Sektör aşırı doygunluğa ulaştı ben bu yıl mezun olmama rağmen iş bulamıyorum hiçbir yer yeni mezun almıyor torpilli kesim hariç tüm tanıdıklarım işsiz kaldı genel not ortalamam 3.5 üzeri ve İngilizce düzeyim c1 olmasına rağmen işsiz kaldım. |
Çok ciddiyim . Bilgisayar müh yazmayın yeni mezun kimse almıyor.

-
-
Alakası yok .Githubda tonla açık kaynak projem var ama ikcılar hiçbir şekilde geri dönüş yapmıyor bile. Staj yaptığım yerler de iyi .
-
Ooooffffff
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yazılımda rakibiniz çok derken şaka yapmıyorduk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onu okuma bunu okuma yeter ag ne yazsın millet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
mühendislik iyidir gene de bir alana herkes yönelmeye başlarsa sıkıntı burda yok kendini geliştir vs palavraları atmaya gerek yok türkiye büyümüyor çok kişi bir alana yönelince birçok kişide kendini geliştiriyor rekabet artıyor haliyle ya az mezunu olan iş yapan bir şey okuyacaksın ya da garanti meslekler(maaş ve iş imkanı için tercih yapıyorsan tabi) ben şu mühendisliği net istiyorum diyorsan onu yaz tabi
-
Bence üniversite okuma işi geçti. Herkeste var bir şekilde diploma. Aöf vs. okuyor, alıyor millet. Ağzın laf yapmayı öğrenecek veya çevre edineceksin üniversitede. Kuru kuruya ders ver, 3.5-4 ortalama kas, özel sektör için hiçbir anlam ifade etmiyor. Çok kurumsal ya da vakıf şirketi değilse iyi üniversite mezunlarını almıyorlar fazla maaş ister diye. Asgari ücretin bir tık üstüne ölücüler var piyasada. Gidin sağlam firmaların kapısında yatın gerekirse veyahut yurt dışına. Türkiye'de %90 mühendislik yapmayacaksınız zaten.
-
Bunu yazmıştım. Çok değil 4 sene önce Matematik öğretmenliği ile Bilgisayar Müh. başa baş gidiyordu. Ben olsam ''Lise Matematik Öğretmenliği'' yazardım.
Not: Bu yazı tercih yazısı değildir. Sadece fikir belirtilmiştir. Sorumluluk kabul etmiyorum yani.
En Beğenilen Yanıtlar

Onu okuma bunu okuma yeter ag ne yazsın millet
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X