Şimdi Ara

Kulaklık önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sony Xperia ION aldım fakat yanında gelen kulaklık tam bir fos çıktı, modeli MH750 birincisi sesi az veriyor ikincisi kulakta rahat durmuyor yürüş esnasında çıkıyor durmadan yani yürürken en fazla 1-2 dk kulağa dokunmadan dinliyebiliyorum buda beni oldukça sinir ediyor,

Tüketim çılgınlığı yapmak istemiyorum, En fazla 70-80 lira verebilirim, Hepsiburada.com'da 50 Tl hediye çekim var oradan öneride bulunursanız 120-130'a kadar çıkabilirsiniz,
    Sonuç olarak benim düşündüğüm iki model Sennheiser CX200 Street II(Vatanda cx200 street 2 şuanda 60 lira ne dersiniz?) ve Creative EP630,

Belirttiğim gibi aradığım şey kulağıma sağlam otursun bassları ve midleri iyi olsun yeter profesyonel birşey aramıyorum anlıyacağınız şu sony'den kurtarın beni yeter, Alacağım ürünüde yine Xperia ION cihazımda kullanmak için alacağım, Cihaza okadar para verdik bide kulaklık çıktı

Saygılar...

• güncel?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Han-X

Merhaba arkadaşlar,
    Sony Xperia ION aldım fakat yanında gelen kulaklık tam bir fos çıktı, modeli MH750 birincisi sesi az veriyor ikincisi kulakta rahat durmuyor yürüş esnasında çıkıyor durmadan yani yürürken en fazla 1-2 dk kulağa dokunmadan dinliyebiliyorum buda beni oldukça sinir ediyor,

Tüketim çılgınlığı yapmak istemiyorum, En fazla 70-80 lira verebilirim, Hepsiburada.com'da 50 Tl hediye çekim var oradan öneride bulunursanız 120-130'a kadar çıkabilirsiniz,
    Sonuç olarak benim düşündüğüm iki model Sennheiser CX200 Street II(Vatanda cx200 street 2 şuanda 60 lira ne dersiniz?) ve Creative EP630,

Belirttiğim gibi aradığım şey kulağıma sağlam otursun bassları ve midleri iyi olsun yeter profesyonel birşey aramıyorum anlıyacağınız şu sony'den kurtarın beni yeter, Alacağım ürünüde yine Xperia ION cihazımda kullanmak için alacağım, Cihaza okadar para verdik bide kulaklık çıktı

Saygılar...

öncelikle yeni kulaklık almana gerek yok en azından şimdilik elindeki kulaklık şuan 200 dolarlık kulaklardan daha iyi gibi ama kimsenin bilmediği bişi var da filtre mod . yumuşak kaucukları çıkart ince bir filtre bez göreceksin ona iğne ucuyla küçük 5 adet delik aç bitanesi ortada olacak şekilde. ben bilmiyordum komple çıkarttım arttı ses çıkışı ama basslarda bi miktar düşme oldu eminim ki sadece 5 delik açınca çok daha kaliteli olucaktır.denemende fayda var yapanların çoğu memnun ama henüz kimse bilmiyor deneyimini paylaşırsan sevinirim.

http://www.techno-fi.net/forum/index.php?PHPSESSID=j88t0gc405dp75p8l9pm0g6m32&topic=5274.195

bu arada bende mh650 var ve senin olan mh750 bir üst modeli :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 3 Şubat 2013; 0:28:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mertbenzerli

quote:

Orijinalden alıntı: Han-X

Merhaba arkadaşlar,

Saygılar...

öncelikle yeni kulaklık almana gerek yok en azından şimdilik elindeki kulaklık şuan 200 dolarlık kulaklardan daha iyi gibi ama kimsenin bilmediği bişi var da filtre mod . yumuşak kaucukları çıkart ince bir filtre bez göreceksin ona iğne ucuyla küçük 5 adet delik aç bitanesi ortada olacak şekilde. ben bilmiyordum komple çıkarttım arttı ses çıkışı ama basslarda bi miktar düşme oldu eminim ki sadece 5 delik açınca çok daha kaliteli olucaktır.denemende fayda var yapanların çoğu memnun ama henüz kimse bilmiyor deneyimini paylaşırsan sevinirim.

http://www.techno-fi.net/forum/index.php?PHPSESSID=j88t0gc405dp75p8l9pm0g6m32&topic=5274.195

bu arada bende mh650 var ve senin olan mh750 bir üst modeli :D

çok iddialı oldu 200 dolarlık kulaklıklardan iyi??? 100-150 dolarlık üretim faciası olan kulaklıklarla belki kıyaslanabilir de abartmamak lazım :) 100 dolar altı mh650den iyi tonla kulaklık sayabilirim. mh650c evet çok hoş bir kulaklık ama low tier de. ayrıca mh650c iyi fakat mh750 ye üst modeli diye daha iyi muamelesi yapmak yanlış olur ki öyle olmayabilir de. Low tier kulaklıkların iyi veya kötü çıkması üreticinin bile şansına kalmış bi durum.
    Kaldı ki o delme olayını mh650 alan herkes yapıyor :)) Kalitesini bilip de ekstradan mh650 edinenlerin ilk yaptığı iş o zaten bende öyle yapmıştım aldığımda

Bu arada konuyu acan arkadasın sorusuna gelirsek indirim kuponunu kullanıcam diye paranı heba etme yaklasık 30 dolara ebaydan alacagın mh1c, TR de 150 lira veripte alacağın BÜTÜN kulaklıklardan iyidir, çok net :) BU kulaklık tr de de satılıyordu en son hepsiburada da 150 tl civarydı. Ama önce telefonnla uyumlu mu onu bi araştır kimi akıllı telefonlarda tanımıyor. Gerçi ikisi de sony tanıması lazm ama arkadaşın eski mode bil xperiasında donanım desteklenmiyor diye uyarı cıkıyordu :) tamam kulaklığın üstündeki mikrofonu, ileri geri tuşlarını kullanmıycaz, alt tarafı bi jack girişine sinyal vereceksin bu kadar zor mu :)

• Bende yeni konu açmak yerine konuları araştırıp yazıyorum bende aşırı profesyonel değilde f/p 50-60 en fazla 70 liralık kaliteli bir şey arıyorum yardımcı olrusanız sevirim bu brainwavz m1 lar hoşuma gitti ama ülkede nerden bulabilirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kulaklık silikon önerisi
    13 yıl önce açıldı
    Kablolu kulaklık önerisi ?
    2 hafta önce açıldı
    Mikrofonlu kulaklık önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.