Şimdi Ara

Kulak tıkacı sipariş ettim (ses için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
8
Favori
67.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeter arkadaş dedim yan komşudan smackdown yapan çocukların sesleri, alt komşudan keko keko müzikler, dışardan dakika başı geçen F4 askeri uçaklar... Gündüz, gece ne zaman ihtiyacım olursa uyuyan biriyim. Öyle olunca da milletin uyanık olduğu saatte uyumaya çalışıyorum. Zaten odaya sinek girse uyanan biriyim ki uykuya dalma sürecinden hiç bahsetmiyorum bile. Bu ses olayına çare arıyodum odayı komple ses yalıtımı yapayım dedim. Yok kirada kalıyosun ve bir ton parayı niye başkasının evine veresin. Aklıma kulak tıkacı geldi. Yorumları da okudum baya işe yarıyor diyorlar ve ben de siparişimi verdim. 3m 1100 markası. Bakalım gelsin yazıcam buraya tekrar işe yarayıp yaramadığını.

Edit:

Konu 4 senede nerelere gelmiş.
    4 senedir kullanıyorum, kullanmaya da devam edeceğim turuncuları.
    İlk başta çok fazla sıkıntı yapabiliyor, ilk birkaç gecede.
    Sesi komple kestiği için o an ses alamayan kulak çınlama yapar bkz: google kulak çınlaması nedenleri. Ancak çıkarınca hiçbirşey kalmıyor.
    Uyurken kanınızın akışını, kalbinizin atışını ve nefes alış verişinizi duyarsınız ancak 3 5 kullanımda alışılıyor.
    Tam oturttuğunuzda sağa sola yatabilirsiniz, yokmuş gibi davranılınabiliyor.
    Alarm sesini hep duydum.
    Odada uyuyanların horlamalarını kesiyor, ama adam boğazlar gibi horluyorsa sadece bassları geliyor. Zaten o seste uyanık ta durulmaz rahatsızlıktan.
    Yıkamadan çok sefer kullandığım oldu.
    Yıkayabilirsiniz ancak DİKKAT: YIKADIKTAN SONRA SÜNGER İÇİNE SU EMİYOR. İYİ KURUTMALISINIZ; GÜNEŞTE VEYA KALORİFER ÜSTÜNDE.
    Kurumadan takarsanız sabah kalktığınızda geçici sağarsınız, çünkü nem kulak zarına geliyor ve çıkarsanız da duymanız için zara gelen titreşimleri engelliyor. Kurtulmak için kulak zarına kadar kulak çubuğu ile temizledim. Tavsiye etmiyorum.
    Yan oda, apartmandan gelen sesler dışarıdan gelen sesler genelde hiç yok, öküz gibi bass varsa gelen sesler arasında o çok az gelebiliyor, aynı odadaki sesleri de çok az duyduğunuzdan uyunabiliyor.
    Ders çalışırken kullanılıyor, sıfır ses.
    Ancak oturtmak çok önemli, kulak yoluna komple girmeli. Kulak zarına kadar gidecek diye korkmayın, kulak yolu zara kadar düz değil zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alyanki -- 4 Temmuz 2015; 2:17:10 >

• Kanks bizde sabah yüzüne vuran güneşten olduğunu düşünmüştük...Başlıktaki ses için olayı iyi olmuş bu yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Kanks bizde sabah yüzüne vuran güneşten olduğunu düşünmüştük...Başlıktaki ses için olayı iyi olmuş bu yüzden

Su için olan versiyonu da var
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyanki

Yeter arkadaş dedim yan komşudan smackdown yapan çocukların sesleri, alt komşudan keko keko müzikler, dışardan dakika başı geçen F4 askeri uçaklar... Gündüz, gece ne zaman ihtiyacım olursa uyuyan biriyim. Öyle olunca da milletin uyanık olduğu saatte uyumaya çalışıyorum. Zaten odaya sinek girse uyanan biriyim ki uykuya dalma sürecinden hiç bahsetmiyorum bile. Bu ses olayına çare arıyodum odayı komple ses yalıtımı yapayım dedim. Yok kirada kalıyosun ve bir ton parayı niye başkasının evine veresin. Aklıma kulak tıkacı geldi. Yorumları da okudum baya işe yarıyor diyorlar ve ben de siparişimi verdim. 3m 1100 markası. Bakalım gelsin yazıcam buraya tekrar işe yarayıp yaramadığını.

