Şimdi Ara

Kulaklık alacağım tavsiyelerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Amazon.com'dan kulakiçi kulaklık almayı düşünüyorum gümrük sınırı olduğu için maksimum sınırı 75 € fakat kulaklık araştırmaya başladıkça iyice kafam bulanmaya başladı sizlerinde önerilerini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bengiorak -- 14 Ekim 2014; 21:04:42 >

• gümrük sınırına tekrar bakın isterseniz çünkü en son gelen güncellemeyle 100 euro/ 150 dolar oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anti_aslan

gümrük sınırına tekrar bakın isterseniz çünkü en son gelen güncellemeyle 100 euro/ 150 dolar oldu.

emin misiniz? Ben hala 75 avro diye biliyorum. Kaynak varsa verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bengiorak

Merhaba arkadaşlar Amazon.co.uk'den kulakiçi kulaklık almayı düşünüyorum gümrük sınırı olduğu için maksimum sınırı 75 € fakat kulaklık araştırmaya başladıkça iyice kafam bulanmaya başladı sizlerinde önerilerini bekliyorum. Sony'nin sitesinden bu kulaklığı buldum kullanan arkadaşlar var ise önerilerinizi bekliyorum.

Bütçenizi ve istediklerinizi söylerseniz daha kolay yardımcı oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kargalarrr

quote:

Merhaba arkadaşlar Amazon.co.uk'den kulakiçi kulaklık almayı düşünüyorum gümrük sınırı olduğu için maksimum sınırı 75 € fakat kulaklık araştırmaya başladıkça iyice kafam bulanmaya başladı sizlerinde önerilerini bekliyorum. Sony'nin sitesinden bu kulaklığı buldum kullanan arkadaşlar var ise önerilerinizi bekliyorum.

Bütçenizi ve istediklerinizi söylerseniz daha kolay yardımcı oluruz.

Alıntıları Göster
    Amazon'a göre konuşursak 75 € hocam bütçem daha önce alışveriş yapan arkadaşlar varmı amazon.com'dan sipariş verdiğimiz zaman ne kadar sürede ulaşıyor bu sınırı aşmadığımız zamanda sorun çıkıyormu gümrükte bilgi verebilirlerse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bengiorak -- 14 Ekim 2014; 21:04:03 >

• quote:

Amazon'a göre konuşursak 75 € hocam bütçem daha önce alışveriş yapan arkadaşlar varmı amazon.com'dan sipariş verdiğimiz zaman ne kadar sürede ulaşıyor bu sınırı aşmadığımız zamanda sorun çıkıyormu gümrükte bilgi verebilirlerse sevinirim.

Amazon.com,.uk,.de sitelerinden devamli alisveris yaparim.Sold and dispstched by Amazon yazan urunlerin cogu Turkiye'ye gelir diye dusunuyorum (Ben avrupada yasiyorum)

Amazon'un Avrupa uzantisi sitelerine de bskmakta fayda var (en uygun fiyat icin)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Valla hocam Audio-Technica CK S55i modelini gözüme kestirdim fakat onunda burdaki fiyatlar ile arasında pek fark yok gördüğüm kadarıyla birde farklı fiyatlarda var taklit ürün olma endişesi oluştu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • forumda satan arkadaşlar var cks55. Orjinal ben de cdjapandan aldım. Yetkili satıcısı. Amazon yerine forumdan veya cdjapandan alsanız daha kolay olur sanırım.
  • sağolun beyler yardımlarınız için kargalarrr'ın referans'ı ile EASTWOOD1981'den Audio-Technica ATH-CKS99 siparişi verdim.
  • dediğin gibiymiş ben değişti diye duymuştum da şimdi baktım değişmemiş ama şey yazdırabilirsin hediye yazdırıp faturayı da kutunun dışına koymazlarsa sıkıntı olmaz. bunu da söylemen lazım alırken ebaydakiler kabul eder ama amazon kabul etmeyebilir.
  • quote:

sağolun beyler yardımlarınız için kargalarrr'ın referans'ı ile EASTWOOD1981'den Audio-Technica ATH-CKS99 siparişi verdim.

hayırlı olsun umarım beğenmişsinizdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: anti_aslan

dediğin gibiymiş ben değişti diye duymuştum da şimdi baktım değişmemiş ama şey yazdırabilirsin hediye yazdırıp faturayı da kutunun dışına koymazlarsa sıkıntı olmaz. bunu da söylemen lazım alırken ebaydakiler kabul eder ama amazon kabul etmeyebilir.

ben de amazon için sordum zaten. Yoksa diğerleri hallediyo tekrar geri dönüş için teşekkür ederim bu arada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.