Şimdi Ara

kulaklık seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar kulakiçi kulaklık konularında hiç bir bilgim yok remix pop hareketli yabancı şarkılar dinliyorum 40 tl ye kadar bütçem var bu fiyata önerebileceğiniz en iyi kulakiçi kulaklık lar hangileridir ben şu kulakiçi kulaklığı düşündüm nasıl acaba SENNHEISER MX 271
    http://www.teknosa.com/urunler/110260544/sennheiser-mx-271-siyah-kulakici-kulaklik?from=suggestion&term=kulaki%C3%A7i

NOT:SONY MDRE9LPL kullandım onun kadar yüksek ses vermesini istiyorum ama bass ları çok hafif kaldığı için beğenmedim ağır bass ve bu kulakiçi kulaklık kadar ses vermesini istiyorum

sennheiser sony kadar ses veririmi acaba vede bass ları iyimidir kullanan arkadaşlar veya bilgisi olan arkadaşların msjlarını bekliyorum şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim :)

NOKİA ASHA 302 de kullanacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alihan1335 -- 13 Şubat 2013; 15:53:27 >

• ben mx 375 kullanıyordum bass konusunda bu alt seviye kulaklıklardan pek fazla şey bekleme ama sağlam eq ayarıyla ihtiyacını karşılayabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalenderdost

ben mx 375 kullanıyordum bass konusunda bu alt seviye kulaklıklardan pek fazla şey bekleme ama sağlam eq ayarıyla ihtiyacını karşılayabilir

eq ayarı nedir ben alacağım kulaklığı nokia asha 302 telefonumda kullanacağımda
  • kullandığınız kulaklık aşırı ses veriyormu okula gidip gelirken kullanıyorumda nokia nın kendi kulaklığı yetersiz kalıyo otobüsün motor sesi falan duyuluyo yani ben onu duymak istemiyorum
  • equalizer ses ayarları kısmında sesi zevkine göre ayarlamanı sağlıyor demek istedim mx-375 ise sesi yüksektir
  • quote:

equalizer ses ayarları kısmında sesi zevkine göre ayarlamanı sağlıyor demek istedim mx-375 ise sesi yüksektir

telefon la mp3 çalar arasında ses kalitesi yönünden farklılık olurmu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: alihan1335

quote:

equalizer ses ayarları kısmında sesi zevkine göre ayarlamanı sağlıyor demek istedim mx-375 ise sesi yüksektir

telefon la mp3 çalar arasında ses kalitesi yönünden farklılık olurmu acaba

Telefondan iyi mp3 çalan playerlar da var ama bunun tam tersi de var.

Genel olarak düşünürsek playerlar daha iyi diyebiliriz.
  • Quattro cevabı vermiş bende söyliyeyim bazı telefon modelleri mp3 dinlemek için olanları bazı yazılımsal ve donanımsal değişikliler yapabiliyor bu bazı mp3 playerlardan daha fazla verim almanı sağlıyor örnek sony ericsson walkman htc xe beats nokia x serileri
  • quote:

Quattro cevabı vermiş bende söyliyeyim bazı telefon modelleri mp3 dinlemek için olanları bazı yazılımsal ve donanımsal değişikliler yapabiliyor bu bazı mp3 playerlardan daha fazla verim almanı sağlıyor örnek sony ericsson walkman htc xe beats nokia x serileri

SONY MDRE9 mp4 deki performansı nokia asha 302 de gösterdi sizin kullandığınız sennheiser de gösterirmi acaba çok soru soruyorum ama k.bakma yın
  • bir telefonla mp4 player ın ses çıkışı arasında uçurumlar yoktur ancak ses kalitesinde detaylarda saklı farklılıklar olabilir bahsettiğiniz kulaklığı kullanmadım ama mx 375 in teknik özellikleri daha yüksek bu yüzden daha fazla ses çıkaracağına %90 garanti veririm %10 telefonun ses çıkışı etkileyebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.