Şimdi Ara

Küçük ev aleti alacağım, cookplus.com güvenilir bir site midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
9.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç tane elektrikli küçük ev aleti almam gerekiyor ve siteler arasında gezinirken cookplus.com'u buldum. Fiyatları makul geldi.

Ama sitenin adını daha önce duymadığım için güvenemedim. İnternette aratınca Karaca Porselen'in olduğu bilgisi çıkıyor ama Karaca'nın sitesinde bölge bir bilgiye ulaşamadım.

Sizce güvenilir bir site mi? Daha önce bu siteden alışveriş yapan var mı?

http://www.cookplus.com/

• Bende düşünüyordum ancak 2 gündür bir ürün ellerinde varmı diye email attım hala cevap yok. Şikayetvar sitesinde de sorunlu gözüküyor.

Sanalreyonum nasıl onu merak ettim bende... ( Bu da yaramaz çıktı)

Hızlıal ile bi yakın temasa geçeyim bari. HB ile diğerleri fiyatları uçurmuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someone74 -- 3 Şubat 2013; 21:45:04 >
    CPU: İ5 13600K 3.50GHZ@5.1GHZ (ID Cooling SE-214-XT ) VGA: Intel ARC A770 RAM: 4X16 Gskill Ripjaws S5 DDR5 6000mhz CL32 Mainboard: ASUS PRIME Z790-P WIFI 7200MHz(OC) DDR5 Audio Card: Creative Sound Blaster ZX CASE: Thermaltake Level 10 GT Battle Edition PSU: EVGA 1000 GQ SSD: Samsung 970 Evo Plus 500Gb (Cooler:ID-COOLING Zero M15 m.2 NVME) HDD: WD20EARX DRW:Asus DRW-24D5MT M-Disc Monitor: Asus 24'' MX239H Keyboard Set: Asus TUF Gaming K1 Set Headset: Sennheiser HD280 Pro 64Ω Sound System: Logitech X530 Printer: LaserJet M1132 MFP Modem: Asus DSL-N17U OS: Win10 Pro 64Bit Yarabbi Şükür daha ne olsun?
  • Bugün Kanal D'de altyazı olarak reklamı çıktı. Televizyona reklam vermişler.
  • 3 haftadır para iadesi yapamadılar ya da geri ödeme yapmak istemiyorlar, uygun fiyatlı ama hiç güvenilir değil.
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar merhaba;
    sanalreyonum sitesinden Philips buhar kazanlı akıllı ütü ve cookplus sitesinden ise Homend marka doğrayıcı (rondo) almıştım ve hiç bir sorun yaşamamıştım.
    Fakat internetteki alışveriş sitelerinin de elektronik aletler gibi biraz şansa bağlı olduğunu düşünüyorum.
    Bir müşteri sorunsuz alışveriş yapabilmekte iken başka bir müşteri ise çok sorun yaşayabiliyor.
    Şimdi de Homend marka çay robotu araştırmasındayım.Hadi hayırlısı diyelim.
    Saygılar sunuyorum...

Orijinalden alıntı: mombik

Arkadaşlar merhaba;
    sanalreyonum sitesinden Philips buhar kazanlı akıllı ütü ve cookplus sitesinden ise Homend marka doğrayıcı (rondo) almıştım ve hiç bir sorun yaşamamıştım.
    Fakat internetteki alışveriş sitelerinin de elektronik aletler gibi biraz şansa bağlı olduğunu düşünüyorum.
    Bir müşteri sorunsuz alışveriş yapabilmekte iken başka bir müşteri ise çok sorun yaşayabiliyor.
    Şimdi de Homend marka çay robotu araştırmasındayım.Hadi hayırlısı diyelim.
    Saygılar sunuyorum...

Morhipodan alabilirsiniz homend cay makinasini homend cekiyle metal olani 157 ye geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Mesajınızı görmeden önce zaten tesadüfen morhipo'ya bakarken Homend için 50 TL indirim çeki olduğunu gördüm. Eşimin beğendiği model olan 1701'i sepete ekledim. Kargo dahil 127 TL'ye geliyor.Muhtemelen kredi kartı hesap kesiminden sonra alırım.
    Saygılar...

Orijinalden alıntı: mombik

Karti üstadım merhaba;
    Mesajınızı görmeden önce zaten tesadüfen morhipo'ya bakarken Homend için 50 TL indirim çeki olduğunu gördüm. Eşimin beğendiği model olan 1701'i sepete ekledim. Kargo dahil 127 TL'ye geliyor.Muhtemelen kredi kartı hesap kesiminden sonra alırım.
    Saygılar...

Anladim dostum ben metal olanini almani oneririm ama tabiki siz bilirsiziniz. Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yukarıda bir kaç arkadaş ürünlerin ne kadar geç gönderildiğini, muhattap bulunamadığını v.s v.s bahsetmiş. Bende anneler günü için almak istediğim bir hediyeyi sadece cookplus.com sitesinde buldum.( Tefaal Family ızgara) Sitenin Karaca firmasına ait olduğunu teyit etmek için Gaziantep Sanko park KARACA mağazasına gittim ve teyit aldım.

