Şimdi Ara

Küçükken yaptığınız saçma ve komik şeyler (Gel içeri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hatırladığınız veya ailenizin sen boyle yapmıştın zamanında gibi bildiğiniz hikâyelerinizi paylaşında biraz gülelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fh2O -- 31 Aralık 2014; 12:24:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Reklam alanı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Editlenecej

• Birkaç kişi paylaşırsa bende yazıcam

• bi yataktan diğer yatağa atlarken alnımı vurmuştum
  • 97 senesinin yazında babamla onun arkadaşının kiraladığı yazlıktaymışız izmir foçada kaç senesi hatırlamıyorum, yazlığın olduğu site veya muhit yerinde turistler varmış, bunlar konuşunca ben anneme "bunlar niye trabzonca konuşuyo" demişim

Bunu sık anlatır annemler millete cidden neyin kafasıysa artık trabzonca nedir arkadaş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aganigi naganigi

Baba bu adam ne diyo?

• Küçükken hiç peynir sevmezmişim, peşimden koşturup duruyorlarmış. Buzluğa, dolapların arkasına çekmecelere, vitrinlerin arkasına gibi en ilginç yerlere saklarmışım peynirleri. Küflendikten sonra anca buluyorlarmış çünkü her defasında farklı yerlere saklıyormuşum.
  • Daha koltuklara tutuna tutuna yeni yürümeye başlamışım evde bi kuş varmış ninem anlatır bi gün yine evin içinde öyle dolanirken kuşu yakalayıp bi sıkmışım elimde can vermiş babama dedim yok öyle bi şey diyor ninemse sürekli anlatır ve onaylar ve evet kuş evde salınık dolanıyormuş

Ilkokulda 1. sınıf sanırsam annem öğretmen aynı okuldayiz o anlatıyor bi gün beden dersinde hoca bi hareket gösteriyormuş öğretmenim memeleriniz sallaniyor demişim direk aanneme gitmiş hocam oğlunuz bana böyle böyle dedi demiş şaka yapmıştır o demiş annem yoo baya ciddiydi demiş hocada

Eve ekmek alındığı zaman mutfağa gider ekmeği kenarlardan tam tur isirirdim her yerini sonra masanın koltuğun altına saklanirdim birisi gelirdi evden ninem yada annem fark etmez Allah Allah fare mi kemirmiş bunu derlerdi bende alltan çıkar hayır ben yaptım derdim

Bi kere dedem beni parka götürmüştü küçükken tırmanma kulesi vardı bi kaç metre ona çıkmıştım dedemde o sırada bi alman kadınla konuşuyormuş görmemiş beni sonra kadın gitmiş beni aramaya başlamış parkta görememiş eve gitmiş parkın olduğu sokağa caddeyi aramış baştan sonra bu arada hep önümden geçiyor bende görüyorum ama ses etmiyorum naptığını anlamıyorum zaten sonra bi ara ninemde geçti önümden eve gitmiş kaybettim bulamıyorum demiş ninem geçerken seslendim gördüler indirdiler sonra beni kedi gibi çıkmışım inememisim

Bi kerede yine ninem anlatıyor ben daha baya küçükken bebeklikten biraz daha büyük beni sahile götürmüş öyle kumlarda oturuyormuşuz rusun biri bala bala diye yanımıza gelmiş üstte mayo yok tabi ki üstsüz bikini almış beni denize götürmüş ninemde meraklaniyo tabi ya çocuğa bi sey olursa diye ama suya da giremiyor yüzme bilmiyor kadın beni almış oynamış oynamış sonra yine geri getirmiş gitmiş

4. yada 5. sınıfta arkadaşlar yanlarına gittim elkerinde su şişesi içinde sarı bi sıvı ne bu dedim içine isedik millete kolonya diye vercez dediler üst sınıflardan birine verdik çocuk ellerine sürdü yüzüne sürdü sonrada attık zaten

Aklıma geldikçe editlenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goblin Mind -- 31 Aralık 2014; 12:34:08 >

• Kafamı balkon demirlerine sokmak annem uyuduğu için 2 saat öylece durmak
  • Bizimkilere kizip evin icinde kosa kosa isemisim

• Annemle ablamin kafasina telefon firlatmisim bebekken.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.