hocam aynı durum bendede inan su an bile UYAYAMİYORUM eve gelen misafirlerle aynı odaya dustum abi bana oyle bir sey lazimki hiçbir sesi duymuyayim su an bille yatamıyorum horlama yuzunden of ulan of

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rLss

quote:

Yeter arkadaş dedim yan komşudan smackdown yapan çocukların sesleri, alt komşudan keko keko müzikler, dışardan dakika başı geçen F4 askeri uçaklar... Gündüz, gece ne zaman ihtiyacım olursa uyuyan biriyim. Öyle olunca da milletin uyanık olduğu saatte uyumaya çalışıyorum. Zaten odaya sinek girse uyanan biriyim ki uykuya dalma sürecinden hiç bahsetmiyorum bile. Bu ses olayına çare arıyodum odayı komple ses yalıtımı yapayım dedim. Yok kirada kalıyosun ve bir ton parayı niye başkasının evine veresin. Aklıma kulak tıkacı geldi. Yorumları da okudum baya işe yarıyor diyorlar ve ben de siparişimi verdim. 3m 1100 markası. Bakalım gelsin yazıcam buraya tekrar işe yarayıp yaramadığını.

hocam aynı durum bendede inan su an bile UYAYAMİYORUM eve gelen misafirlerle aynı odaya dustum abi bana oyle bir sey lazimki hiçbir sesi duymuyayim su an bille yatamıyorum horlama yuzunden of ulan of
    babamların iş yerinde var bu senin sipariş ettiğinden işe yarıyor.bi gece can sıkıntısı kulağıma takmıştım o tıkaçtan sabah kulağımda olduğunun farkında değildim bi an sağır olduğumu sandım

• fiyat ve link lütfen pm atarsan sevinirim banada lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: JeiCeei

fiyat ve link lütfen pm atarsan sevinirim banada lazım
    Atış kulaklıkları işinizi görür. İsteyene 100 liraya bırakabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

http://www.hizlial.com/hirdavat-mobilya/hirdavat-bahce/3m-1100-10-kulak-tikaci-10-cift_15.077.8026.0046.htm

bu linktekini aldım.

baya bi araştırdım çeşitli versiyonlarda olanları var. slikoni kauçuk hava basmalı vs. diye gidiyor. kauçuk olanı tavsiye ediyor kerkes o yüzden bunu aldım. çünkü slikon olanlar gece rahatsız ediyormuş kulakta ağrı yapıyormuş ve sadece kulak yoluna giden havayı tıkadığından kendisine gelen ses titreşimlerini yine kulak zarına giden yola ilettiğinden fazla etkili bir ses yalıtımı sağlamıyormuş. ayrıca bunların çifti kargo dahil 60 kuruşa geliyor. çabuk bozulan bi yapıya sahip değilmiş. tek kullanımlık deniyor ama saçma geldi en az bir hafta kullanılır çifti. bakalım gelsin deniycez.

@labidu okuyunca birden ekrana püskürdüm

• quote:

quote:

http://www.hizlial.com/hirdavat-mobilya/hirdavat-bahce/3m-1100-10-kulak-tikaci-10-cift_15.077.8026.0046.htm

bu linktekini aldım.

baya bi araştırdım çeşitli versiyonlarda olanları var. slikoni kauçuk hava basmalı vs. diye gidiyor. kauçuk olanı tavsiye ediyor kerkes o yüzden bunu aldım. çünkü slikon olanlar gece rahatsız ediyormuş kulakta ağrı yapıyormuş ve sadece kulak yoluna giden havayı tıkadığından kendisine gelen ses titreşimlerini yine kulak zarına giden yola ilettiğinden fazla etkili bir ses yalıtımı sağlamıyormuş. ayrıca bunların çifti kargo dahil 60 kuruşa geliyor. çabuk bozulan bi yapıya sahip değilmiş. tek kullanımlık deniyor ama saçma geldi en az bir hafta kullanılır çifti. bakalım gelsin deniycez.

