Şimdi Ara

Kulak deldireceğim sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ailem anlamadan saklayabilmemin bir yolu var mı ?
    Şimdi kulağı deldirince 1 hafta falan çıkartmamak mı gerekiyormuş ?
    Deldirince kulak deliği çok belli oluyor mu ?

Son sorum da, eczanede deldireceğim, acıyor mu ondan korkuyorum :S

• Dışarıda yağmurdan sonra ılık bir rüzgar esiyor
  • Kulağım delik öncelikle lütfen ama lütfen en az 10 tane kız arkadaşına sizce nasıl olur diye sor berbat derlerse deldirme lütfen.
    Ardından ben Kadiköy de deldirdim piercingciydi Eczane yerine hijjenik bir piercingci bulursun çok daha iyi olur kulagına önce güzelce sogutup uyusturuyor sonra bana su dövme nasıl dedi bakim dedim çat diye ses geldi hafif bir derimde biri dokunuyor hissi aldı kulagmda bitti dedi acı hissetmedim ama kulakta tabi hafif bir yanma oluyor hani sıcaklık yanma dedigimde dokununca ama kıvranmıyorsun bana adam 5 tl bir tanede gümüş al dedi 3.gün solusyon verdi gümüşü içine at 10dk kalsın kulagına tak dedi 3.gün degistirdim değiştirirken baya kıvrandım acıdan diyebilirim birinden yardım iste kesinlikle dokunmadıgın sıkmadıgın derece acı hissetmezsin durduk yere hayırlı olsun

• 1 haftayı geç.. 1 hafta sonra o geçici küpeyi çıkarıp başka küpe takabilirsin.. Eğer 1 hafta sonra değil 1 ay sonra bile küpeyi çıkarıp bir süre takmazsan büyük ihtimalle iltihap ile dolup kapanacaktır..
  • Dün deldirdim acı yok gibi rahat olabilirsiniz.Küpenin evet 3-5 gün durması gerekiyor ama en garantisi yara kapanana kadardır o da 1 hafta falan sürer herhalde.Ailenin çakmama durumu yok.Delik bilmiyorum küpe yokken çok belli olur mu.Ayrıca 2 gün su değmemesi gerekiyor.
  • Acıyı geçtim dayanırım da, annem ve babam çalışıyor. Sabah 8'de gidip akşam 6 da geliyorlar. 6'dan sonra çıkartmam gerekecek gibi duruyor...
    Ne yapacağım ki ya :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.