Şimdi Ara

Kulaklık önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Mikrofonlu bir kulak üstü kulaklığı istiyorum fakat tek jak çıkışının olmasını istiyorum kaliteli olursa sevinirim. Önerilerinizi merak ediyorum.

Orijinalden alıntı: zorbey.messi

Mikrofonlu bir kulak üstü kulaklığı istiyorum fakat tek jak çıkışının olmasını istiyorum kaliteli olursa sevinirim. Önerilerinizi merak ediyorum.

parasıda artar bro

Logitech G230 G430 G930

yeterki sen paradan haber ver bilgisayar fiyatına kulaklık var

Orijinalden alıntı: zorbey.messi

Logitech g230 almayı düşünüyorum mikrofonu ve kulaklığın ses yüksekliği ve ses berraklığı iyi midir ? malzeme kaliteside çok önemli. Fiyat olarak en fazla 200 tl düşünüyorum.

kesinlikle pişman olmassın ama beklentilerine göre değişir bunlar ucu açık sorular öte yandan bütçeyi göz önüne alırsak iyi seçim olur

http://www.vatanbilgisayar.com/g35-oyun-headset.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Anakart: GIGABYTE 970A-UD3P // İşlemci: AMD FX X8 8320 3.5GHz // Ekran Kartı: Asus Nvidia Geforce GTX 1050 Ti Cerberus 4GB DDR5(DX12) // RAM: KINGSTON 8GB (2x4GB) HyperX Genesis DDR3 1600MHz CL9 XMP CPU Cooler:ZALMAN CNPS11X PERFORMA Kasa: CORSAIR 230T Graphite Series Pencereli, Kırmızı ışıklı, Siyah Kasa // PSU: CORSAIR VS550 550W (12v / 504W) // SSD: KINGSTON 120GB V300 Serisi Sata 3.0 Cache (Okuma Hızı 450MB / Yazma Hızı 450MB) // HDD: WD Cavair Green 500GB //

Steam & Origin: candance99
  • g230

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    12 yıl önce açıldı
    Kulaklık Önerileri
    geçen yıl açıldı
    Kablolu kulaklık önerisi ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.