Şimdi Ara

Kulaklik Amfisi almaya deger mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Hemen hemen her gun muzik dinleyen biri olarak ozellikle ses seviyesinde problem yasamaktayim. Telefonum Huawei P10 ve eski telefonum Iphone 5 ile karsilastirdigimda ciddi bir ses siddeti farki var. Kalitede bir sikintim yok yanlis anlasilmasin. Beats Ep ile kullanmaktayim fakat daha once piyasadaki 50-60 lira bandindaki jbl, sony kulakici kulakliklardada ayni problemi yasadim. Kulaklik amfisi ile bu sorunu cozebilir miyim acaba? Tabii ki bir Pc ses siddeti performansi beklemiyorum fakat en azindan android kullanan arkadaslarda farketmistir ki ses siddeti maalesef az.

Kisaca amfi ile ciddi bir performans alabilir miyim? Gerci beats ep'nin teknik ozelliklerini bulamiyorum. Kullanan varsa yardimlarini bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Alacağınız amfiye göre bilgisayarınızdakinden kat kat fazla ses seviyesine bile ulaşabilirsiniz. Bütçe ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Alacağınız amfiye göre bilgisayarınızdakinden kat kat fazla ses seviyesine bile ulaşabilirsiniz. Bütçe ne?
    Acikcasi amfiler hakkinda bilgim 0 gibi bir sey. 200-300 liraya f/p urunu ariyorum. 0 yada 2.elde olabilir.

• FaraziVKayra kullanıcısına yanıt
    Xduoo XQ-10 alıp sesi çok yukarı taşıyabilirsiniz. 30$ civarı fiyatı var Aliexpressde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Xduoo XQ-10 alıp sesi çok yukarı taşıyabilirsiniz. 30$ civarı fiyatı var Aliexpressde.
    Anladim hocam. Aslinda sunu da sormak istiyorum. Genelde android telefonlarda ses siddetinin az olmasi gibi bir problemi var. Ama root yapilirsa arttirma sansin var. (Huawei'de boyle deniliyor en azindan) Gercekten amfi, ses sorunuma care olabilecek mi? Cunku boyle bir sey alirken test etsem daha iyi olurdu benim icin.

• Kesinlikle almaya deger

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Icin Powerbank Var Mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Amfiyle tabiiki ciddi bir performans alırsınız. Kulaklığınız çok sıradan birşey dahi olsa en azından ses seviyeniz artar. Kaliteli bir kulaklığınız varsa hem seviye hem kalite artar.
  • fiio e3 vardı bende efsaneydi. Halen duruyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.