Şimdi Ara

Kubo and the Two Strings | Kubo ve Sihirli Telleri (2016) | Travis Knight | Animasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kubo and the Two Strings | Kubo ve Sihirli Telleri (2016) | Travis Knight | Animasyon

Kubo and the Two Strings | Kubo ve Sihirli Telleri (2016) | Travis Knight | Animasyon

IMDb

Türkçe Dublajlı Fragmanlar

Kubo sahilde küçük bir köyde sakin bir hayat sürmektedir. Ta ki intikam ateşiyle yanıp tutuşan geçmişten gelmiş bir ruh tarafından asırlık bir kan davası yeniden alevlenene kadar...
    Bu olay akla gelebilecek her çeşit yıkıma sebep olurken; Tanrılar ve canavarların peşine düştüğü Kubo, hayatta kalabilmek ve intikamcı ruhu mağlup edebilmek için efsanevî bir Samuray olan merhum babası tarafından daha önce bir kez giyilen büyülü zırhı bulmak zorundadır.

http://altyazi.org/sub/m/53163/Kubo-and-the-Two-Strings.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 31 Mart 2017; 1:42:39 >

• filmden hiç haberim yoktu. fragmandan bakarsak, güzel gibi duruyor.
  • Filmin eleştirileri çok olumlu olmasına rağmen hiç gişe yapamamış çok ilginç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Gosling

filmden hiç haberim yoktu. fragmandan bakarsak, güzel gibi duruyor.

Aslında ben buna daha önce de rastlamıştım ama konusunu açmakta tereddüt etmiştim. Farklı bir yapım gibi geldi. Çevre ve mekan tasarımlarıyla kendisine has bir yapısı var. IMDb puanı da dikkat çekici. Fragmana bakılırsa da eğlenceli bir yapıma benziyor.

Bize epey geç gelmiş bu animasyon. Elin oğlunda Ağustos ayında oynamış bizde vizyona gireli daha 4-5 gün olmuş. Muhtemelen online izleme sitelerine düşmüştür ancak ben Türkçe dublajı için biraz daha beklemeyi düşünüyorum. Fragmandaki dublaj hoşuma gitti tabi filmdekiyle fragmandaki farklı olmaz umarım.

@alprn46 maalesef bazı yapımlar yanlış zamanda ve yanlış pazarlama politikaları yüzünden gişede çakılabiliyor. Biraz da şans faktörü var. District 9 filmi de güzel olup da gişede çakılangillerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 1 Kasım 2016; 11:49:05 >

• Hocam ne olursa olsun ağustosta bu kadar başarılı bir animasyon nasıl gişe yapamaz aklım almıyor.Seslendirme kadrosu çok iyi,rotten 97,metascore 84.

Magnificent seven ve Deepwater Horizon'da gişede başarısız oldu anlamak güç gerçekten.

Ankara Cinemaximum'larda uzun süredir büyük posterleri olduğu için haberdardım animasyondan ama Deepwater Horizon'un da posterleri vardı o kadar Imax falan diye,Imax'i geçtim iki üç sinemada vizyona girdi şaka gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn46 -- 1 Kasım 2016; 12:32:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprn46

Hocam ne olursa olsun ağustosta bu kadar başarılı bir animasyon nasıl gişe yapamaz aklım almıyor.Seslendirme kadrosu çok iyi,rotten 97,metascore 84.

Magnificent seven ve Deepwater Horizon'da gişede başarısız oldu anlamak güç gerçekten.

Ankara Cinemaximum'larda uzun süredir büyük posterleri olduğu için haberdardım animasyondan ama Deepwater Horizon'un da posterleri vardı o kadar Imax falan diye,Imax'i geçtim iki üç sinemada vizyona girdi şaka gibi.

Onu bazen ben de anlamıyorum. Kötü şans mı diyelim, ne diyelim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kubo.And.The.Two.Strings.2016.1080p.BluRay.x264-GECKOS altyazı da hazır.
  • Dün akşam uykusuz hâlimle izledim filmi belki hakkını verememişimdir, bir daha izlemeyi düşünüyorum. Disney Pixar ya da Dreamworks animaayonları gibi değil, farklı bir yapısı var. Epey sürrealist bir animasyon ortaya çıkmış.

Görseller, kullanılan renkler ve atmosferi güzel. Müzikler de fena değil. Konu da öyle ancak yine de buradaki potansiyel tam olarak değerlendirilememiş. Daha iyi bir senaryo çıkabilirdi.

Bu arada
    Kubo'nun sihirli enstrümanı yardımıyla destanları müzik eşliğinde anlatıp kağıtları harekete geçirerek maketler oluşturduğu ve maketlerin anlatılan destanları canlandırdığı sahneleri epey yaratıcı buldum ve bayıldım.

Beni şaşırtan bir husus da animasyonun stop-motion tekniğiyle yapılmış olması. Normalde bu teknikle yapılmış animasyonlar hep böyle resim resim atarken bu yapım bildiğin akıyor. Yani stop-motion olduğunu neredeyse hiç belli etmiyor. Ama kullanılan teknik sebebiyle safkan stop-motion değil de melez bir yapım olmuş sanırım. Yoksa mesela oradaki okyanus dalgasının stop-motion olma olasılığı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 12 Şubat 2017; 13:38:37 >

• Bu yıl animasyonların senesi oldu. Baya kaliteli işler çıktı. Kubo&amp;#39;da onlardan biri. Titizlikle hazırlanmış ve her öğesi -senaryo, kurgu, görsellik- normalin üstünde. Bu yıl çıkanların arasında Zootopya&amp;#39;dan sonra gelir bence.

Sondaki While My Guitar Gently Weeps cover'ı da fena olmuş.

https://youtube.com/watch?v=_zagM1Memfw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esrik42 -- 13 Kasım 2016; 14:47:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım Caroline filmine benziyor kullanılan teknik ordan gelme.Açıkçası o filme bayılmıştım sinemada izlediğim en iyi animasyondu ama oskar vermediler.3 boyutlu izlemek lazım bu filmleri evde o kadar keyif vermez muhtemelen...
  • türkucu kubo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

türkucu kubo

• film güzeldi, epey emek verilmiş. konu biraz saçma olsa da sıkmıyor. tavsiye edilir.
  • Filmi yeni izledim. Çok hoştu.
    Özellikle aksiyon sahneleri çok tatmin ediciydi.

Kubo'nun annesinin babasıyla nasıl tanıştığını anlatırken origaminin ''bak bu benim'' demesine koptum

Ayrıca ;

Kubo'nun dedesini yenme tarzı çok orjinaldi bence.
  • Bence mukemmele yakin.

Izlenmeli.
  • Mükemmel bir film neden bu kadar az ilgi var?

• Biraz önce izledim, konuyuda bi up çekeyim, zaten 1.30 saat bişey, bi araya sıkıştırın izleyin derim. Benim her şeyiyle çok hoşuma gitti. Stop motion çekildiğini burda okudum, ilginç gerçekten. Görüntüler baya güzel, farklı bi gerçekliği var. Hikaye güzel zevkli, filmin başı sonu bağlantıları güzel yine. Sonuç olarak tavsiye ederim, bi boş vakitte akar gider
  • Son yıllarda izlediğim en iyi animasyon film.İzlerken insanı rahatlatıyor.Hikayesi ve konunun akışı da gayet iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.