Şimdi Ara

Kulaklık Önerisi istiyorum, biraz da bilgi :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Walkman kullanıcısıyım. Sesi bana kaliteli geliyor. bügüne kadar hep sony'nin kulak içi kulaklıklarını kullandım ve genelde memnundum. (50-100lira arası) Yılda 1-2 defa alıyordum. Ya kablo kırılıyor ya da kopuyordu.

şimdi yeni birşeye ihtiyacım var ama kafam karışık. Kulak üstü kulaklıklar çok hoşuma gidiyor ama ses kaliteleri hakkında hiçbir bilgim yok. Mesela bu; tasarıma çok önem veriyorum ve bana harika görünüyor

Yurt dışından almak istiyorum. Örnek verirsek bu ürün 70$
    http://www.amazon.com/Sony-MDR-V55-BR-style-Headphones/dp/B007BY3PNW/ref=sr_1_24?ie=UTF8&qid=1355081925&sr=8-24&keywords=sony+headphones

Kulak üstü kulaklıkların ses kalitesi kulak içi kulaklıklar kadar iyimidir ? Enerjisini playerdan mı alır? Yoksa şarjlılar mı ?

Kulak içi ve ya kulak üstü olarak öneri bekliyorum. Fiyatı max 150 lira olabilir. çünkü gümrük sınırı 75euro.

bu kulaklık 20$
    http://www.amazon.com/Sony-MDRZX300-BLK-Outdoor-Headphones/dp/B004RKQMCY/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1355081835&sr=8-6&keywords=sony+headphones

bu 15$

http://www.amazon.com/Sony-MDR-ZX100-Series-Headphones-White/dp/B004RKQM8I/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1355081835&sr=8-1&keywords=sony+headphones

ve bir çok 10-50$ arası sony'nin kulak içileri var. Neden bunlar ucuz?

En üste resmini koyduğum kulaklığın ses kalitesi nasıldır ? önerirmisiniz?

en son bunu kullandım ve memnundumhttp://www.amazon.com/Sony-MDR-EX300-BLK-Vertical-Headphones/dp/B001RB24PK/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1355082723&sr=1-1&keywords=sony+mdr+ex300

şimdiden teşekkür ederim

• a. Kulakiçi ile kulaküstü farklı tasarımda olduğu için her ikisinin de artıları eksileri kendine özgüdür.
    b. Ucuz kulaklıklar ucuz kulaklıklardır :) Markanın pazarlama ve malzeme seçimi sonuçta.
    c. Yurtdışı diyorsanız diliniz vardır. Sony mdr V55 review diye araştırırsanız bulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father McKenzie

a. Kulakiçi ile kulaküstü farklı tasarımda olduğu için her ikisinin de artıları eksileri kendine özgüdür.
    b. Ucuz kulaklıklar ucuz kulaklıklardır :) Markanın pazarlama ve malzeme seçimi sonuçta.
    c. Yurtdışı diyorsanız diliniz vardır. Sony mdr V55 review diye araştırırsanız bulursunuz.

İngilizcem incelemeleri anlayacak kadar iyi değil. İşte ben de o +ları ve eksileri merak ediyorum.
  • Mesela bu kulaklık nasıldır ?
    http://www.amazon.com/Sony-MDREX310LP-In-Ear-Headphones/dp/B004RE5ZCI/ref=sr_1_41?s=electronics&ie=UTF8&qid=1355341408&sr=1-41&keywords=sony+earbuds

kulaklıklarda dikkat edilmesi gereken değerler hakkında da hiç bilgim yok

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konum güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence MDR-V55 alabilirsiniz, sesi iyi sayılır fiyatına göre ve bunun yanında dayanıklı ve şık bir görünümü var. Kulakiçi kulaklıklarda daha detay alabilirsiniz ve daha özel bir tonaj yakalayabilirsiniz, izolasyon çoğu zaman daha iyidir ve aynı fiyat seviyesinde daha çok detay alabilirsiniz. Öncelikle kafaüstü-kulakiçi kesin bir şey belirlerseniz ona göre daha rahat tavsiye de bulabilirsiniz :)
  • kulakiçi kulaklıkların ömrü kısa oluyo osebepten kulaküstü al ama tabi kulakiçinini ses kalitesi çok daha iyi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzeyboun

Bence MDR-V55 alabilirsiniz, sesi iyi sayılır fiyatına göre ve bunun yanında dayanıklı ve şık bir görünümü var. Kulakiçi kulaklıklarda daha detay alabilirsiniz ve daha özel bir tonaj yakalayabilirsiniz, izolasyon çoğu zaman daha iyidir ve aynı fiyat seviyesinde daha çok detay alabilirsiniz. Öncelikle kafaüstü-kulakiçi kesin bir şey belirlerseniz ona göre daha rahat tavsiye de bulabilirsiniz :)

quote:

Orijinalden alıntı: Odisabi

kulakiçi kulaklıkların ömrü kısa oluyo osebepten kulaküstü al ama tabi kulakiçinini ses kalitesi çok daha iyi bence

Detaylara önem veriyorum ama çok da detaycı değilim Hiç kafa üstü kulaklık kullanmadım. Alıp denemek isterim. Peki bunu türkiyeden uygun alabileceğim bir yer varmıdır yoksa Yurt dışından getirtmeyemi çalışayım ?

• ebay'de 100tl ye buldum mesela. amazon'dakiyle aynı fiyat
    http://www.ebay.com/itm/Sony-MDR-V55BR-MDRV55-DJ-Style-Headphones-Black-Red-New-/370729082721?pt=US_Headphones&hash=item56512cdf61

kırmızı olsa güzel olurdu fakat değil. çokta önemli değil bence
  • Arkadaşlar al diyorsanız alacağım üstte verdiğim likteki mavi olanını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Arkadaşlar al diyorsanız alacağım üstte verdiğim likteki mavi olanını

O ürünü alamazsınız ki, sadece Amerika içine satıyor. Biraz daha araştırın, bu fiyatlarda bu ürün çok makul. Ek olarak feedback'lerin çok ve olumlu olmasına da özen gösterin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzeyboun

quote:

Arkadaşlar al diyorsanız alacağım üstte verdiğim likteki mavi olanını

O ürünü alamazsınız ki, sadece Amerika içine satıyor. Biraz daha araştırın, bu fiyatlarda bu ürün çok makul. Ek olarak feedback'lerin çok ve olumlu olmasına da özen gösterin.

Satıcıya mesaj gönderdim 2aaat kadar öncetTürkiye ye gönderebilir misiniz diye. Umarım olumlu cevap gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam direk 'no ' yazdı

• illa sony mi olcak? orası önemli.
    sony mp3 player kullandığına göre bass senin için önemli sanırsam. o yüzden, marka takıntın da yoksa akg k518LE deneyebilirsin. hem tasarım hem de ses kalitesi olarak güzel bir alet.
  • quote:

Adam direk 'no ' yazdı

Biraz öyle oluyorlar, maalesef ki Shipping : Worldwide bakmalısınız. Türkiye'nin ünü bu konuda baya yerlerde o yüzden bazı satıcılar world-wide olsa bile göndermek istemeyebilir, peşinen diyeyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vash The Stampede

illa sony mi olcak? orası önemli.
    sony mp3 player kullandığına göre bass senin için önemli sanırsam. o yüzden, marka takıntın da yoksa akg k518LE deneyebilirsin. hem tasarım hem de ses kalitesi olarak güzel bir alet.

Marka takıntımyok Evet bass müzikleri seviyorum ve walkman bence bu konuda çokiyi . Bahsettiğiniz modele baktımsşimdi. 45$ ve ücretsiz kargo var . Ama tasarıma benim gözümde v55 kadar değil sanki eve gidince görsellerden detaylı bakacağım
    Teşekkür ederim öneri için

• quote:

quote:

Marka takıntımyok Evet bass müzikleri seviyorum ve walkman bence bu konuda çokiyi . Bahsettiğiniz modele baktımsşimdi. 45$ ve ücretsiz kargo var . Ama tasarıma benim gözümde v55 kadar değil sanki eve gidince görsellerden detaylı bakacağım

o zaman koss partapro dene bas için biçilmiş kaftan fakat ses yalıtımı konusunda sıkıntısı varmış dışa çok ses veriyor. ayrıca techno fi ye bi göz at aradığın şeyi bulacağını umuyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaalKoris vas Qwib-Qwib -- 6 Ocak 2013; 14:29:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burrnn

quote:

quote:

o zaman koss partapro dene bas için biçilmiş kaftan fakat ses yalıtımı konusunda sıkıntısı varmış dışa çok ses veriyor. ayrıca techno fi ye bi göz at aradığın şeyi bulacağını umuyorum :)

koss'a baktım da tasarımı çok kötü ya foruma bir ara bakacağım
    Büyük ihtimalle bir şekilde v55'i alacağım, ilk deneyimim olur hem

Şimdi de bir kulak içi lazım

Mesela şu sony'nin extra bass serisinde yer alan yeni bir ürün

http://www.sony.com.tr/product/ekstra-bass-dj-kulakliklari/mdr-xb30ex

Monster Isport

http://www.ebay.com/itm/Monster-iSport-Immersion-Livestrong-ControlTalk-Earbud-Headphones-Yellow-/200871431625?pt=US_Headphones&hash=item2ec4decdc9

Monster Lil Jamz

http://www.ebay.com/itm/Monster-Lil-Jamz-Headphones-ControlTalk-Black-Chrome-iphone-ipod-/170968921597?pt=US_Headphones&hash=item27ce8ab5fd

Bunlar hakkında fikriniz var mı ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.