Şimdi Ara

KULAK DELDİRMEK...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, başlıktan da anlaşıldığı gibi bu hafta sonu kulağımı deldirmek istiyorum artık toplumumuzdaki insanların "erkekler küpe takmaz" tabusunu aşabileceğini umuyorum. Ancak kafamda bazı sorular var.. bir hevestir aldı gitti beni bu deldirme konusunda sonunda yapacağım elbet ama iltihap kapmasından korkuyorum.. deldirirsem annemler kapanmaz kalır hayatın boyunca diyor bu da bir sorunsal malum okul var öğretmenler pek hoş karşılayamayabilir. Bu konuyu açmamın sebebi ise kulağını deldirmiş arkadaşların önerilerini almak istemem siz öneriyor musunuz arkadaşlar ve istanbul avrupa yakasında belki taksim tarafları olabilir güvenilir bir şekilde nasıl deldirebilirim? ve aldığım küpeyi hemen takabilir miyim? halka küpe takmak istiyorum nerden bulabilirim ve su değerse bir şey olur mu? Lütfen beni aydınlatın..

• Tek tek yanıt vermeye çalışacağım bakalım yardım edebilirim inş

Gayet hoş duruyor deldirmeni öneririm
    Hayatın boyunca kalmaz merak etme, yumuşak doku takmayınca kapanması zor olan birşey değil
    İstanbulda ki arkadaşlara sorabilirsin o konuda yorum yapamıycam ama çoğu gümüşçü deler git bak ortam düzgünse ama genede referans avrsa iyi olur
    İlk bi süre boyunca onları delerken çıkardığı küpeyi çıkartmazsan iyi olur, fazla oynamazsan ve söyledikleri kremide sürerse iltihap filan kapmaz merak etme
    Halka küpeyi çoğu gümüşçüden bulabilirsin
    Titanyum küpeler suya deyince birşey olmaz merek etme ben denize giriyorum

• Güzel o zaman hocam ben havuza giricem hemen 2-3 gün sonra girebilir miyim bir de titanyum küpeyi nereden buluruz ya pahalıdır bide o ya cebimiz boşalmasın
  • ben deldirdikten 2 gün sonra kaplıcaya gitmiştim o mineralli sudan bii olmadıysa havuzdan da olmaz herhalde
    dediğim gibi gümüşçülerden bakabilirsin veya n olmadı int den çok pahalı değillerdi ama
  • dostum hemen havuza girmeni tavsiye etmem. sudan mikrop kapabilir kulağın. ayrıca deldirdiğin küpenin en az 1hafta kulakta kalması gerek, delik düzgün olsun, hemen kapanmasın diye. çünkü o deldikleri küpe diğer küpeler gibi değil, hem sivri hemde farklı bir alaşım.
  • Tamam kardeşim titanyum olmasına özellikle dikkat edicem su değicek kesin de umarım bir şey olmaz bi de yurt dışına çıkacağım hocam bu alette bip bip diye öter mi acaba ya rezil olmayalım millete

@mmarass hocam o zaman sonra deldireyim bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Spartalı -- 14 Temmuz 2011; 22:09:13 >
  • titanyum metal dedektöründe(yanlış yazmış olabilirim) ötmez hiç merak etme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulak Kiri:( (Temizlettim)
    17 yıl önce açıldı
    kulak çınlaması
    17 yıl önce açıldı
    Kulak deldirme işleminden sonra
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @silentdays yapma yav, titanyum ötmüyorsa bir tane titanyum bazuka yaptırıp yurt dışına yanımda götüreyim

ötmez olur mu dostum donuna kadar soyarlar valla
  • Beyler bir de anlatamam küpenin böyle silah falan olmadığını anlamaz ecnebi güvenlikçiler soyarlar valla... yeriz naneyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmarass

@silentdays yapma yav, titanyum ötmüyorsa bir tane titanyum bazuka yaptırıp yurt dışına yanımda götüreyim

ötmez olur mu dostum donuna kadar soyarlar valla

evet bazukayı da kulağına takıp götürüyodun zaten

titanyum ötmez istediğin yerde istediğin şekilde deneyebilirsin ki ötseydi kulağımdayken uçağa binemezdim

• Sana güveniyorum sessiz günler...
  • Ben 1 yıldır takiyorum. Eger kendine yakistigini dusunuyorsan tak. Cunku herkese kupek yakismiyor.

İstedigin kupeyi 5-6 gun boyunca takamazsin. İlacli kupeyle durursun. Ama ilk 1-2 ay yara olur iltihap kapabilir. Takip cikarirken cok fena acır ama 4-5 ay sonra kasar olur kulak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.