Şimdi Ara

Küçük Patron “Kanka” Dedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Büyük patron Dünya Turu’ na çıktı 2 ay oldu yok. İşleri küçük patrona emanet etti.

Bugün öğleden sonra ofiste müdür ve elemanlar olduğu halde hal hatır sormaya gelince küçük patrona Ipad’ ime aldığım yeni kılıfı gösterdim.

O da heyecan yaptı ve “Ben de senin geçen gün gösterdiğin kılıfı Air’ e aldım, çok güzel Kanka !” dedi ve hemen ardından gülerek “Yaa kusuruma bakma bir an arkadaşımla konuşuyorum sandım” dedi.

Ben birşey demedim ve kılıfı övmeye devam ettim…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Guccük patron garı mı yoksa herüf mü?...

• Burhan ve gaffur geldi aklıma.

• Bu herüf heçbir soruma cevap vermiyor emme yurtdışında olunca işte o zaman patır patır cevap vereyyo. Bundaki değişik piskolojiye bi anlam verememişem...

• 657’ye tabi patron mu olur

• Sonra “Benim Iphone bu ara kendi kendine kapanmaya başladı” deyip Iphone 11 akıllı telefonunu gösterince ben de ona “Değişim zamanı gelmiş, dilerseniz ben AppleStore 5th Avenue NY’ den Iphone 15 Promax 1TB Çılgın Kırmızı aldığımda size Iphone 14 ProMax 256GB Deep Purple’ ı satabilirim” dedim.

Yüzü asıldı ve “Yok, o kadar düşmedik çok şükür. Alırsam sıfır Iphone 15 alırım zaten…”

• 1) Bu nasıl müdür ki ırgatı bilem elinde ayfon 14 ProMax 256GB Deep Purple ile heryerde hava atarken, bu elindeki külüstür ayfon 11 ile cebelleşiii.

2.) Bu nasıl ırgattır ki, kayıtsız olduğu için yakında hurdaya çıkacağı aşikar olan bir ayfonu, yani saatli bombayı müdürüne kakalamaya çalışiii...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.