Şimdi Ara

Kulaklık girişi bozuldu galiba(çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
137.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar yaklasık 1 aydır kulaklığı kullanmıyordum bugun bi taktım tek taraftan ses geliyor
    kulaklık girişinden hafif yukarı cekince 2 taraftan ses geliyor ne yapmalıyım tamir ettirsemmi yoksa biraz ugrasıp bu sekildemi kullansam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S10ERM -- 2 Kasım 2011; 11:47:12 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kulaklık Girişi Çalışmıyor: Sorun Giderme Kılavuzu

Kulaklık girişiniz çalışmıyorsa, bu sorunun birkaç olası nedeni olabilir. Bu sorun giderme kılavuzu, sorunu belirlemenize ve çözmenize yardımcı olacaktır.

Temel Kontroller:

• Kulaklığınızı farklı bir cihazda test edin: Kulaklığın çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için başka bir telefon, tablet veya bilgisayara takmayı deneyin. Kulaklık diğer cihazda çalışıyorsa, sorun telefonunuzun kulaklık girişinde olabilir.
    • Farklı bir kulaklık deneyin: Farklı bir kulaklık takmayı deneyin. Bu, sorunun kulaklığınızda mı yoksa kulaklık girişinizde mi olduğunu belirlemenize yardımcı olacaktır.
    • Kulaklık girişini temizleyin: Kulaklık girişine toz veya kir kaçmış olabilir. Bir pamuklu çubuk veya basınçlı hava kullanarak girişin içini dikkatlice temizleyin.

Daha İleri Sorun Giderme:

• Kulaklık girişini kontrol edin: Kulaklık girişinde fiziksel hasar olup olmadığını kontrol edin. Eğilmiş veya kırılmış pimler veya gevşek bağlantılar soruna neden olabilir.
    • Telefonun kulaklık girişini yeniden başlatın: Telefonunuzu kapatıp tekrar açmayı deneyin. Bu, kulaklık girişindeki geçici sorunları çözebilir.
    • Telefonu güncelleyin: Telefonunuzun işletim sisteminin en son sürüme güncellendiğinden emin olun. Yazılım güncellemeleri genellikle kulaklık girişi sorunlarını gideren hatalar içerir.
    • Temassızlık olup olmadığını kontrol edin: Kulaklık jakını kulaklık girişine farklı açılarda takmayı deneyin. Temassızlık varsa, jakın farklı bir konumda tam olarak oturması sorunu çözebilir.
    • Profesyonel yardım alın: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, profesyonel yardım almanız gerekebilir. Bir tamir teknisyeni kulaklık girişini onarabilir veya gerekirse değiştirebilir.

Yukarıdaki sorun giderme adımlarını uygulayarak, telefonunuzun kulaklık girişini çalışır hale getirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kulaklığın bozulmuş olmasın sakın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

Kulaklığın bozulmuş olmasın sakın .

hocam arkadaşın ipone de denedik onda normal calışıyor
  • Buyuk ihtimal kulaklik girisine toz dolmustur. Bende de olmustu bu olay bir ataç yardimiyla cikarmistim toz topağını ordan eski haline dondu. Ama fazla zorlama sakin zarar verirsin telefona dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esthell

Buyuk ihtimal kulaklik girisine toz dolmustur. Bende de olmustu bu olay bir ataç yardimiyla cikarmistim toz topağını ordan eski haline dondu. Ama fazla zorlama sakin zarar verirsin telefona dostum.

deniyelim bakalım ustad sagol
  • arkadaslar sorunu cözdum ayarları sıfırladım su anda calısıyor ilgilenen arkadaslara tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: @vonalı

arkadaslar sorunu cözdum ayarları sıfırladım su anda calısıyor ilgilenen arkadaslara tesekkurler

Yukardaki yöntem ile mi denediniz hocam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok ayarlar kısmından telefonu sıfırlamış arkadaş. Yazılımsal bir sorun varmış çözmene sevdindim. Güle güle kullan
  • ilk basta bendede aynı sorun vardı arkadaşımda deniyodum çalışıyordu bende çalışmıyordu sonra arkadaşıma al bak istersen bende olmuyo işte demiştim o deneyince tak diye oluverdi. meğerse bumperdan dolayı kulaklığı oturtmuyormuşum çok utanmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zakazuka

quote:

arkadaslar sorunu cözdum ayarları sıfırladım su anda calısıyor ilgilenen arkadaslara tesekkurler

