Şimdi Ara

KÜFÜR................................

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba cod4 oynadığım serverlarda bir kaç defa rasgele sağa sola küfür eden insanlarla karşılaşıyorum
    tepki verdiğimdede SİE (ODA YENİ Bİ STİL KÜFÜR :) )DİYE CEVAP VERİYOLAR BU NEDİR BU NASIL İŞTİR BU ADAMLAR KİMDİR BUNLAR ADAM DEĞİLMİDİR BUNLAR CEVAP OLARAK (ben küfür etmem yanlış anlaşılmasın) ANALARI BACILARINA SÖVÜLDÜĞÜNDE NASIL BU KADAR RAHAT OLABİLİYORLAR VE BİZLER RAHATSIZ EDİLMEK İÇİN NE YAPTIK DA BU CEZAYI ÇEKİYORUZ BİR FİKRİ OLAN VARMI EĞER BİR FİKRİ OLAN VARSA ŞİMDİLİK ODA BENİM GALİBA ...
    BU ADAMLARI TEŞHİR EDECEĞİZ ARKADAŞLAR GEREK SS İLE (iyi olur)GEREKSE TARİH -SERVER V.S BİLGİLERİYLE OLAY ANI NI BURAYA YAZALIM TEŞHİR EDELİM
    BİR İŞE YARARMI BİLMİYORUM AMA AKLIMA BUNLARIN TEŞHİRİ VE AKABİNDE DIŞLANMASI GELİYOR

ÇÜNKÜ NE OLURSA OLSUN HAKLI BİLE OLSAK KÜFÜR ETMEMİZ GEREKMİYOR
    HERKESE İYİ FORUMLAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baycocophoenix -- 13 Temmuz 2008; 1:07:07 >

• Emin ol bu küfür eden elemanlar(insan demek gelmiyor içimden) ilk okul çağını yeni atlatabilmiş ortaokul kafasında lise öğrencileridir.Yani kısaca hem normal yaşı 18 yaş altı hemde zihinsel yaşı 18 yaş altıdır.He sakın alınmasın 18 yaş altı bütün oyuncu arkadaşlar.Emin olun 15-16 yaşında benden senden daha olgun davranan oyuncular var oyun içinde.Ama malesef diğer yandan böyle oyuna girer girmez "bir arıza çıkartayım" egosuyla oynayan çocuklarda var.O yüzden böyle elemanlarla muhattap olmak yerine ya o serveri terk edip sinir küpü olmaktan çıkarsın o anda, ya da hiç aldırış etmeden yanlızca oynamana bakarsın dostum.Çünkü bunlara laf yetiştirmek mümkün değil.Karşılıklı küfürleşmeye başlıyorlar.Adamlara "arkadaşlar sakin olun" bile yazsan, yani şu cümlede bile yemediğin küfür, ailende küfür yemeyen şahıs kalmıyor.Bunları şikayet etmeye çalıştığında da genelde çoğu serverde pek ilgilenilmiyor yada ilgilenilse bile adamı attığında tekrar geliyor.Ban yediğinde cdkeyini değiştirip geliyor vs.. vs.. uzuyor bu liste.Yani diyeceğim sen oyunun keyfini çıkarmaya bak.Tabi küfürlü bir serverde bunu ne kadar gerçekleştirebilirsin o da ayrı bir tartışma konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 13 Temmuz 2008; 6:38:52 >

