ilk yomradaki yurt çıktı üç hafta orada kalıp nakil aldım, oradan da okula gidip gelmesi sıkıntı iki dolmuş binmek gerekiyor farabiye gitmek için sıkılıp kampüsteki yurda nakille geçtim. Samsunluyum ben samsundan sonra cehennem geldi bura eli yüzü düzgün üni akreditasyonu da var diye samsun üniversitesi yerine burayı yazmıştım pişman oldum keşke ayt’de bir soru daha doğru gelseydi de omü gelseydi hiç uğraşmasaydım bu şehirle okulla < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
KTÜ TIPTAN STTİR OLUP GİDECEĞİM NEREYE GİDEYİM (2. sayfa)
-
-
ADÜ Tıp
-
Gidilmez oraya.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Donem 2 misin gecen sene durumun nasildi belki aksilik olmustur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
manyak güzel olan aile hekimim trakya tıptan mezun olduğu için trakya tıp diyorum
Trakyaya git ordan da ctfye geçersin
Trakya kolay mi hocam?
Bilmiyorum ama ctfye geçiş yapanlar çoğunlukla oradan geçiyorquote:
Orijinalden alıntı: Zackherney1Trakya kolay mi hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Istanbulda nereden geciyorlar linkini atar misin hocam?
Sadece bir duyum hocam resmi değilquote:
Orijinalden alıntı: Zackherney1Istanbulda nereden geciyorlar linkini atar misin hocam?
Tokat lıyım ve Samsunu çok iyi Trabzonu da bir kaç kez gitmişliğim var. Rize, Trabzon ve Giresun hem yaşamak hemde üni okumak için hiç makul şehirler değiller. trabzon yerine erciyesi tercih etsen kat be kat daha düzenli bi hayatın olurdu. önce yaşadığından zevk alacaksın ki sonra okuyabilesin.
sen yinede önünde kalan zamanı var gücün ile değerlendirip sene kaybı yapmadan sınıfı atlamaya bak, sonrasında da hiç bi yer yoksa orduyu bile tercih etsen çok daha mutlu olursun.
Tıp tıp dır ve devlet okullarının hiç biri kalitesiz değildir. özel tıplara bin basar.
-
Ortalaman kaç
hocam bana ucundan geliyordu KTÜ tıp, ama nobadınaw hocam beni çok uyardı yazma lütfen diye ben de onu dinledim yazmadım keşke siz de yazmasaydınız 15.3k gibi bir sıralamaya yazık olmuş
-
beni de uyarmaya çalıştı nobodynow hocam ama dinlemedim memleketim samsuna yakın diye yazdım ebeminkini gördüm.
Dönem 1’im ilk senem okuldaki. kapasitesinin çok üstünde öğrenci aldığı için işleyişi sıkıntı gereksiz kalabalık. Şehrin, yurdun falan tatmin etmesini geçtim okulun kendisinden biraz umudum vardı ama çok sıkıntılı
Bazen yüzde 10 bazen 20 sende?
SEN NERDEYDINNNNNNNN
-
Ailen nerde
Yuzde olarak benzer
Samsunluyuz hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X