Şimdi Ara

KTÜ DİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ktü diş hakkında bilgisi olanlar orada okuyanlar yazabilir mi ? bölümle ve şehirle ilgili bazı şeyleri sormam gerekli

• up

• up

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam sen o sıralamayla ne yapacaksin merak ettim mdmxjxlsmd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ribozomal Rna kullanıcısına yanıt

şu an her şey olabilir hocam bi baktın askeri tıptayım fasgasgasgas

• Hocam olumlu yonde olabilir bence insanlar birden diş yazmaya karar vermez merak etmeyin bunu soylemeyi sevmiyorum ama dişe tıp kazanamayanlar gidiyo genelde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akdeniz üni. Diş hekimliği
    8 yıl önce açıldı
    Ceng tıp diş
    4 yıl önce açıldı
    Diş hekimliği
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ribozomal Rna kullanıcısına yanıt

tabi öğrencilerin bir kısmı öyle yazıyor ama işi garantiye almak gerekli bi baktın hepsi 1k ileri çekti :/

• Trabzon açık konuşmak gerekirse kötü bir yer.İnsanlari iyi degil ve bunu iç anadoluda yaşayan biri olarak söylüyorum düşün.KTÜ tıp gayet guzel ve kaliteli diye biliyorum ama dişi araştırmadım.Yazsam bana da gelir buyuk ihtimalle ama Trabzon oldugu icin bastan eledim.Yani KTÜ bana göre Egitim-Sehir birlikte dusununce sinifta kaliyor

.. İki defa gittim Trabzon'a.otelde annem carsaflari degisebilir misiniz kirli diyince kadin sinirlendi yeni degistum yav mav diye bir seyler soyledi beni sinirlendirdi.bazen de ters ters bakiyorlar ki fenerbahceliyim ben sen de oyleysen hic bulasma her gun kavga edersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnecessary tension -- 18 Ağustos 2021; 22:44:58 >
  • Bölümü bilmem ama şehirle ilgili suallerinizi alabilirim

• unnecessary tension kullanıcısına yanıt

yok takım tutmuyorum o konuda sıkıntı olmaz.ama insanlarına siz kötü diyorsunuz ve şehri eleyebilecek kadar.sizce o kadar kötü mü ya şehrin insanları, mesela ben kayserideyim buradakilerde entelektüel havada değil sonuçta

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

insanlarına sıkıntı diyorlar hocam.sizce de öyle mi ? şehirde ulaşım genelde nasıl oluyor ? ktüyü biliyorsanız şehrin merkezinde midir ?

• ben de kayserideyim.buradakiler inan daha iyi

• unnecessary tension kullanıcısına yanıt

senin sıra tam kaçtı hocam sen nereleri yazdın ? 20-30 arasıydı sizinki de 22ydi sanki

• evet doğru insanlar terstir ama inanın televizyonda anlatıldığı gibi değil.Ktü şehrin tam merkezinde sayılmaz ama kampüs dev bir alana kuruludur.Ulaşımı dolmuş vb.sağlayabilirsiniz.Ayrıca ben de kayseriliyim bana soracak olursanız kayseri daha iyidir.

• İyi gömdünüz Trabzonu :D

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

insan olarak kayseri daha iyi diyorsunuz.peki hangisi daha çok metropol havası veriyor ? trabzon köy gibi mi

• GrazieRagazzi kullanıcısına yanıt

trabzonlular kızgın

• İnsan olarak daha iyi demedim kayseri insanı da trabzon insanını aratmaz ama hiç değilse çılgın değiller.Metropol konusunda ise kesinlikle kayseridir hatta hakkında iç anadolunun parisi derler yani trabzon kayserinin yanında sönük kalıyor biraz.

anladım hocam çok teşekkürler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.