Şimdi Ara

Kulaklığım Bozuldu/Ne yapabilirim?/ Yeni kulaklık tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 6 ay önce Gold bilgisayardan aldığım Creative Ep 630 kulaklığımın tek tarafı bugün müzik dinlerken aniden bozuldu. Arıza sanırım jack ile kablonun birleştiği bölümde, çünkü orayı oynattığımda da ses gelmeyen kısımdan anlık olarak ses geliyor.

Şimdi kulaklığın faturasını bulup kargo ile distribütörüne yollayayım mı?(bulabilirsem tabi ) Yollarsam ürün kargosunu onlar mı karşılamak zorundalar?(Karşıdan mı ödemeli yollamalıyım?)
    Ayrıca ben bunun garanti belgesini kaşeletmemiştim. Sadece faturası vardı, sıkıntı oluşturur mu bu durum?

Yollamaya değer mi ayrıca oraya? Yani ürün değişimi filan olur mu?

Birde yollasam da yollamasam da yeni bir kulaklığa ihtiyacım var. Fiyatı cebimi yakmayacak en az bunun kalitesinde ses verecek ve en önemlisi bunun gibi kısa sürede beni yarıyolda bırakmayacak bir kulaklık önerebilir misiniz?(Kablosu sağlam olsun mümkünse ve bas ve tiz olarak dengeli bir şey olsun.)

Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

• Garanti belgesine gerek yok, sadece fatura(fotokopisi) yeter. Değişim yapılır büyük ihtimalle.

EP630 seviyesinde M1 olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Nur -- 7 Temmuz 2011; 19:35:04 >
  • Oncelikle garantiye gondermeyi deneyin. Kargoyu karsi odemeli gonderirseniz alabilirler sanirim ama geri gonderirken de karsidan odemeli gonderirler fatura yeter garanti icin. Karsilamak zorundalar tuketici haklarindan dolayi.

Kulaklik tavsiyesi icin yurtdisi alisveris imkaniniz var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende SENNHEISER CX200 kualklı vardı iki tane her ikiside aynı şekilde bozuldu Metana gönderdim yenisini gönderdiler, ama karşı ödemeli gönderdim.
  • Biraz tuzlu ama ben 1.5 senedir logitech g330 kullanıyorum.
    Aşırı memnunum hem oyun olsun hem müzik olsun. Şu an piyasada 100tlye bulunabılıyor teknofiyattan aratabılrsın.
    garanti konusu ise gidip aldıgın yere teslim ediyordum ben kargo falan şeylerini bilmiyorum, fakat 1 telefonla öğrenebilrsin aldığın mağazadan bunları.
    Bazı şeylere kullanıcı hatası diyorlar değişmiyorlar falan ama seninki ole degıl sanırım değiştirirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevindi42

Oncelikle garantiye gondermeyi deneyin. Kargoyu karsi odemeli gonderirseniz alabilirler sanirim ama geri gonderirken de karsidan odemeli gonderirler fatura yeter garanti icin. Karsilamak zorundalar tuketici haklarindan dolayi.

Kulaklik tavsiyesi icin yurtdisi alisveris imkaniniz var mi?

Koyuncu'ya(Distribütör) konu ile alakalı mail attım hocam. Karşıya ödemeli gönderirim onlara.

Yurtdışı da sorun değil de gelmesi çok zaman alırsa diye korkuyorum aslında. Müzik dinleyebilecek bir kulaklığım kalmadı ve okula giderken filan müzik dinlemeye de alışmışım. Pzt. de yaz okulu başlıyor. Çabuk alayım istiyorum o yüzden.

Ama bir yandan da araştırdıkça ülkemizde satılan kulaklıkların fiyat/performanslarının iyi olmadığını gördüm. Burada önerilen kulaklıklar hep yurtdışında satılıyor ve yurtdışına da mecburum gibi.

Ama yurtdışından eğer bana gelecek kulaklık ep 630 dan çok iyi olacaksa da alım yapabilirim tabi.

Brainwavz M1 ve proalpha modellerini çok övüyorlar. Birde vibe 2 mi ne varmış onu beğeniyorlarmış sanırım. Bütçem 70tl civarları bu aralığa kadar kargo dahil yurtdışı da dahil ne alabilirim?

quote:

Biraz tuzlu ama ben 1.5 senedir logitech g330 kullanıyorum.
    Aşırı memnunum hem oyun olsun hem müzik olsun. Şu an piyasada 100tlye bulunabılıyor teknofiyattan aratabılrsın.
    garanti konusu ise gidip aldıgın yere teslim ediyordum ben kargo falan şeylerini bilmiyorum, fakat 1 telefonla öğrenebilrsin aldığın mağazadan bunları.
    Bazı şeylere kullanıcı hatası diyorlar değişmiyorlar falan ama seninki ole degıl sanırım değiştirirler.

hocam logitech iyi bir marka da kulaklık konusunda uzmanlaşmış değil. o yüzden ona pek sıcak bakmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quattro -- 7 Temmuz 2011; 23:55:46 >

