Şimdi Ara

Kulaklığım yalan mı oldu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan 2 ay önce gameekstraya bozuk kulaklığımı bırakmıştım tamir yapılsın diye. sonra orası bakıma girdi turnuva alanı falan yeniden düzenlenecekti alt kat.

baya karmaşıktı yani oralar o yüzden kulaklığı alamamıştım.

sonra ben denizliye gitmek zorunda kaldım ve alamadım kulaklığı.

şimdi diyorum gelip alıcam teknik servis diyo ki gelsen anca kablolarını alırsın

ben diyorum nasıl bıraktıysam öyle almak istiyorum

yok o şekilde değil falan diyo hem bıraktın almıyosun hem bıraktığın gibi almak istiyosun falan

ben ne yapabilirim bu konuda ? fikir verebilecek var mı ?

kulaklık steelseries 5hv2 2010 yılında 280 tl ye falan almıştım o yüzden düştüm peşine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne bilim ben ya adamı -- 9 Aralık 2012; 13:33:41 >

• ne bilim ben ya adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HillHold

ne bilim ben ya adamı

abi yapmayın ciddi konu

2010 yılında iyi para vermiştik ya
  • eğer vermezler ise firmaya şikayet et
  • quote:

Orijinalden alıntı: fara25

eğer vermezler ise firmaya şikayet et

ben kulaklığı başka bir siteden almıştım.

ama garantisi falan bittiği için ve sürekli gameekstraya turnuvalara gittiğimiz için ordaki tanıdık olan teknik servise verdim ama adam kulaklık yalan oldu diyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

quote:

Orijinalden alıntı: HillHold

ne bilim ben ya adamı

abi yapmayın ciddi konu

2010 yılında iyi para vermiştik ya

bence alamazsın git bi su iç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E7BD02E2 -- 9 Aralık 2012; 13:42:50 >
  • quote:

quote:

ama garantisi falan bittiği için ve sürekli gameekstraya turnuvalara gittiğimiz için ordaki tanıdık olan teknik servise verdim ama adam kulaklık yalan oldu diyor..

garantisi bitsin bitmesin teknik servisin sen ürünü almadan iyi muhafaza etmesi lazım şikayet et hatta adamın elinden teknik servisliği bile alabilirler vermezse şikayet ediceğini belirt eğer ciddi ciddi sölersen verir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

garantisi bitsin bitmesin teknik servisin sen ürünü almadan iyi muhafaza etmesi lazım şikayet et hatta adamın elinden teknik servisliği bile alabilirler vermezse şikayet ediceğini belirt eğer ciddi ciddi sölersen verir

3 ay içerisinde alınmayan ürünlerden sorumlu değiliz resmi işlemlere başvurdurtma falan diyo

• quote:

quote:

quote:

quote:

3 ay içerisinde alınmayan ürünlerden sorumlu değiliz resmi işlemlere başvurdurtma falan diyo

ozaman parasını versin kardeşim paranı yedirtme gerekirse tüketici haklarına başvur parasını versin ben 300 tl ye kulaklık alıcam ondan sonra adam tadilat yapıyo die 300 tl yalan olcak hır,isyan, ne varsa isyan çıkartırım mahalleden çocuklara para veririm her allahın günü kulaklığımı verene kadar yumurta dometes atsınlar dükkanın içine

• İyi olmuş. Bir daha'da göremezsin umarım.
  • yalamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.