Şimdi Ara

Küçüklükten kalan bir anım (ciddi konu laubalilik istemez)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tahminen 9-10 yaşlarındayım. Hergün babamın iş yerine kestirmeden bir mahalleden gidip-geliyordum. Yine öyle birgün ve iş yerinden evime doğru yola düştüm. Mahallede sevmediğim çocuklar var haliyle. Mahallenin yolu biraz uzun. Biraz yol katettikten sonra mahallede yaşça benden biraz büyük bir çocuk karşımdan çıkıp geldi. Tek başıma olduğum için korkmaya başladım ancak belli etmemeye çalışıyordum. Derken korktuğumu belli ettiğimden olsa gerek karşımdaki çocuk iyice bana yaklaştıktan sonra bir anda önüme atladı. Amacı beni korkutmaktı ve pis pis gülmekti. Öyle de oldu zaten. O hamle yapar yapmaz kendimi kaybedip karnına bir yumruk geçirdim. Çocuk zar zor ayakta duruyordu. Neyse ben birşey yokmuş gibi devam ediyordum, çocuk küfrediyordu.

Mahallenin tam bitiş noktasına varmıştım ki bu çocuğun diğer arkadaşları çıktı. Onlara olayın yanlışlıkla olduğunu söyledim, tartıştık. Kavgaya girmeye hiç niyetim yoktu, çünkü 4-5 kişi ile başedemezdim Herneyse, bir şekilde kavga etmeden tartışmayı bitirdim.

Ancak gün boyu o çocuğa indirdiğim yumruğun rahatlığı vardı. Kavgayı sevmem ama hakedenlere gereken muameleyi gösteririm

Bu anımı bu adresteki videoyu izleyince hatırladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 25 Ekim 2013; 1:17:20 >

• OKUMAYIN! İZLEMEYİN!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.