Şimdi Ara

Küçük dilim sarkıyor beyler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dediğim gibi sarkıyor. Uzamış gibi sanki. Gece uyandım 3 gibi uyuyamadım ağzımda balgam birikiyor git tükür uyuyamadım bi. Küçük dilimde neredeyse dilime değecek. İnternetten baktım da alkol falan demişler gibi alkol kulanmıyorum yada alerji demişler. Farklı birşey yemedim ki bi komşudan gelen çorbayı içtim onun da alerji yapacağını sanmıyorum. Babamı gece tuvalate kalkarken yakaladım o anlar biraz bademciklerin şişmiştir alerjiden falan dedi gece vakti tutmadım adamı bende. Ne iyi gelir buna ne yapıyım ? Yarına geçecek birşeyse doktora gitmeyim. Ha birde evde hasta var grip falan da benimkisi başka birşeye benziyor bulaşmamıştır herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sicak biseyler ic, corba vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRkiShCowboy

Sicak biseyler ic, corba vs.

Su ısıttım içtim olmadı. Üstüne kahve içtim aynı.

• Kardeş 1-2 gün sabret sıcak sıvı al.
    Baktın gelişme yok hastaneye kulak burun boğaza
    Geçmiş olsun
  • silikon yaptır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GainerGs

Kardeş 1-2 gün sabret sıcak sıvı al.
    Baktın gelişme yok hastaneye kulak burun boğaza
    Geçmiş olsun

Sağol dostum da çekilecek dert değildi uykusuzlukdan halsiz kaldım. Gittim doktora ilaç falan aldım burnum yüzünden boğazım iltahaplanmış tam olarak anlamasam da böyle birşeyler dedi sorunun kaynağı burnummuş işte. Bir de gargara verdi mutlaka yap diye. Gargara verdi dediğim kağıt verdi karbonatla tuzu bir bardak suyla karıştırıp önce gargara yapacakmışım sonra burnumdan çekecekmişim. Herneyse ilgilenen herkese teşekkürler insan ister istemez panik oluyor, küçük dilimi öyle görünce şaşırdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.