Bildirim
Kulaklık için çoklu jak adaptörü [YARDIM]

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up -
bulman biraz zor. yazıcıoğlu ve doğubank gibi yerlerde ses sistemleri satan dükkanlara sorabilirsin. -
http://www.kulaklik.com/Belkin-3-5mm-Beyaz-Kulaklik-coklayici-5-li_230.html#0
http://www.kulaklik.com/Belkin-Kulaklik-coklayici-2-li_231.html#0
5 li olan çok kullanışlı ama şöyle bir sorun var hepsini kullanınca ses seviyesinde ciddi bir düşüş yaşanacaktır. 2li çoklayıcı yolculukta falan işe yarar
-
Tekno-market'lerde bulabilirsin ama 5-10TL'ye satarlar.
Elektrik/elektronik malzeme dükkanlarında 1TL'ye verirler. -
Elektronik malzeme dükkanlarındaki ucuz olanlar sesi bozabilir. En dandik metalden yapıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesekkurler arkadaslar bir tane 6 li buldum bunun 2 sini kullansak yinede ses dususu yasanir mi
Takılan kaynak dayanabiliyorsa.
quote:
Orijinalden alıntı: kaganiskowf42
Takılan kaynak dayanabiliyorsa.
ipod a takacağım 6lı jaktan 2 sini kullansak sorun cıkar mıipod a takacağım 6lı jaktan 2 sini kullansak sorun cıkar mı -
up
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlowMotion -- 29 Ağustos 2012; 23:59:18 > -
aynisindan iki tane var elimde 1.50 liraya almistim elektronik dukkanlarina sorun bulabilirsiniz bence hocam
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
6 Lıyla alakası olmaz bence. Asıl sorun Ipod 2 kulaklığı birden besler mi?
quote:
6 Lıyla alakası olmaz bence. Asıl sorun Ipod 2 kulaklığı birden besler mi?
urbanears kulaklıgında 2 jak var kuzenle dinlerken bir sorun,düşüş birşey olmuyor buda aynısıysa olmaz sanırım ? -
Media Markt Satürn deki kulaklık standlarında ikili kullanıyorlar. Belki satıyorlardır da. Teknosa da da bulunabilir. Ama elektronikçiden almamanızı öneririm. Kıytırık bir metalden yapıyorlar sesi bozuyor.
quote:
Media Markt Satürn deki kulaklık standlarında ikili kullanıyorlar. Belki satıyorlardır da. Teknosa da da bulunabilir. Ama elektronikçiden almamanızı öneririm. Kıytırık bir metalden yapıyorlar sesi bozuyor.
Teşekkurler yardimin icin 6 girisli aldim
20 tlye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- yüksek sesli kulaklık önerisi
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- bluetooth kulaklık ayrı ayrı bağlanıyor
- airpods orjinallik sorgulama
- cmf buds 2 plus
- kulaklık önerisi
- bim honor tablet
- galaxy buds core
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X