Şimdi Ara

Kulaklık önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana kulaklık önerebilir misiniz? Çok pahalı olmasın ve özellikle kulağımı acıtmasın. Çoğunlukla müzik dinlemek için kullanıcam. Şu anki kulaklığım bu ama yarım saat 1 saat taktıktan sonra kulağım acımaya başlıyor.

• Butceni soyle once kulaklik dunyasinda sinir yok ama snoopy ile basladiysan vay haline ;) onu takacagina iki tane hoparlori kulagina bantla daha iyi ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçe derken param var da çok fazla harcamak istemiyorum kulaklığa. 60-70 lira düşünüyorum. 100 liradan fazla vermem heralde max 100. Müziği de hoparlörden dinliyorum ama bazen rahatsiz oluyolar kulaklığa geçiyorum. o zaman da çok takınca kulağımı acıtıyor.
  • dogu16 D kullanıcısına yanıt
    Kulaklıklar hakkında çok bilgili olmasam da kullandığım Sony mdx zr300 kulaklığı önerebilirim. Fiyatına göre gayet iyi bence. Yurtdışı forumlarında da fiyat/performans olarak önerilen bir üründü.
    http://m.teknosa.com/urun/ses-ve-goruntu/sony-mdrzx300lae-mavi̇-kulaküstü-kulaklik/110261577

Merhaba hocam sana philips downtown modelini öneririm teknosalarda bulunuyor kendinde kullanıyorum fiyatına göre gayet güzel ses veriyor kullanımıda rahat

• Teşekkürler ikisi de güzel kulaklıklar. en önemli sorum 1-2 saat taktıktan sonra kulağım acımaz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogu16

Arkadaşlar bana kulaklık önerebilir misiniz? Çok pahalı olmasın ve özellikle kulağımı acıtmasın. Çoğunlukla müzik dinlemek için kullanıcam. Şu anki kulaklığım bu ama yarım saat 1 saat taktıktan sonra kulağım acımaya başlıyor.

Selamünaleyküm

Dinlemememe rağmen stereo mecmuasında hakancez' in fiyatına göre başarılı bulduğu Citronic kulaklıklari bir araştırın derim. Audioavm' de 75 TL. Sağlıcakla...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kulaklık silikon önerisi
    13 yıl önce açıldı
    Kablolu kulaklık önerisi ?
    2 hafta önce açıldı
    Kulaklık önerisi
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Merhaba hocam ben philips ile 3 saat rahat bir şekilde vakit gecirebiliyorum

• Arkadaşlar sizlere on puanlık bir soru ofisimdeyim bir yandan bilgisayarımda çizim yapıyorum bir yandan da pc den müzik dinlemek istiyorum ama kablolu kulaklik takinca kendimi kisitlanmis hissediyorum biryere uzaninca kulagimda kablo oldugu aklima geliyor hem de zaten milletin beni kablo ile gormesini istemiyorun diyeceksiniz ki muzigi cep telefonundan kablosuz bluetooth ile dinle ama ben sadece muzik degil youtube falan bilgisayardaki tum ses faaliyetlerini kablosuz TEK kulak ici kulaklik ile duymak istiyorum bunu nasil yapabilirim.. kirmizi çizgilerim hem kablo istemiyorum hem de kafam da kocaman bir kablosuz kulaklik istemiyorum tek kulagıma kulakici bluetooth kulaklik olacak... bu arada bilgisayarimda bluetooth adaptor var ama hangi ozelliklere haiz olmasi gerekir bilmiyorum yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim. Bu arada aliexpress siresinde birkaç birşeyler var ama hepsi use bölümüne mobile phone yazmis yani telefonlar icin tasarlanmis kulaklik yaziyor benim anlamadigim hem for pc yazmis adam hem for phone yazmis altda ise use : mobule phone diyor :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.