• topluma açık yerlerde pek küfür etmem bilen bilir arada bir olur bu forumda da daha bir kere oldu ne yapalım oldu ama beni çok sinirlendiren bi durum olursada öyle bi başlarımki sövmeye kimse durduramaz beni bunuda bilen bilir yada işte arklar arasında öylesine küfürleşiriz mesela aq nekadar çok adam öldürmüşsün vb. artık ztn bana küfür edenlere küfür etmiyom sanal delikanlılar ama hepsinin ss i var gün gelirde onlar lazım olacak bunu biliyom çünkü admn artık benden ss almıyor
  • elemanlar sataşıyor korkumdan server dan çıkıyıyorum bulaşmasınlar diye küfrün biri bin para 8 yıldır online oyun oynarım 1 kez o da manasını anlamadan öylesine a. kullandım ondada utancımdan yerin dibine girdim ama sanal alem bebelerde korku utanma yokki nasıl olsa kimse kimseyi görmüyo salla gitsin höt desen donuna s.. intenette aslan kesiliyo ben askerdeyken piskolojik danışmanlık yapmıştım genelde bu tip vakalarda anti sosyal kişilik bozuklugu ve toplum içinde sürekli ezilme durumu söz konusu yani bir nevi sanal alemde küfür ederek kişiligini bulmaya kendini önemli bir kişi gibi göstermeye çalışıyorlar
  • Son 1 yıldır gerçek nickim ile Pub serverlara girmeyi bıraktım.Küfür ederlerse cevap bile yazmam işime bakarım.

Sen bir şey yapmadığın halde sana küfredeler ise muhattab olmadığın takdirde bunlar kendi kendilerini yiyip dahada sinir oluyorlar.Onlar için en büyük ceza karşıdan beklediği tepkiyi alamayıp eğlencesinin bozulması oluyor.

Bu kişilerde ki mantık "Ben birine küfrediyim,oda bana cevap yazsın,sonra laf kavgasına girişiyim,stres atarım hemde eğlenirim.Nasıl olsa sanal alem beni bulması mümkün değil" oluyor.
  • ADAM UTANMADAN HİLE YAPIYOR BİRDE HİLELERİ SATABİLİRİM DİYOR
    VE ARKASINDAN NELER OLMUYORKİ....
    İŞTE BU DURUMDA SERVERDA ADAM GİBİ OYNAYAN ONCA İNSANIN BURNUNDAN GETİRİYOR
    PEKİ BU DURUMDA NE YAPMALI SORARIM SİZE

KÜFÜR................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baycocophoenix -- 14 Temmuz 2008; 6:57:19 >
  • Hilenin para ile satımı yeni bir şey değil.Bunun örneklerine çok rastladım.Ki Google'da aratsanız kaç tane site çıkıyor.Zaten hileye bulaşanların hepsi bir müddet sonra bunun ticaretini yapmaya başlıyorlar.Abi kardeş bu ticareti yapanları biliyorum.

Adama küfür edeceğinize serverın adminine ulaşıp kickletseydiniz keşke.Ayrıca SS'de küfürler açıkca görünüyor sansürler isen iyi olur.Yoksa kural dışı SS'ler olduğundan şikayet etmek zorundayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş Yerinde Küfür Yedim
    6 ay önce açıldı
    Lolde küfür edenlerin akıbeti
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vallahi ne yalan soyleyeyim, wall hack yapana aney babey kombo yapmaya basliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avrim

Hilenin para ile satımı yeni bir şey değil.Bunun örneklerine çok rastladım.Ki Google'da aratsanız kaç tane site çıkıyor.Zaten hileye bulaşanların hepsi bir müddet sonra bunun ticaretini yapmaya başlıyorlar.Abi kardeş bu ticareti yapanları biliyorum.

Adama küfür edeceğinize serverın adminine ulaşıp kickletseydiniz keşke.Ayrıca SS'de küfürler açıkca görünüyor sansürler isen iyi olur.Yoksa kural dışı SS'ler olduğundan şikayet etmek zorundayım.

ben şahsen küfür etmedim edenler de oldu kimse birşey yapamadı ayrıca serverda admin yoktu yani senin keşke dediğin şeyi yapamadık

• Adminlere söyleyin derken ulaşmanız gerektiğini söyledim.Adminleri ile irtibat kuramadığım servera ben girmem.Bence sende bu gibi durumlar ile karşılaşmak istemiyorsan seninde girmemeni tavsiye ederim.

