Şimdi Ara

kulağımı deldircem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kulağımı deldircem ama 1 hafta falan delme küpesinin takılı kalması gerekiyormuş. belli etmeden yara bandıyla kamufle etme şansım var mı ? işyerinde küpeli dolaşamıyacam çünkü. delme küpesinin resmini bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KafasıGüzel -- 31 Temmuz 2009; 12:28:57 >

• delme küpesi dediğiniz küçük taş bir küpe hocam.

yarabandı falan iyi olur kapatır yani.
  • KafasıGüzel hocam senin avatar da süpermiş.Superbad teki McLovin
  • Çok rahat kapatır yarabandı.
  • iğneyle deldir gitsin benim annem öyle yapardı çocuklara
  • baban yakalarsa seni yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerring

iğneyle deldir gitsin benim annem öyle yapardı çocuklara

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dün kulağımı deldirdim
    13 yıl önce açıldı
    Kulağımı Deldirdim.
    16 yıl önce açıldı
    saçımı sakalımı kestim
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yani şu Konu Dışı'nda onlarca kulak deldirme konusu var. Biraz aratsanız forumda ne bilgilere ulaşırsınız. Hergün insanlara aynı şeyleri tekrar ettiriyorsunuz.
  • Yarabandı dahada belli eder.
  • bi hafta falan değil 2 gün çıkarmaman gerekiyor
  • Millet abartıyor.1 hafta deldirme küpesini çıkarmazsan deri bağlar bir bütün olursunuz o küpeyle.2gün boyunca ilk küpeyi çıkarma.2 gün sonunda gümüş bir küpe tak o da 2 gün kalsın.Sonra kafana göre takıl.Bana delen adam bunu önerdi belli bilgili biriydi dediğini aynen uyguladım.1 damla kan görmedim 1 gram acı duymadım.3. sene bitiyor hiç bir sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogunNnN -- 31 Temmuz 2009; 14:19:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mervekeş

Millet abartıyor.1 hafta deldirme küpesini çıkarmazsan deri bağlar bir bütün olursunuz o küpeyle.2gün boyunca ilk küpeyi çıkarma.2 gün sonunda gümüş bir küpe tak o da 2 gün kalsın.Sonra kafana göre takıl.Bana delen adam bunu önerdi belli bilgili biriydi dediğini aynen uyguladım.1 damla kan 1 gram acı duymadım.3. sene bitiyor hiç bir sorun yaşamadım.

peki hocam ne kadar süre su değdirmemeliyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jet lag -- 31 Temmuz 2009; 14:21:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: müvellidülhumuza

quote:

Millet abartıyor.1 hafta deldirme küpesini çıkarmazsan deri bağlar bir bütün olursunuz o küpeyle.2gün boyunca ilk küpeyi çıkarma.2 gün sonunda gümüş bir küpe tak o da 2 gün kalsın.Sonra kafana göre takıl.Bana delen adam bunu önerdi belli bilgili biriydi dediğini aynen uyguladım.1 damla kan 1 gram acı duymadım.3. sene bitiyor hiç bir sorun yaşamadım.

peki hocam ne kadar süre su deydirmemeliyiz?

Hemen su deydirsen bile bir şey değişmez.Kulağında küpeyle banyo yap ama ilk 1 hafta.
  • deldirme hocam ben pişmanım ya , deldirdim tatile gittim 15 gün sonra çıkarttım.Neden mi ? Etraftaki mantık şu deldiriyosan topsun mıknatıslı takıyosan sorun yok , deldirince biraz daha aşağılanıyorsun aslında ama normalde böyle bişey olmamasına rağmen ben bile kaldıramadam 5 gündür falan takmıyorum delik kapandı mıknatıslı takarım artık eğer takarsam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: müvellidülhumuza

quote:

peki hocam ne kadar süre su deydirmemeliyiz?

Hemen su deydirsen bile bir şey değişmez.Kulağında küpeyle banyo yap ama ilk 1 hafta.

tamamdır bu iltihap olayı tedirgin ediyor

• herkez mal mal yorum yapıyo bende deldirdimde kendi aileleri izinverse onlar önce atlar bunu soyleyenlerde işte bakma ne alakası var yanı toplukla anlamış degilim bikere yabancıların hepsinde var hepsi topmu onların okadar turistte görüyoruz ya
  • mıknatıslı takarsan da özenti derler :d

ondan takma kimseyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Beatles

deldirme hocam ben pişmanım ya , deldirdim tatile gittim 15 gün sonra çıkarttım.Neden mi ? Etraftaki mantık şu deldiriyosan topsun mıknatıslı takıyosan sorun yok , deldirince biraz daha aşağılanıyorsun aslında ama normalde böyle bişey olmamasına rağmen ben bile kaldıramadam 5 gündür falan takmıyorum delik kapandı mıknatıslı takarım artık eğer takarsam

Başkalarının baskısıyla bunu yaparsan buna teslim olma denir.O insanların isteği tek tip insan yaratmak zaten.Bana da çok baskı yapıldı.Yok kıza benzemek kıyamet alameti,yok bugün kulağını deldiren yarın...Gibi sözler.Devlet yurdunda kaldım yapılan baskıyı tahmin bile edemezsiniz.Erkek geçinir bunlar.Bu grubu da hepimiz biliyoruz.Bu 'erkek'ler bu 'delikanlı'lar her olayda sürü ile gezerler.Kendilerine güvenmezler.Hepsi birleşince 1 adam ederler çünkü.Bu yüzden bu 'erkek'leri takmamak gerekir.Hepsinden de daha çok 'erkek' olduğumu biliyorum.Kulak deldirilmeyince 'erkek' olunsaydı ülkemizdeki anlamlı topluluğun içi bu kadar basitleşmezdi.
    @müvellidülhumuza dediğim şekilde bir yöntem uyguladım hiç bir sorun olmadı.Tabi bünyeye de bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogunNnN -- 31 Temmuz 2009; 14:28:02 >

• anlayamıyorum ben bu top meselesi.insan uzun saçlı olmakla veya küpe takmasıyla top mu olurmuş?benim saçım uzun ve iki kulagımdada küpe var ikiside halka küpe hemde..bi Allah'ın kulundanda top muamelesi görmedim..adamına göre mi değişiyor bu muamele nedir?
  • ben geçen yaz deldirdim delinen küpe baya kalın odun gibi XD yarabandıyla saklamadım ben daha doğrusu saklamamı gerekyircek bişi yoktu ama yarabndı yapınca çok dikkat çekiyor tam kulak memeisnde allah allah XD bence yanakla bitişik bi sargı yap:D bu arada şaka bir yana 2 gün sonra o küpeyi çıakrtıp(biraz kanayabilir ) kalın bir misina taabilirsin hiç belli olmaz ben 1 sene boyunca okulda öyle dolaştım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.