Şimdi Ara

Kulağım ağrıyor sebebi ne olabilir? (Doktora gidilecek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Başlıktaki soru biraz klasik oldu. Öncelikle ağrının sebebi kir değil, az önce yakınımızdaki bir klinikten geldim kulağımı temizlettim. Bu işlemi 3 ay önce de kulağım kirden dolayı tıkandığı için yaptırmıştım yine aynı yere ve aynı doktora.

    Her neyse sorun şu; kulağımda 2 günden beri kesintisiz bir şiddetli ağrı, zonklama dediğimiz durum mevcuttur. Bazen ağrı şakaklarıma kadar işliyor çok rahatsız ediyor. Bu sadece sol kulağımda oluyor, ayrıca bu kulağımda nasıl desem bir şey sokunca(kulak çubuğu vb), parmağımı sokup kaşırken veya parmağımı sokup böyle sağa sola oynatıp kulağımı titreştirirken falan buna benzer kulak içinde bir şey yaparken bir acı geliyor sanki iltihap, yara varmış gibi bir acı ama tam nerden geliyor anlamıyorum derinden geliyor sanki zardan geliyor gibi acı ama tam anlayamıyorum bir de kulak yolum dar biraz. Kulaklarımı temizleyen doktor bir şey yok dedi ama dayanamadım az önce bir ağrı kesici falan aldım eğer bayramdan sonra devam ederse devlet hastanesinden randevu almayı düşünüyorum, sizce ne olabilir? Bu sefer kir çıkmadı pek kulağımdan. Özetle kulağıma bir şey sokunca (biraz derin olarak) falan acıyor, kulak yolundaki doku mu acıyor, zardan mı geliyor bu acı anlayamıyorum, kestiremiyorum bunu. Şu an tek bildiğim köpek gibi ağrıyor.

    Bu bahsettiğim kulağa müdahale edince gelen acı durumu epey süredir var. Diğer kulakta yok bu. Bir de zaten hep bu sol kulağım tıkanır hep bu daha çok kirlenir...

    Allah'ıma şükürler olsun işitme duyusunda bir sorun yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozzy45 -- 21 Haziran 2017; 12:47:20 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.