Yukardaki yöntem ile mi denediniz hocam?

ayarları sıfırladım hocam
  • Bunun için yeni konu açmak istemedim. Bende kulaklık alıcam ama çok pahalı olmayan keseme uygun tavsiye edebileceğiniz bi kulaklık var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: devito

Bunun için yeni konu açmak istemedim. Bende kulaklık alıcam ama çok pahalı olmayan keseme uygun tavsiye edebileceğiniz bi kulaklık var mı?

hocam sessistemleri bölümüne acsan konuyu bence daha iyi cevap alırsın
  • quote:

quote:

Bunun için yeni konu açmak istemedim. Bende kulaklık alıcam ama çok pahalı olmayan keseme uygun tavsiye edebileceğiniz bi kulaklık var mı?

hocam sessistemleri bölümüne acsan konuyu bence daha iyi cevap alırsın

eyvallah saol
  • rica ederim hocam
  • Esthell E kullanıcısına yanıt
    telefonu abimden almıştım sokette deformasyon olduğunu düşünüyodum dediğin gibi tozu temizlemek için iğneyle soketi kurcaladım tozun yanı sıra plastik bi parça çıktı soketten o engel oluyomuş kulaklığın girmesine sorun çözüldü teşşekür ederim.
  • Arkadaşlar cihazınızın garantisi var ise ufak bir uyarıda bulunayım,kulaklık girişinin dibinde bir beyaz sticker var,bu sticker şu işe yarıyor cihaz su ile temas edince o sticker beyazdan pembeye dönüyor,bazı uyanık arkadaşlar su temaslı cihazı garantiye veriyor çalışmıyor etmiyor diye hani üreticinin aldığı bir önlem,aynı şekilde şarj girişinin olduğu kısımda da vardır,hani kurcalayacaksanızda uyarmak istedim,çünkü o sticker gittiğinde cihazı komple garanti dışı bırakıyorlar,olaki kurcalarken sticker kopar gider vs. dikkat edin ondan sonra ''telefonumu kullanıcı hatası diye bıraktılar,garanti veren firmanın taa bilmemnesini ben, .. .mağduruyum,cihaz durduk yere bozuldu kullanıcı hatası dediler'' vb. gibi şeyler olabiliyor,boş yere sıkıntı o yüzden dikkat etmeniz tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Python

Arkadaşlar cihazınızın garantisi var ise ufak bir uyarıda bulunayım,kulaklık girişinin dibinde bir beyaz sticker var,bu sticker şu işe yarıyor cihaz su ile temas edince o sticker beyazdan pembeye dönüyor,bazı uyanık arkadaşlar su temaslı cihazı garantiye veriyor çalışmıyor etmiyor diye hani üreticinin aldığı bir önlem,aynı şekilde şarj girişinin olduğu kısımda da vardır,hani kurcalayacaksanızda uyarmak istedim,çünkü o sticker gittiğinde cihazı komple garanti dışı bırakıyorlar,olaki kurcalarken sticker kopar gider vs. dikkat edin ondan sonra ''telefonumu kullanıcı hatası diye bıraktılar,garanti veren firmanın taa bilmemnesini ben, .. .mağduruyum,cihaz durduk yere bozuldu kullanıcı hatası dediler'' vb. gibi şeyler olabiliyor,boş yere sıkıntı o yüzden dikkat etmeniz tavsiye ederim.

bilgilendirme icin teskkurler

• quote:

bütçe nedir bi de kulakiçi mi kafabantlı mı istiyorsun ?
  • Sony xperia m4 kulaklık girişi bozuldu ekrana basınca ses geliyor bırakınca ses gidiyor telefonu alalı daha 1 ay bile olmadı ne yapayım

• devito kullanıcısına yanıt
    Apple kulaklığı alma
    Ciddiyim sesleri basları iyi ama çabuk bozukuyor
    Ve dıaşrı inanılmaz ses veriyor
    Toplu taşımada münkün değil yüksek sesli dinleyemezsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.