Bildirim
kulaklık önerisi!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dilerseniz aşağıdaki linke bi göz atabilirsiniz,,,
http://forum.donanimhaber.com/m_40857720/tm.htm -
SONY nin eski kulaklıklarından bulabilirsen kaç para olursa olsun almanı tavsiye ederim yada bulamazsan Philips Shp 1900 Kulaklık bakabilirsin uygun fiyata kesin bulursun
_____________________________ MetaLlica
-
quote:
Orijinalden alıntı: -Sahicitr-
SONY nin eski kulaklıklarından bulabilirsen kaç para olursa olsun almanı tavsiye ederim yada bulamazsan Philips Shp 1900 Kulaklık bakabilirsin uygun fiyata kesin bulursun
Sony, philips e falan para yatırmayın. Biraz daha üstüne çıkabilirseniz. 70 tl civarlarında, Sennheiser Cx200 II Street alabilirsiniz. Oldukça kaliteli kulaklıklardır._____________________________ -
http://forum.donanimhaber.com/m_41044152/tm.htm
9 - ) hitmachine16 isimli üye
Yahya abiyle ilk olarak 2 yıl önce ondan ex82 alarak tanıştım. O sıralarda ipod nano ve herkesin forumda övdüğü sennheiser mx500 kulaklık kullanıyordum. Forumda alınık cx300 ilanı açmıştım. Yahya abi pmden bana ulaştı. Cx300ün ex82den kötü olduğunu ve bursada dinleyerek alabileceğimi söyledi. Ben de tamam buluşalım dedim. Sonra buluştuk oturduk bir yere. İlk dikkatimi çeken sıcakkanlı, güleryüzlü ve güvenilir birisi olmasıydı. Biraz muhabbet ettikten sonra ex82yi dinledim. Daha önce çok iyi bir kulaklık kullanmadığım için ilk kulağıma taktığımda büyülenmiştim. Bu kadar temiz ses olur mu dedim kendi kendime. Ve kulaklığı almaya karar verdim. Böylece bende kulaklık hastalığı başlamış oldu :)
Daha sonra yahya abiden sony ex85, ex90, panasonic rp-hje500 akg k324p ve fiio kulaklık anfisi aldım. En son sony ex300 kulaklık aldım. Ex300 şu ana kadar kullandığım en iyi kulaklık olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ex300den önce v-moda vibe kullanıyordum. Vibe kulakiçi kulaklıklarda en fazla bassa sahip olan kulaklıklardan birisi. Vibe bassı fazlaca verir ama tiz ve midleri cx300 II ve 400 II kadar perdelemez. Cx300 II demişken ben de forumdaki cx serisi övgülerine aldanıp cx300 II almıştım bir ara. İnanın büyük hayal kırıklığı yaşattı. Ex82 bile çok daha temiz ses veriyordu. Tizleri basslar altında ezilmiyordu. Ses birbirine karışmıyor, her enstrümanın sesi ayrı ayrı duyuluyordu. Neyse tam vibede aradığımı buldum derken yahya abi ex300ü 60 liradan satmaya başlıyorum dedi. Ben de denemek istedim yahya abiye söyledim oda deneyebilirsin beğenmezsen almazsın dedi burda yine abiliğini gösterdi. Sonra yine buluştuk. Bende de şu an kullandığım ipod touch vardı yanımda ex300ü ilk kulağıma taktığımda vibe ile arasındaki farkları tam seçemedim ikiside aynı kulaklık gibi geldi ama daha burnin olmadığını hesaba katarak yine de aldım kulaklığı. Ama orjinalliği konusunda şüphem yoktu çünkü vibenin burnin olmamış halinden çok daha iyiydi ve de Yahya abi zaten sahte ürün satmaz. Ex300 evde 50 saatlik bir burnin sürecinden geçtikten sonra ilk haline göre büyük değişim gösterdi. Vibenin boğuk bir sesi olduğunu gördüm ex300 dinledikten sonra. Daha önceki yorumlarımda da söylediğim gibi ex300 kabaca ex82 nin bass yönünden güçlendirilmiş hali. Tabi tiz ve midlerde de gelişme var. Ex300 şu anda sonynin en iyi 3 kulakiçi kulaklığından biri. Ex300ü; ie8, ue10, monster turbine gibi kulaklıklar almayacaksanız kesinlikle tavsiye ederim. Parasını son kuruşuna kadar hakeden ender kulaklıklardan biri kendisi.
