Şimdi Ara

Küçükken Crack yapmayı bilmediğiniz çöpe attığınız oyunlar varmı? Eski oyunlardanda bahsedelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sincity Robin Hood The Legend of Sherwood ve bide tank oyunu vardı bu 3 oyunu çöpe atmştm o zamanki aldığım haz çok büyüktü hala içimde kalmştr bu oyunlar yükleyip oynadğmda duygulandım bi an peki sizlerinde böyle bilgisizlikler sonucu çöpe attığı oyunlar varmı?

bide worms armageddon cdsiz çalşmazdı iso falan bilmezdm onu falanda yaptım

croc diye bi oyun vardı efsaneydi ya.

Küçükken Crack yapmayı bilmediğiniz çöpe attığınız oyunlar varmı? Eski oyunlardanda bahsedelim

kesinlikle 1.oyun diyorum

eskiden oynadığımda ne haz alırdım saatlerce kalkmazdım başından ah ah.

croc 2yi beğenmemiştim hiç.

Outlawsda favorimdi doom 1 vardı korkudan giremezdim

bide bi araba oyunu vardı taşlı maşlı unuttum atari oyunu gibiydi

jurassic park ilk pc oyunumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A ®h Pozitif -- 27 Ekim 2010; 19:43:24 >

• ninja kaplumbağalar
    crack bildmediğim için calısmıo diye atmıstım
  • fifa 99 ilac vermeyı bilmıyordum arkadasım kagıda yazmıstı işte sag tıkla falan filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: GiZLi PeNCeRe

fifa 99 ilac vermeyı bilmıyordum arkadasım kagıda yazmıstı işte sag tıkla falan filan

ah ah hala hatırlarım salon bölümü vardı
  • fifa 2000 ilk oyunumdu bilgisayarcı çağırmıştık ilacını versin diye
  • İlaç vermek "krek yapmak"?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış Can

İlaç vermek "krek yapmak"?

yok;
    yapmak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

quote:

Orijinalden alıntı: Barış Can

İlaç vermek "krek yapmak"?

yok;
    yapmak

• Benim hikaye öyle değilde,daha bir vahimdi;

Benden birkaç yaş büyük bir arkadaş bana sinirlenip,oyunun masaüstünde bulunan kısayol dosyasını geri dönüşüm kutusuna atmıştı.Silindiğini sanıp küfür küfür üzerine...Ardından dayak+gerçeği anlama durumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuMMerMaN

Benim hikaye öyle değilde,daha bir vahimdi;

Benden birkaç yaş büyük bir arkadaş bana sinirlenip,oyunun masaüstünde bulunan kısayol dosyasını geri dönüşüm kutusuna atmıştı.Silindiğini sanıp küfür küfür üzerine...Ardından dayak+gerçeği anlama durumu.

win98 kullanırken .. yeniden başlat seçeneğinde bırakmış babam sonrada biryere gidiyor galiba öğretmen eviydi ben pc kapanmıyor diye gelene kadar ağlamıştım telefonla aramıştm adam gelip pc kapat seçeneğini seçmişti

• Orjinal empire total war cd sini atmıştım o zamanlardan belliymiş strajeti tutkunu oldugum.Pc den fazla anlamazdım ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

Orjinal empire total war cd sini atmıştım o zamanlardan belliymiş strajeti tutkunu oldugum.Pc den fazla anlamazdım ozaman

hocam aynen 50ye yakın orjinal oyun attım çöpe fifa nba serileri dahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

quote:

fifa 99 ilac vermeyı bilmıyordum arkadasım kagıda yazmıstı işte sag tıkla falan filan

fifa 99 da ilaç yoktu ki. kopya cd ile bi güzel çalışıyordu. salon maçıda 98deydi.

aynştayn ım evet

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

quote:

fifa 99 da ilaç yoktu ki. kopya cd ile bi güzel çalışıyordu. salon maçıda 98deydi.

aynştayn ım evet

adam aştayn ya

yanlız fail bi aştaynsın adamım ben fifa serisinde ilaçla alakalı bişi demedm kendme göre :D arkadaş demş

kaleciye çelme takıyoduk hani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A ®h Pozitif -- 27 Ekim 2010; 17:55:35 >

• GTA ve Half Life. GTA yı tamamen atmıştım ama arkadaş sağolsun half life'ı ilaçlamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HQ Member

GTA ve Half Life. GTA yı tamamen atmıştım ama arkadaş sağolsun half life'ı ilaçlamıştı

gta 2 iyi hatırlattın sağol onuda atmştm orjinaldi
  • bu ne arkadaş crack a herkes mi ilaç diyor.İlk gördüğümde anlamamıştım yorumları okudukça anladım.Yaptığınız kötü birşey değil, çok iyi birşey ama bu kadar yaygın kullanıldığını bilmiyordum.Çıkıp bi arkadaşıma bu oyunu nasıl ilaçlarım fln desem git biraz uyu gel der heralde
  • hatırlatmayın üzülüyorum :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

Orjinal empire total war cd sini atmıştım o zamanlardan belliymiş strajeti tutkunu oldugum.Pc den fazla anlamazdım ozaman

hocam aynen 50ye yakın orjinal oyun attım çöpe fifa nba serileri dahil

Aynen yaa.

Özellikle korsan kavramını bildiğim halde orjinal almak çok koyuyordu bana. Çünkü gerizekalı cd'ci bana oyun satmıyordu.

(Çözümü 3 yıl sonra arkadaşıma aldırmakta buldum, sonra oyun indirmeyi ve Torrent'i öğrendim; o ayrı.)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.