Arkdaşlar küçük resim olarak gösterme seçeneginde videolar küçük resim olarak görünmüyor K-Lite Codec Pack yüklü onu kaldırdım yine olmadı bu sorunu çözmek mümkün mü deli olacağım
Yakın bir zamanda Nero yükleyip kaldırdın mı? Bende de aynısı olmuştu çünkü,Nero 7 yükleyip kaldırdıktan sonra videolarda önizleme sorunu ortaya çıktı.Yaklaşık 6-7 aydır da sorun devam ediyor,gerçi artık pek dert etmiyorum,alıştım. İlginç olanı ise; flv uzantılı videolarda normalde önizleme olmazdı ama K-Lite'ın 3.50 sürümünü kurduktan sonra flv'lerde önizleme oluşmaya başladı! Ama hala avi,mpeg,wmv gibi videolarda önizleme yok.O kadar araştırmama rağmen adam akıllı bir çözüm de bulamadım...
Evet nero yükleyip kaldırdım ... ama bunun bir çözümü olmalı googlede felan anahtar kelimside yok başka şeyler çıkıyor bi sorunu bi türlü çözemedim
up
quote:
Orjinalden alıntı: HaDeS
Evet nero yükleyip kaldırdım ... ama bunun bir çözümü olmalı googlede felan anahtar kelimside yok başka şeyler çıkıyor bi sorunu bi türlü çözemedim
Neroyu kaldırdıktan sonra proram files taki "ahead" (eğer hala duruyorsa) klasörünüde temizleyin sonra "ccleaner" programını kullanarak registry kayıtları ve geçersiz girdileri temizleyin son olarak güncel "k-lite mega codec pack" i kurun.
quote:
Orjinalden alıntı: erkan7307
quote:
Orjinalden alıntı: HaDeS
Neroyu kaldırdıktan sonra proram files taki "ahead" (eğer hala duruyorsa) klasörünüde temizleyin sonra "ccleaner" programını kullanarak registry kayıtları ve geçersiz girdileri temizleyin son olarak güncel "k-lite mega codec pack" i kurun.
oky denerim
Olmuo :S ya inaılmaz bu durumu çözemedim bi türlü ...