bende yapardım yaaa çok eğlenirdik valla eğlenceli olurdu ellerin terlerdi kayardın eyy gidi eski günler
quote:Orjinalden alıntı: TqMaqe Kardeşim Yapıodu Yapamıorum artık... 1. Resimdeki Kız Kaç yaşında? Bebe læ o 3. esmerden bahset sen
quote:Orjinalden alıntı: TqMaqe Kardeşim Yapıodu Yapamıorum artık... 1. Resimdeki Kız Kaç yaşında? e yuh be birader ...
quote:Orjinalden alıntı: mert_961 quote:Orjinalden alıntı: TqMaqe Kardeşim Yapıodu Yapamıorum artık... 1. Resimdeki Kız Kaç yaşında? e yuh be birader ... Læ harbi yuh he altaki 3 tane sana büyük mü geliyor
Şimdi yiğenim yapıyor. Gerçi o bu kazık kadar herif ve kızların yanında baya küçük kalıyor. 5 yaşına girecek. Bir de şunların hale bak.
quote:Orjinalden alıntı: Snaqe bacaklarım sığmıyor bknz. 190 boy Allah aşkına o boyla kapının neresine tırmanacaksın?Anca kapının tepesine çıkarsın
Ben küçükken tırmanıp yuva yapardım üst kirişe. Tabii çok kalmaya başladım, dedim hiç inmeyeyim ben. 8,5 yıldır orada yaşıyorum.
quote:Orjinalden alıntı: mert_961 quote:Orjinalden alıntı: TqMaqe Kardeşim Yapıodu Yapamıorum artık... 1. Resimdeki Kız Kaç yaşında? e yuh be birader ... herkes yaşıtına bakıyo niye öyle diyosun ki hoş bilmiyorum ama yaşı küçüktür herhalde
quote:Orjinalden alıntı: zeyneeeeep quote:Orjinalden alıntı: mert_961 quote:Orjinalden alıntı: TqMaqe Kardeşim Yapıodu Yapamıorum artık... 1. Resimdeki Kız Kaç yaşında? e yuh be birader ... herkes yaşıtına bakıyo niye öyle diyosun ki hoş bilmiyorum ama yaşı küçüktür herhalde arkadaş 13 yaşında olunca baktığı kızda o yaşlarda oluyor