Şimdi Ara

Kulaklığım bozuldu ve yaptım. SS'li /Sorun ve Çözüm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konu hakkında İnternet arama yaparken dh karşıma çıktı.

Thomas marka mp3 player'ım var. 3 yıldan fazla zamandı kullanmaktayım.

2 Yıl önce Creative ep 630 aldım mükemmel bir ikili oldular.
    Ta ki 2-3 hafta önceye kadar. O gün player başlatınca sağ taraftaki sesin çok düşük geldiğini fark ettim. Başta Mp3'te sorun olabileceğini düşündüm. Ama sorun kulaklıkta imiş. Herhalde kabloda kopukluk var veya yanlışlıkla sağdaki kullaklık ıslandı diye düşündüm..

Sonra gidip 6 Tl'ye ucuz bir kulaklık aldım(iyi ki almışım). 2 hafta memnun bir şekilde kullanırken. Bugün bir baktım aynı sorun yine bu kulaklıkta...

İnternet'e arama devam ettim bir forumda kulaklığın içine kirle dolduğunu bu yüzden bozulduğunu sandığımızı okudum.

Hemen denedim. Önce pabuç'u çıkardım sonra önündeki iğne yardımıyla ince metal zarı..

Öndeki bölmenin kirle dolduğunu gördüm hemen temizledim şahane oldu... Aynı işlemi de şimdi solda deniyeceğim. Tekrar bir yapışkanla metal zarı yerine oturtacağım. Ve sonra da Creative ep 630.

Kulaklığımın temiz olduğunu sanıyordum.

Sürekli sağ kulaklığının bozulmasını sebebi bu kulak kirinin yüksek salgılanması anlaşılan.. Zaten o kulak problemliydi.

Sonuç olarak kulaklığımı tamir ettim.
    Hatta şimdi sol kulaklıktan daha fazla ses geliyor

Eğer sizinde böyle bir soruna sahip kulaklığınız var ve garanti kapsamı dışındaysa öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikkonular -- 23 Nisan 2010; 7:02:09 >

• Az önce Creative ep 630 onardım. Çok mutluyum.

Kulaklığım bozuldu ve yaptım. SS'li /Sorun ve Çözüm)

Ama dediğim gibi ürünü garantisi varsa hiç bulaşmayın. Veya sorunun kabla ve jack ta olduğuna eminseniz...
  • AYnı sorunu bende yaşadım. EP-630 askerden dönerken otobüste bozulmuştu. Ses çok kısık veriyordu. Sonra Sony-Ericsson w800 ün kulak içi kulaklığını kullanmaya başladım. Belli bir süre sonra bu da aynı sorunu yaptı ve su-kolonya ile yıkadım, şimdi süper oldular.
  • Eyvvallah hocam, biraz su tehikeli gibi. Ben birşey kullanmadım, sadece peçeteyle hafif dokunuşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknikkonular

Eyvvallah hocam, biraz su tehikeli gibi. Ben birşey kullanmadım, sadece peçeteyle hafif dokunuşlar.

Hiçbir şey olmadı. İkisi de canavar gibi Maşallah
  • Hocam bunu büyük dj kulaklıklarda yapsak da işe yarar mı?
  • Sanmam sonuçta bu kulak içi oldugu için tıkanıtor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknikkonular
    Sanmam sonuçta bu kulak içi oldugu için tıkanıtor.

Yalnız benim 2 kulakta problemli kulak içi kulaklıkların yanına bile yaklaşamıyorum :) kulaklığın içini açıp hava tabancasıyla temizledim ama fazla da birşey değişmedi.yağmurda ıslanmıştı sanırım o yüzden.
  • Anladım, ama kulak içi iyi kafa yapıyor. En azından kısık dinlersin.

Bak bu ürün iyidir biraz ses tiz kalıyor ama o fiyata göre çok iyi.
    http://forum.donanimhaber.com/m_39062706/tm.htm
  • Bugün can sıkıntısından ben de cx300'ün mazgalını temizledim. Çay tabağına azıcık su dökün, biraz da bulaşık deterjanı dökün üzerine. İğne ile yedirin/gezdirin suyun içinde, tüm pislikler kendiliğinden ayrılıyor çıkıyor zaten. Ancak geri takması biraz sıkıntılı, mazgal yamuluyor ister istemez ancak öyle çok büyültülecek bir şey değil. Zaten bu işi senede bir kere yapmak yeterli, o da kulaklık çok kirlenmiş ise. . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem444 -- 3 Haziran 2010; 23:10:27 >
  • valla benimde kulaklıgın kulaklara ayrılan yerden bir tane kablo kopmak üzereydi.media markt aracılıgıyla metana gönderdim,ilkinde aynen gönderdiler.sonra inat ettim bir daha gönderin dedim.bu sefer degiştirmişler kulaklıgım cx300 dü.yeni olarak cx300 II göndermişler.

teşekkürler metan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.