Şimdi Ara

KTÜ HERKES KÖTÜLÜYOR NEDEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi ktü günümüzde o kadar kötüleniyor ki. ben anlamadım diyorum inşaat okusam orda diye. ardından bana verilen cevap şu oluyor; ondokuz mayıs, sakarya, selçuk üniversitesi inşaat oku daha iyi falan bu ne kadar doğru. ktü bu saydığım ünilerden eğitim kalitesi bakımından daha mı kötü? biri şu konuya açıklık getirsin lütfen

• o saydıklarının hepsinden daha iyidir ktü inşaat müh ktü inşaat o üniversitenin 1 numaralı alanıdır diğer mühendisliklere görede inşaat eğitimi çok sağlamdır kimseye aldırış etme rahatlıkla yaz derim ktü inşaat
  • UP
  • Bir üniversite sırf para için tıp açarsa böyle yerlerde olur. Teknik üniversite olup tıpı olan tek üniversite.

Sakarya selçuk iyidir özellikle selçuk. Eğitimi çok ağır ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasin5306 Y kullanıcısına yanıt
    oke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Franklin18 -- 10 Temmuz 2014; 23:15:06 >
  • mühendislik bölümlerini sanayi şehri ve buralara yakın yerlerde okumakta fayda var.bknz kocaeli,sakarya,bursa.
  • Tesekkurler degerli yorumun icin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yasin5306 Y kullanıcısına yanıt
    [Deleted by Admins]

• orda okuyan bir sürü arkadaşım var . ktü içinde kıyaslamak gerekirse inşaata aşırı bir talep var . bilgisayar müh sollamış durumda. ben hep iyi şeyler duydum ktü inşaat hakkında
  • krolofila kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • ktü inşaat candır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzenim okuyor makine mühendisliğinde, dediğine göre hocalar çok iyi çoğuna prof giriyormuş zaten ama çok kasıyolarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Franklin18

Arkadaşlar şimdi ktü günümüzde o kadar kötüleniyor ki. ben anlamadım diyorum inşaat okusam orda diye. ardından bana verilen cevap şu oluyor; ondokuz mayıs, sakarya, selçuk üniversitesi inşaat oku daha iyi falan bu ne kadar doğru. ktü bu saydığım ünilerden eğitim kalitesi bakımından daha mı kötü? biri şu konuya açıklık getirsin lütfen

ktüden iyidir hepsi ciddiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayşe..

Para icin degil 'ihtiyaç' icin acilan bir tıp fakültesidir haritaya bakilirsa sebebi anlasilir

Teknik üniversitenin açılımı nedir? Önce bunu düşünün.

İhtiyaç varsa yeni bir üniversite kurulabilirdi tübıtak en yenilikçi ve girişimci üniversiteler listesine bakın katü sürekli düşüşte. Eskisi gibi değil bunu herkes biliyor.

İnsanlıktan çok gelir için yapıldı. 2013 üniversite bütçelerini açın tıp fakültesinin önde olduğu üniversitelerde gelir çok yüksek.

Mühendislikte okuyan biri harç ücretinden başka para sağlamaz ama tıp öyle değil. Bu para hırsı katüyü bitiren nokta oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin5306

quote:

Para icin degil 'ihtiyaç' icin acilan bir tıp fakültesidir haritaya bakilirsa sebebi anlasilir

İhtiyaç varsa yeni bir üniversite kurulabilirdi tübıtak en yenilikçi ve girişimci üniversiteler listesine bakın katü sürekli düşüşte. Eskisi gibi değil bunu herkes biliyor.

İnsanlıktan çok gelir için yapıldı. 2013 üniversite bütçelerini açın tıp fakültesinin önde olduğu üniversitelerde gelir çok yüksek.