Onlara internet araştırmalarım üzerien siteden verilen siparişlerin çok geç gönderildiği, bu nedenle mağazadan almak istediğimi ilettim. Kendi stoklarında yoksa bile getirtmelerini rica ettim. Onların verdiği cevap, cookplus.com Ahmet veya Mehmet kişisinin sitesi değil karaca firmasının kuruluşudur bu tür problemler bizde yaşanmaz dedi. Döne döne söyledim, anneler günü için sipariş veriyorum 06.05.2013 tam 6 gün öncesinden sorun yaşamak istemiyorum diye. Bana gülerek tekrar hatırlattı lütfen internetteki Ahmet, Mehmet'in asılsız mesajlarına kulak asmayın diye.

Ürün için sitenin müşteri hizmetlerine 07-08-09-10.05 tarihlerinde telefon açarak kargoya verildi mi teyit almak için verilen cevap en geç cumaya kadar ürün kargolanacak anneler gününe yetiştirilecektir.

Cuma günü 10.05 te verilen cevap, kusura bakmayın ürün stoklarımızda yokmuş bu nedenle isterseniz iptal edelim siparişinizi!!!!!!!!!!

Resmen dalga geçer gibi, ve aynı gün ürün fiyatında zam yapılmış ve siteden online sipariş açık. Telefonda çok sinirlenince beklemeye alıp, tekrar bağlanınca ürünün bir mağazada bulunduğunu ve tarafıma cuma günü kargoya verilip pazartesi ulaştırılacağı bildirildi.

Bu gün Pazartesi 13.05 ve ben siteyi arıyrum kargonun nerede olduğunu öğrenmek için (sitede ürün kargoya verilmiştir ibaresi var) ve telefonda verilen bilgi ürnün stoklarda bulunmadığı, çarşamba veya perşembe stoklara geleceği Cuma günü de kendilerinin toplu siparişi ile beraber gönderileceği.

İşte bu kadar lakayit ve kurumsallıktan birhaber bir sitedir. Siz siz olun sakın güvenip, aldanıp KARACAdır büyük kuruluştur diye alışveriş etmeyin.

Sonra benim gibi anneler gününe eli boş girip 10 gün sonrasına ürünün ulaşmasını umut edersiniz.

Şimdi anlıyorum ki internette yorum yazan Ahmet, Mehmet hep çok daha güvenilir bir kaynakmış !!!

• bizde sıkıntı olmaz arkadaşlar güvenle ürün alabilirsiniz:)
    http://www.reyonburada.com/kategori/beyaz-esya-ev-aletleri.aspx

Malesef benim de kötü bir tecrübem oldu, hala sonuçlanmış değil, cookplus'tan alışveriş yaptığım için pişmanım, nokta!

Başımdan geçenler şöyle:

İşten izin alıp çıktığım yaz tatilimde katkısız sağlıklı dondurma yiyeyim diye malum firmadan dondurma makinesi sipariş ettim, ben de tarihler konusunda sıkıntı olmasın diye sipariş için biraz erken davrandım. Ürün ulaştı, sonrasında yazlığa ben de vardım. Dondurma makinesi dondurulmuş meyveleri öğütüyor, krema gibi kıvamlı bir hale getiriyor. Bunun için de meyveleri 12 saat önceden küp küp keserek dondurucuya atmak gibi bir hazırlık yapmanız gerekiyor. Artık tatildeydim, kendimi bunun gibi zevkli işlerle meşgul edebilecektim. Neyse, önceki akşamdan hazırlanan dondurulmuş meyveleri tatma zamanı gelmişti. Ürünü, yiyeceğim dondurma hayalleri ile kutusundan çıkarıp tezgahın üzerine koydum. Bu arada bütün ev ahalisinin gözü 'acaba nasıl bir şey yiyeceğiz' diye üzerimde. Ürünün fişini prize taktım, çalıştırma düğmesine bastım. Bekliyorum, ama bir şey olmuyor, olacağı da yok. Çünkü ürün bozuk, çalışmıyor. Yani hevesimiz kursağımızda kaldı.

Gelelim bundan sonraki fasıla... Müşteri hizmetleri aranıyor, temsilciye sitem ediliyor ve ürünün yenisi ile değişimi talep ediliyor. Ancak karşıdan gelen cevap şu şekilde: Malesef bu şekilde bir uygulamaları yok, bozuk olan ürün servise yollanıp 20 gün içinde incelenip olabiliyorsa tamir edilerek tekrar müşteriye geri yollanıyor imiş. Yani hem ayıplı mal satıyorlar sonra da servis, tamir ve kargo süreci yaşanıyor. Sonuç, ürünü sipariş vereli 1 aydan fazla oldu halaa bir dondurma yiyemedik... Ne arayan var ne de soran!

Günümüzün e-ticaret hızını ve tüketici memnuniyetini henüz idrak edememiş eski kafalı bir kurum ile karşı karşıyayız, alışveriş yaparken iki kere düşünün derim. Hele ki hediye etmeyi düşünmeyin, rezil olursunuz. Uzak durun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fuatari -- 12 Ağustos 2015; 22:35:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.