Şimdi Ara

Kulak içinden Kulak üstüne terfi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, ben yıllardır kulakiçi kulaklık kullanırım, elimde senneiser cx300 ve mx200(bluetooth) var. Son zamanlarda sıklıkla gördüğüm kulaküstü kulaklıklar ilgimi çekmeye başladı, bilgili arkadaşlardan tavsiye almak istedim. İncelediğim kadarıyla kalitelilerin fiyatları 150 ile 600 tl arası dağişiyor ama ben çok yüksek harcama yapmak istemiyorum, 250 civarı benim için uygun ve 230 tl ye Noontec zoro diye bir model gordum bana uygun geldi. Şimdi sorularımı bunun üzerinden sormak istiyorum

1- Noontec zoro kulak üstü alırsam cx300 den daha kaliteli mi ses verecek? Yoksa kulakiçi modeller kulakzarına daha yakın oldukları için her zaman daha mı üstündürler? Ben Kulaküstüne geçersem bir fark hissedecekmiyim?

2- Kulak sağlığı açısından hangi tip kulaklığı tavsiye edersiniz. Ben işe gidip gelirken bazen de aksam evdeyken ortalama her gün 3 saat müzik dinlerim. Halihazırda elimde cx300 var, üstelik bu tip kulaklıklar minik olduğu için taşıma problemi de olmuyor. Ama eğer derseniz ki kulakiçi modeller kulağa çok zararlı, artık kullanmasan iyi olur, o zaman kulaküstü alabilirim.

• Kafaüstü kulaklıklar hem ses hemde sağlık açısından daha iyiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ikisinin de artilari var eksileri var. Kulakici ornegin um3x'i kafaustunde bulmaniz epey zordur. Ayni sekilde kulakicinde bir hfi 580 bulmaniz zor, hatta imkansiz. Neden, cunku en bastan mimarileri farkli.

Bu arada Noontec kimmis? :) bence maceraya atilmak yerine elde hazir o butce varken Akg k518le alin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mair -- 20 Eylül 2012; 22:44:36 >
  • Noontec Zoro yu tekno seyirde inceleme konusunda izledim, 100 usd civarındaki en iyi kulaklık diye yorumlanmış o yüzden makul buldum, çünkü beats dr dre kulaklıkların orjinalleri 500 tl den başlıyormuş, o kadar veremem. Ama tavsiye ettiğiniz AKG yi de inceleyeceğim... teşekkürler...
  • Head fi de incelemesi var Zoro'nun:http://www.head-fi.org/t/622950/impressions-trekstor-noontec-zoro-professional#post_8618424
    Kulaklık incelemeden seyrettiğim kadarıyla kaliteli ve güzel duruyor. Kablosunun çıkarılabilir olması da uzun ömürlü olacağını gösteriyor. Ama pek bilinmemesi de insanı korkutuyor.

Bence o kadar para vereceğinize göre daha çok bilinen bir model alın. Bu kulaklık %90 Beats'lerden iyidir ama aynı paraya daha da iyisini alabilirsiniz belki.

Eğer izolasyon şart değilse ve evde dinleyecekseniz Grado'lara bakın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quattro -- 21 Eylül 2012; 12:31:08 >

• Aradan baya bi zaman geçmiş ama olurda merak edenler icin yazıyorum.
    Noontec zoro yurt dışında aldım kullanıyorum. Burada satış fiyati 50 euro. Bu fiyattaki diger kulaklıkların hepsinden daha iyi. Özellikle hollandadaki mediamarkt magazasina gittim 50 tane kulaklik denedim, ve fiyat ve performans açısından super bir kulaklik. Malzeme kaliteside cok iyi. Daha once beats mixr de kullandim niyeyse beatsleri sevemedim. Beatsin Heryerde sahteleri dolaşıyor. Eger cok para vermeyi düşünmüyorsaniz hic düşünmeden noontec zoro alabilirsiniz. Kulak içi ile kiyaslamaya gelince. Uzun bir süre kulak içi kulaklik kullandım. Taşıması cok kolay evet ama 15 , 20 dk kulagimda takili muzik veya film izledigim zaman kulagimin içi acayip derecede kaşıniyordu. Biraz araştırma yaptim niye acaba diye. Kulak içi kulakliklarla yuksek sesle muzik dinlenildigi zaman kulaktaki bakteriler inanilmaz hızla çoğalmaya başlıyor ve oyüzden kaşıntı meydana geliyormuş. Benim tavsiyem eger taşıması sıkıntı olmayacaksa kesinlikle kulak üstü kulaklik daha iyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.