Şimdi Ara

Kulaklık dağıldı --> sıra telefon da mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Kulaklık dağıldı --> sıra telefon da mı?

arkadaşlar gördüğünüz gibi kulaklığın sol hoparlörü dağıldı , ne yapmam lazım? çıkan kapak yerine oturuyor ama tutmuyor yalnız kulaklık çalışıyor. şimdi japonla yapıştırsam nasıl olur? seste netlik problemi yaşarmıyım? yoksa rahmetli mi oldu kulaklık? 2. bi sorunda kulaklık girişi telefona tam temas etmiyor. bu sorunda yeni başladı. ikide bir uyarı veriyor. telefonu alalı yaklaşık bi ay oldu. bende biraz çekinmeye başladım. telefonunda dağılmasından korkuyorum. zaten gıcırtılar geliyo kasadan , s.e nin malzeme kalitesine kocaman bi

• servisine götür
    birazda fırçala yardımcı olurlar
  • servis degıstırır bısıler sık arkadasın dedıgı gıbıde ıyı bır fırcala hatta telefonu ver onuda degıstırsınler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Besiktasli

servisine götür
    birazda fırçala yardımcı olurlar

işlerin böyle yürüyor olması trajikomik...
  • servise götür
  • bu kadar kalitesiz plastik kullanmanın anlamı nedir yaw , serviste kullanıcı hatası derse artık bakın siz cümbüşü , hafta içi gidip baktırayım fırsatım olursa. yalnız ben daha garanti belgesini imzalatmadım. bi türlü nasip olmadı. sorun çıkartmazlar değil mi?
  • Ama bu kulaklık öyle kendi kendine dağılacak kadarda basit değil...
    Bi yere mi sıkıştırdın yada bi yeremi çarptı kırıldı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ama bu kulaklık öyle kendi kendine dağılacak kadarda basit değil...
    Bi yere mi sıkıştırdın yada bi yeremi çarptı kırıldı?

+1

Sanki kulaklık bir yere sıkışmış gibi.. Servise götürürsen sorununu çözebilirler eğer servis yapmazsa yeni kulaklık almaktan başka çare yok gibi görünüyor.
  • serkan abi bende anlamadım nasıl olduğunu. sabahtan balkona çıktım, radyo dinleyip oturuyordum. sonra içeri girdim. koydum bi kenara. 5-10 dk sonra telefonu elime aldım bi baktım hoparlör sallanıyo, nasıl oldu falan derken balkona çıktım, kapakta oraya düşmüş. sağ hoparlörün kapağında da hafif bi çatlak var. şimdi garantiden değiştirirler mi acaba? garanti belgesini imzalatmadım, bir sorun olur mu?

düzeltme: harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dispersoid -- 8 Temmuz 2006; 14:47:51 >
  • sormak ayıp olmasında s.e.'nin hangi telefonunun kulaklığı bu?
  • telefonun garantısı varsa (kvk-genpa) onlar garantılı oldugunu buluyorlar sadece telefonu gotur yeter.
  • quote:

sormak ayıp olmasında s.e.'nin hangi telefonunun kulaklığı bu?

Yanılmıyorsam o kulaklık K750i'ye ait.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 9 Temmuz 2006; 15:37:26 >
  • bi daha sorayım bari hangi telefon?
  • k 750 değil sanki yaa benimkine baktımda sesin çıktıı yer benzemiyo bide koyu griye benziyo üstü hakkaten yaa hangi telin bu kulaklık
  • arkadaşta k750i olması lazım
  • geçmiş olsun. SE'nin diğer telefonlarının da çeşitli malzeme sorunları var. en sinirime dokunanı da tuş takımının boyasının çabuk eskimesi. birkaç ay içinde 10 yıllık telefon gibi görünebiliyor...
  • abi naptın sen ona yaww
    gece uyurke kulagındamı unuttun
    cidden serwise götürüp heriflere bi iki azar çak
  • bana ustune basmıssın gibi geldi ama neyse
    kılaklıgı telden cıkartırken alttan yukarıya dogru hafif cekerek cıkartmassan
    dedigin gibi sokette problem yasamaya baslarsın
    ben 11 ay kadar kullandim k750i yi
    ne bir asınma sozkonusu oldu nede kulaklıkta bi temazsızlık
    kasası dandik sikayetleri tamamen kullanıcıdan kaynaklı problemler bence..

dip not: teli 11 ay sonra 400ytl ye sattım hemde spot olmasına ragmen
  • abi sen neyaptın kı o kulaklık bu hale geldı yawww
  • GEÇMİŞ OLSUN
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.