Şimdi Ara

Küçük prensten nefret ediyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Atatürk'e diktatör ile demesi ilgilenmiyorum, ama ya yazarı deli sadece. Çölde halusunasyon gormuş yazmış adama bak. Bir de büyükler anlayamayaz yazmış. Koyun ne abi bi kere. Ben 6 kanatlı 94 ayaklı mutant ineğin baobap yemesini istiyorum. Kitabı okuyarak geçirdiğim zamana üzülüyorum. Sen git uçağa bin savas sonra gel çocukluktan bahset. Aynı büyükler gibi yazmış kitabı. Kusura bakmasın kitabın alakası yok cocuk kitabıyla. Cocuk falan degil cocuk olan absürd bir işle uğraşmaz bu kitabı yazmak gibi. Ben anlamını anlayamıyorum belkide hic umrumda degil. Hayatın anlamı demiş birde. Neyin anlamından bahsediyor bu yav? Anlam falan yok gelmiş konuşuyor :D . Ciddi diyorum hayalgucunden asırı yoksun bir kitap. Su boğa ve yılan olayında benim aklıma şapka gelmedi. Devenin hörgücünü koparmışlar o geldi. Antoine özentinin teki sadece. Cocuklara özenmiş. Çizimleri falan da berbat. Cok tepki alacağım belki ama gerizakali kucuk prenstende nefret ettim. Cocuk degil kucuk prens cunku yazarın büyük bilincindeki cocuk tahminlerine dayanarak cocuk yapmis onu. Hayatımda okuduğum en berbat Kitapti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanzas -- 22 Ocak 2014; 1:49:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okuyan kimse yok mu?

• Kucuk prens saçmalıktan ibaret sakın okumayın :/

• o kadar başarısız ki kimse takmamış ya ahah
  • hll spr svm
  • Küçük Prens çocuk kitabı değil, haliyle sen beğenmemişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seven of Spades

Küçük Prens çocuk kitabı değil, haliyle sen beğenmemişsin.

Sevmemektende öte nefret ettim. Kitap bir kere amacsiz. Kitapta yazdıkları da tamamen kendi aklimdaki çocukluk yorumu üzerine.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ülkeden nefret ediyorum
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.