Ayrıca söylediğim SS'de küfürü senin veya onun söylemesi değil,gözükmesi.Küfürlü SS yayınlamak yasaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 14 Temmuz 2008; 14:40:35 >
  • bende rahatsızım bu durumdan.beyni gelişmemiş çoluk çocuk dolu.daha dün bizim eski servera girem dedim (millionone sd) adama stun bombası attım diye bana küfür ediyo. gelde muhattap olma şimdi bu veletle...

@baycocophoenix o hile satabilirim diyen eleman beni eklemiş xfire a her türlü hile bulunur diyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklotus -- 14 Temmuz 2008; 14:56:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacklotus

bende rahatsızım bu durumdan.beyni gelişmemiş çoluk çocuk dolu.daha dün bizim eski servera girem dedim (millionone sd) adama stun bombası attım diye bana küfür ediyo. gelde muhattap olma şimdi bu veletle...

@baycocophoenix o hile satabilirim diyen eleman beni eklemiş xfire a her türlü hile bulunur diyo

ahhahhahaahahahhahahahahha
    adam bomba yaaaa
    rezil herif
    ne yapsak alsakmıki bir kaç server dağıtmalık

• Cod2 dede var bunlardan cevap verdiğim zamanlarda nikimin aynısını yapıyorlar.

Ertesi günde unutuyorlar çocuk hafızası.
  • benim gibi yapın

küfür etmesene lan mına..........o...dıııııııııııııııııııt
  • bence sey yapalım o hıle satana dıyelım bıze cdye cek bı yer solıyelım dıyelım suraya getır cdyi al paranı geldıgı an allah ne verdıyse dalalım
  • adam pişkin baksana xfire a eklemiş hile satayım falan bişiler diyomuş
    ne yüzsüzlüktür bu anlamadımki
  • Cılkı çıktı serverların. Hilecisimi ararsın, egosunu tatmin etmek için ona buna küfür edeninimi ararsın.. En iyisi muhattap olmamak böyleleriyle. ( gerçi hile yapanlar oyunun içine ediyor..)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Börtü

Cod2 dede var bunlardan cevap verdiğim zamanlarda nikimin aynısını yapıyorlar.

Ertesi günde unutuyorlar çocuk hafızası.

haklısın Börtü cod2 de oynarken eğer frag çok yüksek oluosa senin adamlar direk yediremior başlıo küfre karşılık vermeyince de senin adını çalıo ve sohbete ben gayım ben i**eyim gibi küfürler yazıo. gel de işin yoksa uğraş şimdi. Hayır ne zevk alıolar onu da anlamıorm ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onr99 -- 21 Temmuz 2008; 20:34:57 >
  • aRKADAŞLAR benim şu problemime çare bulun ben yola düzene getiririm o vatandaşları :D benim konuyu okuyun nolur ya.
  • ÜZÜLDÜĞÜM TEK ŞEY BİZLER PARA VERİP SERVER AÇICAZ MİLLET YABANCI SERVERLARDA PİNGTEN EZİLMESN SİTRES ATSIN DOSTLUKLAR EDİNSİN.

AMA NERDEE KÜFÜR EDENLERİN SAYISI DİĞERLERİNİ BASTIRDIIII

LAN DEMENİN BİLE BİR SAYGISIZLIK OLDUNU BİLMEK SANAL DA OLDUĞU İÇİN BU RAHATLIĞI BULAN ANNESİNİ YADA BACISINI İNSAN YERİNE KOYMAYAN SEVİYESİZLER ARTIK ÇOK ARAMIZDA

BUNDAN DERİN ÜZÜNTÜ DUYUYORUM

BİZ FOXLAR SIRF BU YÜZDEN BAZI SERVERLARIMIZI ŞİFRELEDİK
    VE BAZILARINADA ARADA KÜFÜR DEN DOLAYI CEZA VERİYORUZ.

HERKESE SAYGILARIMLA
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.