Şimdi Ara

Kulak tıkacı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sesi ciddi oran kesen, %80 85 azaltan itici görüntüsü olmayan bir tıkaç lazım. Nerden temin edebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Edit: Onun dışında Decathlon'da falan da vardır muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Booker DeWitt -- 12 Kasım 2017; 18:48:3 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eczanede rastlamıştım ben de geçen gün 15 veya 20 tl gibi bir fiyatı vardı uzun süreli kullanımda sıkıntı olabiliyormuş heralde ama tam bilmiyorum bilen varsa aydınlatsın bizi yine de dikkat et sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 17 Nisan 2021; 12:41:29 >

Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: myalperen

Eczanede satılanlardan kullanıyorum 1 yıldır haftanın 5 günü günde 8 saat. Benimkisi mecburiyetten, tinnitus olduğu için yüksek sesten korumam lazım okul da çok sesli. Şimdiye kadar bir şey olmadı. Sesi fazla kesmiyor %30-35 belki. O kadar kesmesini istiyorsanız kulak koruyucu alabilirsiniz.

Edit: Profilinize baktım tinnitus sizde yeni başlamış galiba, benimki akustik travma ile oldu hem de bir başkası sebep oldu buna(öğretmen) ve o kişi hiçbir yaptırım uygulanmadan görevine devam ediyor, Türkiye'ye hoşgeldiniz.

Eğer sese karşı aşırı duyarlılığınız varsa o duruma hiperakuzi deniyor bende de vardı herkeste olur akustik travmadan sonra birkaç ay içinde duyarlılık geçer ama tinnitus genelde kalıcıdır. Bende 21.3.2016 tarihinden beri var.

Hocam bende seslere duyarlilik da söz konusu. Yogun sesler kulagimi agritiyor. Depresyona girdim. Uyku füzenim bozuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the phantom of the opera -- 13 Kasım 2017; 17:41:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.