Şimdi Ara

KUBRİCK FİLMLERİ Mİ KİTAPLAR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2001 ve clockwork orange dan bahsediyorum. Sizce hangisi yapılmalı

• tabi ki kitaplarını oku sonra filmlerini izlersin otomatik portakalın filmini izlemiştim çok güzeldi eminim kitabı daha iyidir yanılmıyorsam ince bir kitaptı.2001 ise 4 kitaplık uzay efsanesi serisinin ilk kitabı ne filmini izledim ne okudum ama önce kitabını oku derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

tabi ki kitaplarını oku sonra filmlerini izlersin otomatik portakalın filmini izlemiştim çok güzeldi eminim kitabı daha iyidir yanılmıyorsam ince bir kitaptı.2001 ise 4 kitaplık uzay efsanesi serisinin ilk kitabı ne filmini izledim ne okudum ama önce kitabını oku derim

Ben de öyle düşünüyordum. Cinnetin direkt filmini izlemiştim çünkü kitap klasik değildi ama film külttü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

tabi ki kitaplarını oku sonra filmlerini izlersin otomatik portakalın filmini izlemiştim çok güzeldi eminim kitabı daha iyidir yanılmıyorsam ince bir kitaptı.2001 ise 4 kitaplık uzay efsanesi serisinin ilk kitabı ne filmini izledim ne okudum ama önce kitabını oku derim

Clockwork Orange da çok rahatsız edici sahneler var mı ben kitabını okudum ama yönetmen de kubrick olunca filmde o sahneleri görmekten biraz korktum eğer çok ağır değilse bende izliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heymannn kullanıcısına yanıt
    Hocam rahatsız edici sayılabilecek sahneler mevcut ama çok ağır şekilde değildi hatırladığım kadarıyla biraz kapalı anlatılıyordu diye hatırlıyorum kitabı okumadığımdan karşılaştıramıyorum o sahneleri bence bir şans vermelisiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Komedi türünde kitap var mı?
    13 yıl önce açıldı
    Komedi Filmi Önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.