Şimdi Ara

Kulaklarımı parçalayacak kulaklık önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok fazla dubstep dinliyorum ve inanılmaz derecede yüksek seste dinliyorum normal bir insana benim dinlettiğim şekilde dinletince 2 sn dayanamıyorlar ancak ben dinlerken bana vız geliyor önerebileceğiniz mükemmel bir kulaklık varmıdır?

• Muhahaha, şimdi senin kulakların 2 seneye 60 yaşın üstü dedeler gibi olacak biliyorsun değil mi?
    Ayrıca, müziği yüksek seste dinlemenin ne yararı var? Ne bir ayrıntı kalır ne bir şey kalır. Onu da geçtim yüksek ses seviyesinde kulağın uyarı verir yeter artık açma diye..
    2 seneye kalmaz sağır olursun.. Dubstep gibi anlamsız kalıpları olan bir müzik türüne kulaklık öneremeyeceğim..
    Elektronik müziğe yatkın herhangi bir giriş, orta seviye kulaklık olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 3 Şubat 2014; 4:34:21 >
  • Dostum. Hernekadar alaycı bir mesaj atmış olsanda sana cevap veriyorum yaklaşık 5 senedir dinliyorum dubstep ve kulaklarımda en ufak bir işitme kaybı bile olmadı ayrıca dubstep lan bu vivaldimi dinliyoruz kısık seste dinleyelim sana iyi müslüm gürses veya ibrahim tatlıses artık ne halt dinliyorsan iyi dinlemeler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

Muhahaha, şimdi senin kulakların 2 seneye 60 yaşın üstü dedeler gibi olacak biliyorsun değil mi?
    Ayrıca, müziği yüksek seste dinlemenin ne yararı var? Ne bir ayrıntı kalır ne bir şey kalır. Onu da geçtim yüksek ses seviyesinde kulağın uyarı verir yeter artık açma diye..
    2 seneye kalmaz sağır olursun.. Dubstep gibi anlamsız kalıpları olan bir müzik türüne kulaklık öneremeyeceğim..
    Elektronik müziğe yatkın herhangi bir giriş, orta seviye kulaklık olabilir..

S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cruiser33 kullanıcısına yanıt
    Dostum benden sana tavsiye bu yüksek ses olayına bir çözüm bul. İleride çok sıkıntı çekebilirsin, pişman olma sonra. İş işten geçer o zamana kadar. Hayatının zevki kalmaz, kulaklığı taktığın her güne lanet edersin. Normal seviyede dinlemeni öneriyorum. Şu konuyu okumanı tavsiye ederim;

http://forum.donanimhaber.com/m_25745132/f_//tm.htm

Benimki sadece öneri, gerisi sana kalmış hocam. Diyorsan ki kulak benim, zar benim; sen bilirsin. Hayat senin, irade senin... İleride bir gün bu mesajımı hatırlayıp pişmanlık duyacak şekilde zarar görmez kulakların umarım...
  • dubstep
  • Şuna bir IE80 verinde sussun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende son seste dinliyorum maksimum 100 desibel felan kulağa okadar zararı arkadaşda muhtemelen aynı desibelde dinliyordur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.