Arkadaşlar,kulaklık pedi ihtiyacım var ankarada,10lu,50li,100lü vs . şekilde kulaklık pedi satan yer var mı bildiğiniz ? , sürekli kaybediyorum keretaları,alıcam 50-100 tane kökten çözüm olsun
orta boy bulursan bana da haber ver
eğer kulaklığın iyi bişeyse pedleri pahalı olur.50-100 tanesi bir servet edebilir.
quote:
Orjinalden alıntı: SOUND BLASTER
eğer kulaklığın iyi bişeyse pedleri pahalı olur.50-100 tanesi bir servet edebilir.
hocam 55 mm dediğin ? mx200 e uygun mu yani ? bi de .. sen sakaryadasın ya ankarada bulabiliceğim yer arıyorum ben
Yok hoca 55mm ksc75 px100 bu ayarda kulaklıklar için
uymaz ozmaan :D sen en iyisi 1 liralık çin işi kulaklılar var ya al onlardan 5 tane 5 çift almış olursun işte. öyle sırf sünger 3 dükkana sordum ist te (ben de merak ettim) yok dediler yazıcıoğlunda
quote:
Orjinalden alıntı: RaYNoX
uymaz ozmaan :D sen en iyisi 1 liralık çin işi kulaklılar var ya al onlardan 5 tane 5 çift almış olursun işte. öyle sırf sünger 3 dükkana sordum ist te (ben de merak ettim) yok dediler yazıcıoğlunda
ben de öyle yapmayı düşünüyorum da hani,sadece sünger bulabiliceksek , fazladan para vermeye gerek yok diye şey ettiydim biz de çin işi kulaklık alıp süngerini kullanıcaz napalım
fifo tam da bana 55mm lazımdı, nerden bulabilirim?
Ankara'da Ulus Konya Sokak'ta bulabilirsiniz fakat biraz dolaşmanız gerekir.
quote:
Orjinalden alıntı: Iced
fifo tam da bana 55mm lazımdı, nerden bulabilirim?
Ben hem ksc75 hemde koss sporta pro olduğu için eskirler diye yurtdışından kulaklıklarla beraber aldırmıştım.
Benim ksc55'in süngerleri eskidi, bi şekilde ucuza bulmak lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: girindegorun
Ankara'da Ulus Konya Sokak'ta bulabilirsiniz fakat biraz dolaşmanız gerekir.
hocam,nasıl ve ne şekilde bulabiliriz ? daha açık bi adres versen ? benim mx200 için ped alıcam da en azından bi 20-30 tane .. ayrıca paket halinde mi satılıyo,nasıl satılıyo
Ulusa git konya sokak diye sor herkes gösterir be kardeşi mm
ya bu küçük kulaklık süngerlerinden bulan oldu mu. bende hala arıyorum
Tahtakale den Kulakiçi kulaklık için olanlarını;Elektonik dükkanlarından 5 çiftini 4 liraya almıştım evvelden hala kullanıyorum...