Şimdi Ara

Kulağımı deldirdim bakarmısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, kulağımı deldirdim 2 gün önce delindikten sonra takılan küçük küpenin arkası çıktı. Küpede birazda çıkmış gibi. Şimdi solüsyon falan sürdüm yara bandıyla kapattım. Yarın yeni küpe alıp taksam sıkıntı olurmu. Teşekkürler

• Hala delikse geleyimmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dalgayı bırakın gençler
  • Kardeş zaten hatırladığım kadarıyla 160 küsür boyun vardı. Kulağıda deldirirsen iyice bayan gibi duracaksın. Bırak kapansın kulağın.

• Kapanirsa gusül kabul olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lise 2 de iken kulağımı deldirdim ondan sonra bi kapanır gibi olmuştu küpe takmıştım 1 ay falan durdu kulaktan, ondan sonra rahat 8 yıl küpe takmadım ama hâlâ kulaktaki delik duruyor
  • iğneyle yavaş yavaş deligi genişlet youtube dan bakabilirsin
  • Tebrikler, artık sen de bir Rocker olabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir insan neden kendindeki bir et parçasını deler ki ? Aklim almıyor. Birde erkeksin. Git saat tak kolye tak ne bileyim. Neyse senin kararin...

• quote:

Orijinalden alıntı: GleaMugen

lise 2 de iken kulağımı deldirdim ondan sonra bi kapanır gibi olmuştu küpe takmıştım 1 ay falan durdu kulaktan, ondan sonra rahat 8 yıl küpe takmadım ama hâlâ kulaktaki delik duruyor

Kapansın istiyorsan daha büyük bir tabanca ile deldir hocam.

• Hocam küpeyi bir aralar bende takıyordum telekız gereksiz bence çünkü kulağım ağrıyordu taktığım zamanlar.

• Arkasini kaybettiysen 2 gun takmassan tamamen kapanir o ilk kupeyi en az 1 ay takman lazim cikarmadan.Git carisdan stainless steel paslanmas yani celik sade yuvarlak kupe al cabucak tak baska kupede takma.1 ay sonra veya 2 istedigin kupeyi tak.sakin 2-3 hafta sonra tamam ben degisriyorum deme sakin

• quote:

Orijinalden alıntı: heymannn

quote:

Orijinalden alıntı: GleaMugen

lise 2 de iken kulağımı deldirdim ondan sonra bi kapanır gibi olmuştu küpe takmıştım 1 ay falan durdu kulaktan, ondan sonra rahat 8 yıl küpe takmadım ama hâlâ kulaktaki delik duruyor

Kapansın istiyorsan daha büyük bir tabanca ile deldir hocam.

zaten delik o kadar belli durmuyor. pek te bir şey fark etmiyor benim için.
  • Küpen çıkmadığı sürece sıkıntı yok. (Kapanma ihtimaline karşı) Solüsyon yerine zeytin yağı sürebilirsin iyi geliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.