10 - ) inistanbul isimli üye
ex300sl bugün geldi, yahya bey ilgili ve çok iyi biri, kulaklığı alır almaz hemen kullandım daha ilk dinleyişte fark ediyor bassları iyi kesinlikle tizleri gölgelemiyor olması çok iyi, ses kalitesi güzel ve fiyatının fazlasını hak ediyor bence, bu fiyata gerçekten şaşırtıcı onun için almayı düşünen varsa düşünmesin arkadaş, çünkü fiyatına göre çok iyi kulaklık... sakın cx lere paranızı vermeyin diyorum, cxleri ezer geçer bu kulaklıklar, yahya beye çok teşekkür ederim...
benimde ex300 üm geldi bu gün, hemen açtım kullanmaya başladım ve ilk olarak diyebilirim ki bu paraya böyle bir kulaklık aldığım için çok mutluyum, gerçekten cx300ii den sonra çok iyi oldu bu, bassların iyi olması ve boğucu olmaması çok güzel, sesi gibi işçilik ve malzameside çok güzel... açık ve net bir sesi var. almayı düşünen varsa, düşünmesini gerektiren bir nokta göremedim kulaklıkta, aldığım arkadaş(yahya bey) arkadaşta baya ilgili birisi, fiyatına göre çook iyii... diğer arkadaşlarında iyi günlerde kullanmasını diliyorum...
-
arkadaşlar önerileriniz için çok saolun Sennheiser Cx200 II Street kulaklık aldm hepsiburada.com dan 68tl ye buldum .gerçektende sesi güzel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loktot -- 26 Temmuz 2010; 3:21:28 >_____________________________ -
http://forum.donanimhaber.com/m_41044152/tm.htm
10 - ) inistanbul isimli üye
ex300sl bugün geldi, yahya bey ilgili ve çok iyi biri, kulaklığı alır almaz hemen kullandım daha ilk dinleyişte fark ediyor bassları iyi kesinlikle tizleri gölgelemiyor olması çok iyi, ses kalitesi güzel ve fiyatının fazlasını hak ediyor bence, bu fiyata gerçekten şaşırtıcı onun için almayı düşünen varsa düşünmesin arkadaş, çünkü fiyatına göre çok iyi kulaklık... sakın cx lere paranızı vermeyin diyorum, cxleri ezer geçer bu kulaklıklar, yahya beye çok teşekkür ederim...
benimde ex300 üm geldi bu gün, hemen açtım kullanmaya başladım ve ilk olarak diyebilirim ki bu paraya böyle bir kulaklık aldığım için çok mutluyum, gerçekten cx300ii den sonra çok iyi oldu bu, bassların iyi olması ve boğucu olmaması çok güzel, sesi gibi işçilik ve malzameside çok güzel... açık ve net bir sesi var. almayı düşünen varsa, düşünmesini gerektiren bir nokta göremedim kulaklıkta, aldığım arkadaş(yahya bey) arkadaşta baya ilgili birisi, fiyatına göre çook iyii... diğer arkadaşlarında iyi günlerde kullanmasını diliyorum...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Loktot
arkadaşlar önerileriniz için çok saolun Sennheiser Cx200 II Street kulaklık alıcam hepsiburada.com dan 68tl ye buldum .gerçektende sesi güzel
fiyatıda iyiymiş_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Loktot
arkadaşlar önerileriniz için çok saolun Sennheiser Cx200 II Street kulaklık alıcam hepsiburada.com dan 68tl ye buldum .gerçektende sesi güzel
Güzel seçim._____________________________ 
-
-
chinabuye.com sitesinde ücretsiz kargoya çok güzel ürünler var belki aradığınız şeyi buradan bulabilirsiniz _____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- jbl kulaklık bataryası
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- bluetooth kulaklık şarj oluyor ama açılmıyor
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- cmf buds 2 plus
- buds 3 fe
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
- en iyi kablolu kulaklık
- en iyi bluetooth kulaklık
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı