Şimdi Ara

Küçük Resim Sorunu Windows Media Player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar küçük resim olarak gösterme seçeneginde videolar küçük resim olarak görünmüyor K-Lite Codec Pack yüklü onu kaldırdım yine olmadı bu sorunu çözmek mümkün mü deli olacağım

• Yakın bir zamanda Nero yükleyip kaldırdın mı? Bende de aynısı olmuştu çünkü,Nero 7 yükleyip kaldırdıktan sonra videolarda önizleme sorunu ortaya çıktı.Yaklaşık 6-7 aydır da sorun devam ediyor,gerçi artık pek dert etmiyorum,alıştım. İlginç olanı ise; flv uzantılı videolarda normalde önizleme olmazdı ama K-Lite'ın 3.50 sürümünü kurduktan sonra flv'lerde önizleme oluşmaya başladı! Ama hala avi,mpeg,wmv gibi videolarda önizleme yok.O kadar araştırmama rağmen adam akıllı bir çözüm de bulamadım...
  • Evet nero yükleyip kaldırdım ... ama bunun bir çözümü olmalı googlede felan anahtar kelimside yok başka şeyler çıkıyor bi sorunu bi türlü çözemedim
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaDeS

Evet nero yükleyip kaldırdım ... ama bunun bir çözümü olmalı googlede felan anahtar kelimside yok başka şeyler çıkıyor bi sorunu bi türlü çözemedim

Neroyu kaldırdıktan sonra proram files taki "ahead" (eğer hala duruyorsa) klasörünüde temizleyin sonra "ccleaner" programını kullanarak registry kayıtları ve geçersiz girdileri temizleyin son olarak güncel "k-lite mega codec pack" i kurun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkan7307

quote:

Evet nero yükleyip kaldırdım ... ama bunun bir çözümü olmalı googlede felan anahtar kelimside yok başka şeyler çıkıyor bi sorunu bi türlü çözemedim

Neroyu kaldırdıktan sonra proram files taki "ahead" (eğer hala duruyorsa) klasörünüde temizleyin sonra "ccleaner" programını kullanarak registry kayıtları ve geçersiz girdileri temizleyin son olarak güncel "k-lite mega codec pack" i kurun.

oky denerim
  • Olmuo :S ya inaılmaz bu durumu çözemedim bi türlü ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 Resim Göstermeme Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Olmuo :S ya inaılmaz bu durumu çözemedim bi türlü ...

8 aydır ben de çözemedim maalesef
  • arkadaşlar aynı sorun bende de var, çözebilen oldumu bu problemi yardım lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.