Mühendislikte okuyan biri harç ücretinden başka para sağlamaz ama tıp öyle değil. Bu para hırsı katüyü bitiren nokta oldu

Alıntıları Göster
    [Deleted by Admins]

• Adından dolayı ktü kötü .Şaka bir yana ben öyle kötü şeyler duymuyorum özellikle inşaat mühendisliğinin çok iyi olduğunu duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: shearingstressed

quote:

quote:

Artik herkesin su 'teknik üniversite olup tıpı olan tek fakülte' seklinde yaftalama yapmaktan vazgeçmesi gerekli. Bakilirsa sadece tıp degil diş,hukuk, eğitim fakultesi vs de var ama neden tıp one sürülerek bir seyler abartilmaya çalışıliyor anlamıyorum. KTÜ nun tarihcesine bakin bir donem teknik kismi kaldırılıp KU olmustur ancak sonrasinda tekrar alinmis isim. Üniversitenin sizin kadar 'teknik' acilimini bilmedigini sanmayin. Tabii ki birilerinin cikari vardir parasini aliyordur bu Türkiye'de her kurumda olan carpiklik. Ama belki bir kac kişinin sebep oldugu bu isim karmasasini bir universitenin tüm bolumlerine mâl
    edemezsiniz. Cunku o bolumleri kazanmak icin harcanan emekleri, bir suru ogrenciyi ve gerçekten cok değerli hocalari da kapsar bu. Ayrica yeni bir üniversite acilsaydi emin olun bu kadar köklü bir üniversitenin bile yerden yere vuruldugu bu anlayislar karsisinda pek tutunamazdi ki örnekleri ortada. Tubitak listesine gelince Türkiye'de kac üniversite buyuk yukselislerde yenilikcilik konusunda?? Son olarak teknik bir üniversite olmasina ragmen tıp egitimi verilirken gerekli maketler, arac gereçler kullanılıyor neyse ki! Siz dert etmeyin.

Savunacam derken abartmisin istedigi kadar yükseliş yapsin şehir olarak bi İst ank olmadigi icin geri planda kalacaktr

• quote:

Orijinalden alıntı: burst_one

quote:

Orijinalden alıntı: shearingstressed

quote:

quote:

Artik herkesin su 'teknik üniversite olup tıpı olan tek fakülte' seklinde yaftalama yapmaktan vazgeçmesi gerekli. Bakilirsa sadece tıp degil diş,hukuk, eğitim fakultesi vs de var ama neden tıp one sürülerek bir seyler abartilmaya çalışıliyor anlamıyorum. KTÜ nun tarihcesine bakin bir donem teknik kismi kaldırılıp KU olmustur ancak sonrasinda tekrar alinmis isim. Üniversitenin sizin kadar 'teknik' acilimini bilmedigini sanmayin. Tabii ki birilerinin cikari vardir parasini aliyordur bu Türkiye'de her kurumda olan carpiklik. Ama belki bir kac kişinin sebep oldugu bu isim karmasasini bir universitenin tüm bolumlerine mâl
    edemezsiniz. Cunku o bolumleri kazanmak icin harcanan emekleri, bir suru ogrenciyi ve gerçekten cok değerli hocalari da kapsar bu. Ayrica yeni bir üniversite acilsaydi emin olun bu kadar köklü bir üniversitenin bile yerden yere vuruldugu bu anlayislar karsisinda pek tutunamazdi ki örnekleri ortada. Tubitak listesine gelince Türkiye'de kac üniversite buyuk yukselislerde yenilikcilik konusunda?? Son olarak teknik bir üniversite olmasina ragmen tıp egitimi verilirken gerekli maketler, arac gereçler kullanılıyor neyse ki! Siz dert etmeyin.

Savunacam derken abartmisin istedigi kadar yükseliş yapsin şehir olarak bi İst ank olmadigi icin geri planda kalacaktr

Alıntıları Göster
    [Deleted by Admins]

• yahu teknik vs olup olmaması değil.

şehir ile alakalı. bugün ktü izmirde olsaydı ? 3. üniversite olurdu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.