Şimdi Ara

Kuba cg100 action

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu motor hakkında bildikleriniz 2011 model ne diyorsunuz..vergi yok 100 cc
     Kuba cg100 action

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanbk -- 20 Temmuz 2011; 21:35:27 >

• yok mu bilen eden..
    ,
  • kullanma fırsatım olmadı ama pek tercih edilmeyen bir model.. kuba alacaksın cg 150 sport tavsiye ederim.. şase olarak aynı sadece motor farkı var.. blansörlü sistem olduğu için bundan çok daha az titreşim yapar.. ama 150cc olduğu için yıllık 84 lira vergisi var tabi..

ama illa vergisiz olsun dersen kmt çelik sk100-3 modelini bir incele derim bir arkadaşıma aldık oldukça memnun hiç arıza vermedi diyor..
    http://www.kolatmotor.com.tr/urun_detay.php?ID=4 linkten bakabilirsin.. fiyatı 1700 civarı..
  • hmm evet ilk alacağımız mopdel buydu geri bunu aldık ve devir saati 6000 den sonra kuba saçmalamaya başlıyor kafa titriyor bi türlü çaresini bulamadım :(
  • onun bir caresi yok dostum belirli bir devirden sonra tek silindirli japonlarda bile artar titresim
  • quote:

Orijinalden alıntı: konyaturk42

onun bir caresi yok dostum belirli bir devirden sonra tek silindirli japonlarda bile artar titresim

hm bi iki kişi yaptığını söyledi ve iki şey dedi 1.< Karbüratör ayarı çektim demiş diğeri de hızlanması için hava filtresi takmış ama bilmiyom ne olduğunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanbk

quote:

onun bir caresi yok dostum belirli bir devirden sonra tek silindirli japonlarda bile artar titresim

hm bi iki kişi yaptığını söyledi ve iki şey dedi 1.< Karbüratör ayarı çektim demiş diğeri de hızlanması için hava filtresi takmış ama bilmiyom ne olduğunu

7,500 devirden sonra cbf bile titriyor.s nasıl yapmışlar merak ettim açıkcası..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kawasaki z650 vs Yamaha Mt-07 ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

söylediğim tireme öyle bir şey değil
    yani 6500 falan devirden sonra motor sana sanki dağılacağını hissettiriyor sanki parça parça olacak bahsettiğim o 11 devire falan çıkamıyor yani bu arada motor sahibiysen motorun nedir

• quote:

quote:

quote:

quote:

söylediğim tireme öyle bir şey değil
    yani 6500 falan devirden sonra motor sana sanki dağılacağını hissettiriyor sanki parça parça olacak bahsettiğim o 11 devire falan çıkamıyor yani bu arada motor sahibiysen motorun nedir

bende honda cbf 150 kullanıyorum..

öncelikle şunu araştırın kullandığınız modelin orjinal max. devri kaç?
    çünkü bu tarz çin mallarının bazılarında devir saatini tıpkı km gibi çok fazla yapıyorlar..
    araştırmanı tavsiye ederim.. acaba aynı model kullananlardan o devirlere çıkabilen var mı?

• anladım araştırıcam bi de hava filtresi hakkında bilgin var mı seni çok yorduysam cevaplamayabilirsin cbf nasıl bahsetsene biraz o da güzel motor :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.