorum ama dümdüz bir cks yada M2 sizi mutlu edecektir.
  • Peki cks90 ile m2 arasında bir karar vermem gerekirse?
  • Eskiden m2 kullandığım için biraz bilgim var kıyas için; m2'nin en güzel tarafı malzeme kalitesi ve şu an dinlediğim Westone um3x veya dba-02 gibi şeylerde olan kablo kalitesiydi. Kalın ve sarmal bir kablosu vardı. Ses kalitesi netlik bas vs olarak Sennheiser cx300 ii modeli 50-60/100 ise M2 70-75/100 idi.

Bir arkadaş paraya sıkışmış acil olarak satılığa çıkarmış. Bir bak istersen

(o fiyatla resmen geldiği rakama veriyor, alacaksan söyle bana iletişime geçmenizi sağlayayım)
    http://www.techno-fi.net/forum/index.php?topic=4887.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mair -- 3 Eylül 2012; 15:02:16 >
  • quote:

Merhaba arkadaşlar. Bir iki güne kadar Clip+ alacağım hayırlısıyla fakat kulaklıklara dair hiçbir fikre sahip olmadığım için size danışmak istedim.
    Dinlediğim tarz genel itibarı ile house, minimal. Sesleri net ayırt edebileceğim, tarzıma uygun olarak haliyle bassları netleştirebilecek bir kulaklık arıyorum. Tercihen kulak içi ve 100TL ye kadar.
    Teşekkürler.

Yukarıda önerilmiş, ben CKS77 ile gayet memnunum. Hiç düşünme bence, dinlediğine yakın tarzda trip-hop, down tempo, chill house dinliyorum. Bu tarz müziğe çok güzel gidiyor. Bir de konu dışı şunu sorayım, minimal olarak ne dinliyorsun, Kirlian Camera mesela?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Eskiden m2 kullandığım için biraz bilgim var kıyas için; m2'nin en güzel tarafı malzeme kalitesi ve şu an dinlediğim Westone um3x veya dba-02 gibi şeylerde olan kablo kalitesiydi. Kalın ve sarmal bir kablosu vardı. Ses kalitesi netlik bas vs olarak Sennheiser cx300 ii modeli 50-60/100 ise M2 70-75/100 idi.

Bir arkadaş paraya sıkışmış acil olarak satılığa çıkarmış. Bir bak istersen

(o fiyatla resmen geldiği rakama veriyor, alacaksan söyle bana iletişime geçmenizi sağlayayım)
    http://www.techno-fi.net/forum/index.php?topic=4887.0

Ben DH forum içinden de buldum ama amfi almayacaksam cks ye yönelmeyi düşünüyorum hala :) fakat 77 mi 90 mı karar veremiyorum.
    Bazı üyeler 77ye dengeli diyor 90a bass için doyum alırsınız diyor sahnesi 77nin daha iyimiş diyorlar ikiside olurumda sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: acsev2003

Yukarıda önerilmiş, ben CKS77 ile gayet memnunum. Hiç düşünme bence, dinlediğine yakın tarzda trip-hop, down tempo, chill house dinliyorum. Bu tarz müziğe çok güzel gidiyor. Bir de konu dışı şunu sorayım, minimal olarak ne dinliyorsun, Kirlian Camera mesela?

Minimal olarak daha soft daha caza yakın clown and sunset topluluğunun çoğunu dinliyorum. Başta Nicolas Jaar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: acsev2003

Minimal olarak daha soft daha caza yakın clown and sunset topluluğunun çoğunu dinliyorum. Başta Nicolas Jaar

nicolas jaar iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.