• Brainwavz'ları dinlemedim ben ama yorumlara bakılırsa güzel kulaklıklar. Vibe II'yi ben satıyordum, şu an aksaklıklar olduğu için satamıyorum. Yani bulmanız zor. Onun dışında ben size Soundmagic PL30 veya daha fazla çıkarsanız PL50'yi önerebilirim. Dengeli ve güzel sesli kulaklıklardır. Bu iki kulaklık da EP630'a göre daha iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba bende yenı konu acmak ıstemedım burdan sorıyım , sony nwz e-444 mp3 calarım var kendı kulaklıgıyla gayet mutluydum fakat kaybettım kulaklıgı MDR-E804Y müş , bana aynı sevıyede kulaklık onerebılırmısınız fazlasını ıstemıyorum para veremem kulaklıga , eskısıyle gayet mutluydum aynısını aradım fakat bulamadım nette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Merhaba bende yenı konu acmak ıstemedım burdan sorıyım , sony nwz e-444 mp3 calarım var kendı kulaklıgıyla gayet mutluydum fakat kaybettım kulaklıgı MDR-E804Y müş , bana aynı sevıyede kulaklık onerebılırmısınız fazlasını ıstemıyorum para veremem kulaklıga , eskısıyle gayet mutluydum aynısını aradım fakat bulamadım nette.

Se_GuRu nickli abi 2. el bölümünde alpha satıyor. Ona bakabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=609513&p=2

• quote:

Orijinalden alıntı: ğ.

quote:

Merhaba bende yenı konu acmak ıstemedım burdan sorıyım , sony nwz e-444 mp3 calarım var kendı kulaklıgıyla gayet mutluydum fakat kaybettım kulaklıgı MDR-E804Y müş , bana aynı sevıyede kulaklık onerebılırmısınız fazlasını ıstemıyorum para veremem kulaklıga , eskısıyle gayet mutluydum aynısını aradım fakat bulamadım nette.

Benım eskı kulaklıgıma gore artıları eksılerı nelerdır acaba ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ğ.

quote:

Benım eskı kulaklıgıma gore artıları eksılerı nelerdır acaba ?

Eski kulaklığını bilmiyorum, hiç dinlemedim. Ama fiyatını hak eden bir kulaklıktır. Bass ağırlıklıdır. Dengeli ses olsun derseniz M1 yada PL30'a bakabilirsiniz.

• Arkadasta varken alıyım ıyı dıyorsanız pek anlamam ben sımdı arastırmakla ugrasamam tesekkurler
  • quote:

Arkadasta varken alıyım ıyı dıyorsanız pek anlamam ben sımdı arastırmakla ugrasamam tesekkurler

yalnız arkadaşın sattığı alpha. pro alpha ile karıştırmayalım.
  • Brainwavz M1 sipariş ettim mp4nation.net'ten. Umarım evime en kısa sürede ulaşır ve memnun kalırım.

Cevap ve tavsiye yollayan herkese teşekkürler.
  • kulaklık tamiri için müslüm usta var, kadıkoyde... mp3/mp4 player tamirie yapıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibraxi

kulaklık tamiri için müslüm usta var, kadıkoyde... mp3/mp4 player tamirie yapıyor...

hocam ben kadıköy'ü bilmem de o müslüm ustayı nerde bulurum? adresi krokisi filan var mı? tarif edebilir misin bana yerini?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

quote:

Orijinalden alıntı: ibraxi

kulaklık tamiri için müslüm usta var, kadıkoyde... mp3/mp4 player tamirie yapıyor...

hocam ben kadıköy'ü bilmem de o müslüm ustayı nerde bulurum? adresi krokisi filan var mı? tarif edebilir misin bana yerini?

http://resim.donanimhaber.com/m_50238450/mpage_1/f_/key_muslum%2Custa//tm.htm#50238450

Müslüm Usta
    Moda Cd. Çakıroğlu İşhanı Kat 1 N:52 Kadıköy
    536 713 2671

• Müslüm usta'nın yeri çok basit.. Osmanağa cami'sinin sağ tarafında ayakkabı ve giyim satılan dar bir sokak var.. O sakağa girin ve yukarı doğru çıkın; düzlüğe geldikten sonra hiç bir tarafa sapmadan Moda'ya doğru 300 metre kadar gidin.. Sağda Çakıroğlu işhanını göreceksiniz.. işhanınıdan içeri girince, sağda merdivenleri çıkacaksınız ve Müslüm Usta'nın dükkanı merdiveni çıkınca, tam karşınızda göreceksiniz..
    Kaliteli kulaklıkların bozuk kablolarını orjinal kaliteli kablolarla değiştiriyor.. ya da bozuk kulaklık diyafram kapsülünü orjinali ile değiştirebiliyor..
    Kaliteli mp3 playerlarin tamirini de yapıyor.. İşçiliği ve tecrübesi çok iyidir.. Tavsiye ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.