Şimdi Ara

Kulak Deldirme ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
41.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: GunayMan

quote:

Orjinalden alıntı: The After Toucher

quote:

Orjinalden alıntı: tolpowtolpow

İki dakikada delinir..Fazla acımazda...

Küpeyi çıkarma ama birkaç hafta..Delik kapanmasn..

Tatil dönüşü çıkarıcam 9 gün kulakta kalıcak iyi mi ?

Pederin görmemesi lazım vurur

Rahat rahat yeter.

Tamam o zaman

Bir de şöyle birşey var ben kulağı deldirtikten sonra denize girersem iltihap kapmama ihtimali var ama tatilden geldikten sonra deldirirsem pederin beni mikmeme ihtimali yok

• Denize girmen sakıncalı olabilir, fazla suyla temas ettirmemen lazım. (ben banyoya girerken çıkarmamıştım mesela ama tuzlu su biraz sakıncalı olabilir)Benim pederde bilmiyordu, fark etmedi bile ben söyleyince gördü, herhangi bir tepkide koymadı. Merak etme bi şeycik olmaz.
  • Ben kuyumcu tamircisiyim kulak deldiğim için söyleyeyim birşey olmaz
  • arkadaşım bence deldirme kulağını. mıknatıslı küpeler var onlardan tak istiyorsan. bunun sonu glmez böyle başlar sonra bakmışsın Fatih ürek gibi olmuşsun.. yazık yani.
  • hiç bişecik olmz meraklanma ben deniz duş dahil herşei yaptım azcık kızarır şişer ama bişe olmaz meraklanma
  • terramycin die bi melhem var onu sür çıkınca bi nane olmaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinT

arkadaşım bence deldirme kulağını. mıknatıslı küpeler var onlardan tak istiyorsan. bunun sonu glmez böyle başlar sonra bakmışsın Fatih ürek gibi olmuşsun.. yazık yani.

Öhh yavaş
  • aslında tehlikesi var..iltihap kapabilir..5 gün filan sabretmen gerek..eczaneye filan sor istersen hani denizden çıktığında oluşabilecek iltihapları öneleyen merhem filan olabilir
  • quote:

arkadaşım bence deldirme kulağını. mıknatıslı küpeler var onlardan tak istiyorsan. bunun sonu glmez böyle başlar sonra bakmışsın Fatih ürek gibi olmuşsun.. yazık yani.

mahalle baskısı , babadan ve dededen duyulan sözler
  • quote:

Saçmasapan konuşmayın bi ya Sende böyle konuşa konuşa bi bi bakmışsın Sedat abi gibi olmuşsun.. yazık yaaani
  • bişey olmaz bepantene ya da teramycin sür bi de sudan çıktıktan sonra kurut ıslak kalmasın dediler bana. Tırsma ben yeni deldirdim çok kolaymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harkle Harpel -- 5 Ağustos 2008; 0:05:42 >
  • Iltıhapda kapabılır.Kulagına ıyı de gelebılırAma korkma sen tatılını yap bıse olmaz kulak deldırdıkten sonra bana da bıı cok seyler solemıslerdı kulagımı deldırmeden ama hıcbırı cıkmadı
  • kanks bende deldirmeyi düsünüorm bu yaz ama peder biras qızıo 8 qunluk bi kampa qatılıcam qitmeden 1 qun once arklarda kalıcam 1 qunde yol faln surar 10 qun faln yane hep taksam sora eve qelnce cıkarsam arada qunde 1-2 ssaadd faln takssam kapanır mı delik ??
  • kanks bende deldirmeyi düsünüorm bu yaz ama peder biras qızıo 8 qunluk bi kampa qatılıcam qitmeden 1 qun once arklarda kalıcam 1 qunde yol faln surar 10 qun faln yane hep taksam sora eve qelnce cıkarsam arada qunde 1-2 ssaadd faln takssam kapanır mı delik ??
  • noldu et yiyen bakteriler kulağını yedi mi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.