Şimdi Ara

Kulak içi kulaklık tavsiye max 200TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dinlediğim sabit bi tarz yoktur gerektğnde tizleri gerektiğinde basları temiz verebilecek bi kulakiçi kulaklık arıyorum yorumlar için şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eğer geniş spektrumlu temiz ses verecek bir kulaklık arıyorsan SE215 iyi bir seçenek olur. İncelemem şuradahttp://forum.donanimhaber.com/m_67205645/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canzz

eğer geniş spektrumlu temiz ses verecek bir kulaklık arıyorsan SE215 iyi bir seçenek olur. İncelemem şuradahttp://forum.donanimhaber.com/m_67205645/tm.htm

İncelemenizi okudum bende cx300 II almayı duşunüyodum yani aklımda o vardı o na ne dersiniz sizde cx300 den çok memlun olduğunuzu incelemeden anladım cx300 II alma fikrime ne yorum yaparsınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamuelColt

quote:

Orijinalden alıntı: Canzz

eğer geniş spektrumlu temiz ses verecek bir kulaklık arıyorsan SE215 iyi bir seçenek olur. İncelemem şuradahttp://forum.donanimhaber.com/m_67205645/tm.htm

İncelemenizi okudum bende cx300 II almayı duşunüyodum yani aklımda o vardı o na ne dersiniz sizde cx300 den çok memlun olduğunuzu incelemeden anladım cx300 II alma fikrime ne yorum yaparsınız ?

Benim CX300e verecek notum 10/10 dur. 6 yıl kadar kullandım herhalde. En ufak seste bozulma, deformasyon birşey yok. Kimileri kablosu bozuldu gibi yorumlar yapmış. Olabilir kablosu gerçekten ince fakat ben yaşamadım. Bence çok kaliteli. (Birkaç kere cebimdeki telefona takılıyken kapı koluna takılıp beni geri çektiğini hatırlıyorum) Ses kalitesi muazzam. Bana sorarsanız o fiyata kıyaslanabilecek tek kulaklık Denen acr560'tır. Bir de onu araştırın isterseniz.

• Bugün vatandan %25 indirimle cx300 II aldım yaklaşık 140TL ye geldi , şuan deneme sürecindeyim ilk izlenimler yalıtım mükemmel baslar oldukca başarılı , sesler temiz sayılır F/P ürünü diyemem açıkcası kulaklıklarda benim için SHE6000 F/P de 1. sıradaydı onu tahttan indiremedi bu kulaklık ama oldukca güzel çok pişman değilim aldığıma tabi kullandığım mp3 playerin etkisi muhtemelen çok büyük oblio kullanıyorum buda çok başarılı bi marka sayılmaz ekonomik kaçıyo baya başka playerlarda denemeye çalışıcam bakalım olmadı mp3 player ıda değiştiricez tam verim için :)
  • bugün ipod4s de denedim bira farketti tabi ama basları hala karşılayamıyo tizler mükemmel yqlıtım mükemmel ama bas tırt yani yeni kulaklıkmı alıcaz şimdi ya

• Sennheiser yerine shure daha iyi bir tercih olurdu ve olacaktır. Çok bas beklemeyin ama çok dengeli ve kaliteli bir kulaklık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.