Şimdi Ara

KÜÇÜK, UCUZ VE OPTİK ZOOMLU BİR FOTOĞRAF MAKİNESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADASLAR BEN KÜÇÜK, UCUZ VE OPTİK ZOOMLU BİR FOTOĞRAF MAKİNESİ ARIYORDUM BUNU GÖRDÜM HEM BOYUT HEM ÖZELLİK OLARAK HOŞUMA GİTTİ. ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BİRAZ YORUM YAPARSANIZ SEVİNİRİM. YADA ÖNERİLERİNİZİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM.............

*** FİYAT 199 YTL****

**!!!!!** LÜTFEN PAHALI VE KABA FOTOĞRAF MAKİNALARLA KIYASLAMA YAPMAZSANIZ SEVİNİRİM.

ŞİMDİDEN İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER

Resim Sensörü : CCD
    Çözünürlük : 2304x1728
    Optik Zoom : 3X
    Dijital Zoom : 4X
    Dahili Bellek : 16MB
    Bellek Yuva : SD (En çok 512MB)
    Flaş : Otomatik, Kırmızı Göz Giderici
    LCD Ekran : 1.5" renkli TFT LCD
    Makro Çekim : 5cm
    Pozlama : Otomatik (-1.8 EV / +1.8 EV)
    Beyaz Dengesi : Otomatik,Güneş,Gölge,Floresan
    Otomatik Çekim : 10sn gecikmeli
    Video Klip : Evet (320x240, 24fps)
    Dosya Formatı : JPEG(EXIF2.1),DCF,DPOF,MPEG-1
    Bağlantı : USB, TV-Out
    İşletim Sistemi : Windows 98/2000/ME/XP, MacOS 9.0 ve üstü
    Güç : 2xAA Alkaline (NiMh, Li-on)
    Ağırlık (Pil hariç) : 150 gr
    Boyutlar(mm) : 85 x 65 x 30 mm
    Diğer : Tripod Soket
    Photo Suite IV SE ve Photo Vista yazılım
    Çekilen resimleri TV''de izleyebilme
    Garanti Süresi (Yıl) : 2

• alma.......akıta hıc bır sekılde tavsıye edılen bır marka deıl onun yerıne samsunga bır baken azından pısman olmazsın...eger daha fazla verebılırsen rıcoh caplıo rx 240 mılyona 7 taksıtle aydınlarda var...ben ıkı tane almıstım...gayet guzel bır makıne...bu fıyata alabılecegının en ıyısı....asla pısman olmazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharheke -- 20 Haziran 2005, 14:21:11 >

• bencede akıta hiçte iyi bir marka değil gerek görüntü kalitesi yönünden gerekse lens seçimi yönünden berbat ötesi hiçbir şey alamıyormusun biraz para biriktir git bari nikon 2200, canon powershot a400,kodak ama illede ben küçük boyut fiyatıda ucuz olsun istiyorum diyosan eğer ricoh caplio rx de sana uygun param ii maddi durumum fena değil diyosan internete gir bak bakalım google dijital fotoğraf makineleri yaz o zaman karar veremiyeceğin kesinlikle ve kesinlikle kararsız kalacağın anlar olcak bundan emin olabilirsin
  • pahalı ve kaba makinelerle kıyaslamayın demişsin ama bunun neresi ince ben anlamadım. Akita Sony'nin fason ürettiği makine adi plastikten üretilmiş. Paranıza yazık hiç almayın daha iyi.
  • Ricoh Caplio RX ucuz ve çok kaliteli bir makina... 220 milyon belkide sirkecide daha ucuz
    Samsung un değişik modelleri 180-200 civarı

Tavsiye bu konuda Ricoh'u tek gecerim...
  • akıtayı sonmi üretiyor bana ispatla sen neyden allıyosun be adam anlamıyosan birşey yazma baride yorum yapmada rezil olma en azından oke sevgili arkadaşım benim akıtayı sony yapmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Bir fotoğraf makinesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.