Şimdi Ara

Kulagimi deldirdim bir kaç sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kulagimi deldirdim eczane 3 gün sonra kupeyi değiştirebilirsin dedi ama okuduğum yerlerde en az 7-10 gün dursun yazıyor fakat problem şurda kupeyi kesinlikle değiştirmem lazım küpe nin rengi yeşil orda sadece o kaldığı için bunu verdi

Cuma cumartesi gibi degistirsem bir problem olur mu?

By arada kupeyi değiştirdim şimdi dayanmayip siyahi taktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlluminatici -- 12 Haziran 2014; 11:50:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 gün sonra değiştirebilecegini sanmıyorum. hem çıkartırken cok acır hem de oldu ki tekrar takamazsan aynı gun kapancagi kesin ama belki bir kaç saate bile kapanabilir.
  • senin cildine göre değişir ama 4 gün ortalama bir süre sorun olmaz bence ben 3 günde çıkarmıştım sorun yok daha yeni olduğu için çok su ve şampuan kaçırmamaya dikkat et
  • 7-10 fazla 5 gün sonra felan değiştrebilirsin bence arada bi elinle çevir sonra çıkarırken rahat edersin
  • 2 farklı cevap gene ortada kaldım

• Yarabandıyla kapat çok rahatsız oluyosan ki bence minimum 1 hafta dursun
  • İlluminatici kullanıcısına yanıt
    cevaplar çoğalıyor yav bir şey olmaz cumartesi çıkart ara ara oyna yapışmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kafamı vurdum acil sorum var
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum benim bir arkadaş vardı deldirdi hiç oynatmamış 3 gün sonra çıkarmış sonra hayvan gibi acımış tabi sonra başka küpeyi takarken sanki yeniden deliyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex Turner

Dostum benim bir arkadaş vardı deldirdi hiç oynatmamış 3 gün sonra çıkarmış sonra hayvan gibi acımış tabi sonra başka küpeyi takarken sanki yeniden deliyormuş

Yok aklıma geldikçe oynatiyorum yapışma durumu yokda 1 2 gün sonra cikartinca editlerim hadi bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatici

quote:

Orijinalden alıntı: Alex Turner

Dostum benim bir arkadaş vardı deldirdi hiç oynatmamış 3 gün sonra çıkarmış sonra hayvan gibi acımış tabi sonra başka küpeyi takarken sanki yeniden deliyormuş

Yok aklıma geldikçe oynatiyorum yapışma durumu yokda 1 2 gün sonra cikartinca editlerim hadi bakalım

hocam en azından 5 gün tut bu arada kremle o tarafları bende 1 aya kadar deldirmeyi düşünüyorum
  • değiştir ztn ama iyi kötü başta kendine bi tanede olsa altın küpe al onunla değiştir. yoksa çok sık yara olur heleki ilk zmnlar. iyi bak enfeksiyon kapmasın deliğin şekli bozulr üstüne bi de acısı zulüm olur.
  • Pazartesiye kadar tut mümkün mertebe oynat erken çıkarırsan yeni küpeyi takmakta zorlanabilirsin. Sol 2 sağ 1 bende bilen olarak söylüyorum.

• bende kulağımı deldirmek istiyorumda çok büyük sıkıntı ya bu ne küpe değiştirilmiyor. halka takabilme şansımız varmı ilk deldirme anında
  • Bence küpeyi boya
  • solda 2 sağda 1 tane taktıgımdan tecrübelerime dayanarak diyorum ki

1 hafta takıp cıkarırsan 1.si yeni küpeyi takarken arkadaki deliği şak diye bulamazsan yandın.. içi full yara oldugu için arka delik hemen kapanıyor deligi bulamıyorsun
    cok cok cok acıyor
    acıya dayanıklıysan bilemem bizim arkadaş deldirdigi gün cıkarttı başka küpe taktı kendisi deliyor bastırıp kapanınca falan
    normal bi insanın 2,3 hafta takması taraftarıyım (kız arkadaşım dinlemedi 1 haftada cıkarttı kulagı iltihaptan kapandı)

ben 1 ay rahat takıyorum deldirince ne gerek var acısına katlanmaya
  • ben de deldirmek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: qer_1st_k

ben de deldirmek istiyorum

• en az 1 hafta dursun
  • ılıkmısın da küpe takıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Silentmachine

ılıkmısın da küpe takıyorsun

Küpeli dolaşmak ılıkliksa desene avrupa bizden daha ılık

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.