@labidu okuyunca birden ekrana püskürdüm

Alıntıları Göster
    Gerçekten işe yarıyor mu arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihhilal

bu isin forumdaki uzmani benim, evet gercekten ise yariyor, telefon calsa duyuyorsun ama mesela arkadasin yan odada gitar calisyor onu duymuyorsun.normalde yatagsa girdikten sonra 1 saat uyuyamazdim, uykunun yarisinda kalkardim, tabi bu sekilde uykusuz olunca uyusukluk ve asabiyet oluyordu. Gittim aldim, bir iki denemeden sonra en iyisini buldum, su anda kafayi vurdummu 8 saat araliksiz yatarim. - howardleight.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

quote:

bu isin forumdaki uzmani benim, evet gercekten ise yariyor, telefon calsa duyuyorsun ama mesela arkadasin yan odada gitar calisyor onu duymuyorsun.normalde yatagsa girdikten sonra 1 saat uyuyamazdim, uykunun yarisinda kalkardim, tabi bu sekilde uykusuz olunca uyusukluk ve asabiyet oluyordu. Gittim aldim, bir iki denemeden sonra en iyisini buldum, su anda kafayi vurdummu 8 saat araliksiz yatarim. - howardleight.com

Satın alabileceğim bir yer, web sitesi vs. önerir misin? Tabii fiyatı da önemli.
  • quote:

quote:

quote:

Satın alabileceğim bir yer, web sitesi vs. önerir misin? Tabii fiyatı da önemli.

http://www.walgreens.com/store/c/sperian-howard-leight-super-leight-soft-foam-earplugs/ID=prod6058297-product ben bu urunu almistim, amerikada oldugumdan direk gidip alabildim, netten de siparis edebilirsin sanirim, 5 dolar icinde 10 cift var, her cifti 1 ay kadar kullanirim, hemen hemen her gun takiyorum, hic rahatsizlik vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata1606 -- 31 Ağustos 2011; 5:21:41 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.walgreens.com/store/c/sperian-howard-leight-super-leight-soft-foam-earplugs/ID=prod6058297-product ben bu urunu almistim, amerikada oldugumdan direk gidip alabildim, netten de siparis edebilirsin sanirim, 5 dolar icinde 10 cift var, her cifti 1 ay kadar kullanirim, hemen hemen her gun takiyorum, hic rahatsizlik vermiyor.

Gelir mi gelmez mi nereden bileyim şimdi bunu.. Ben de Türkiye'desin diye sormuştum.. Buralarda bu markayı bulmak kolay olmayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

quote:

quote:

quote:

quote:

Gelir mi gelmez mi nereden bileyim şimdi bunu.. Ben de Türkiye'desin diye sormuştum.. Buralarda bu markayı bulmak kolay olmayabilir.

Alıntıları Göster
    mesajım bulunsun, bizim de üst komşunun çocukları var, vardiyalı çalışıyorum, sabah nöbet alacağım günden önceki akşam ve gece nöbetimden çıktığım sabah bu veletlerin yüzünden uyanıyorum, düşünün artık 24 saat uykusuzluğun ardından yalnızca 3-3.5 saat uyuyabiliyorum sesten. işe yarayıp yaramadığını yazarsanız çok memnun olurum, bir de yan dönülebiliyor mu? kulağın üzerine yatılamıyorsa pek kullanışlı olmaz. tek kullanımlık olması kulağınızın mikrop kapmaması içindir. cevabınızı bekliyorum, teşekkür ederim. konunun benim gibi çalışan birçok kişiye faydası olur düşüncesindeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ses içini seks için diye okudum. uyusam iyi olcak

• quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

mesajım bulunsun, bizim de üst komşunun çocukları var, vardiyalı çalışıyorum, sabah nöbet alacağım günden önceki akşam ve gece nöbetimden çıktığım sabah bu veletlerin yüzünden uyanıyorum, düşünün artık 24 saat uykusuzluğun ardından yalnızca 3-3.5 saat uyuyabiliyorum sesten. işe yarayıp yaramadığını yazarsanız çok memnun olurum, bir de yan dönülebiliyor mu? kulağın üzerine yatılamıyorsa pek kullanışlı olmaz. tek kullanımlık olması kulağınızın mikrop kapmaması içindir. cevabınızı bekliyorum, teşekkür ederim. konunun benim gibi çalışan birçok kişiye faydası olur düşüncesindeyim.

ufak bir posete koyuyorum cikardiktan sonra 1 veya 1.5 ay kadar kullanirim hic bir sey olmaz.Daha da kullanirsin da ben degistiriyorum sonucta tanesi 50 sente yani 90 kurusa denk geliyor. Kulaginin ustune yattiginda hicbirsey hissetmiyorsun normalde nasilsan ayni oyle, tek ses duymuyorsun, deliksiz uykunu alabiliyorsun, fiyati da cok ucuz. Uykusuzlugu, uyumak isteyip de uyuyamamayi iyi bilirim, ben takiyorum kulaga 8 saat deliksiz uyku, onceden nasildi gozler kan canagi olmus kalkardim tuvalete daha da uyuyamazdim. Sizin cektiginiz sikintilari bildigim icin oneriyorum. Bu yaz klima+kulak tikaci sayesinde oglen 12 de gozleri kapiyip 8.30 gibi cok uyandim. Bence harika bir urun fiyat olarak da cok ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata1606 -- 31 Ağustos 2011; 5:56:31 >

• quote:

quote:

ufak bir posete koyuyorum cikardiktan sonra 1 veya 1.5 ay kadar kullanirim hic bir sey olmaz.Daha da kullanirsin da ben degistiriyorum sonucta tanesi 50 sente yani 90 kurusa denk geliyor. Kulaginin ustune yattiginda hicbirsey hissetmiyorsun normalde nasilsan ayni oyle, tek ses duymuyorsun, deliksiz uykunu alabiliyorsun, fiyati da cok ucuz. Uykusuzlugu, uyumak isteyip de uyuyamamayi iyi bilirim, ben takiyorum kulaga 8 saat deliksiz uyku, onceden nasildi gozler kan canagi olmus kalkardim tuvalete daha da uyuyamazdim. Sizin cektiginiz sikintilari bildigim icin oneriyorum. Bu yaz klima+kulak tikaci sayesinde oglen 12 de gozleri kapiyip 8.30 gibi cok uyandim. Bence harika bir urun fiyat olarak da cok ucuz.

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim hocam, çok ümit verici oldu benim için, çünkü perişan durumdayım, vardiyalı çalıştığım için uykusuzluk yorgunluk olarak aksediyor.

• quote:

teşekkür ederim hocam, çok ümit verici oldu benim için, çünkü perişan durumdayım, vardiyalı çalıştığım için uykusuzluk yorgunluk olarak aksediyor.

Alıntıları Göster
    quote:

alyanki

memnunmusun?kulak ağrısı,kaşıntı yapıyormu?
  • @alyanki
    Hocam naptınız tıkacı işe yaradı mı ben de aynısını almayı düşünüyorum.

• Jedi Mind Tricks J kullanıcısına yanıt
    ben hepsiburada dan 5 çift satılan 3m tıkaçlardan aldım.insani olan insan sesini kesinlikle kesiyor.mesela yan odada yada dairede olan konuşma,bağırtı gibi seslere kesin çözüm.
    bas lı müzik sesini azaltır ama kesmez.temizlerken sabun ile yıkayın.dikkat edin sıvı sabun değil.bildiğimiz kalıp sabun.bu şekilde uzun süre kullanırsınız.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.