Şimdi Ara

KTÜ Bilgisayar Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Ordu'da oturuyorum sene başında YTÜ diye yola çıkmıştım ama sanırım ilk 50-60 bin gibi bir sıralama yapacağım. Bu sıralamayla da Ordu'dan pek uzağa gitmek istemiyorum. Acaba Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin eğitimi nasıldır. Sosyal şartlar pek önemli değil hayatım boyunca hep küçük yerlerde yaşadım kolayca uyum sağlayabilirim ancak eğitiminin nasıl olduğu benim için önemli. Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teknik üniversite olduğuna bakma gelme derim.
    gerekirse mezuna kal.
    bence ktü'de sadece inşaat okunur.
    diğerlerini sektöre yakın yerlerde oku.
    özellikle bilgisayarda 3 büyük ilde okusan daha iyi olur.
    olmadı eskişehir, kocaeli yaz.
  • anadoluda mühendislik okuma kardeşim çok pişman olursun 4 yıl ananı babanı okudum diye kandırırsın hatta itü nün altı özel üni olmadıktan sonra mühendislik okumayın hatta itü odtü kazanıp ailenizin imkanları geniş değilse yine mühendislik okumayın tıpa gidin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 19 Haziran 2015; 12:59:54 >
  • Ordudan gelip trabzonda okuduğun için pişman olmazsın. Sıralaman ktü ye yetiyorsa yaz. Ama daha iyi bir yer alabiliyorsan ktüde bilgisayar eğitimi soru işareti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KTÜ Bilgisayar Mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim, mediumda dün bu konuyla alakalı bir yazı yayınladım, yazıyı güncel aratanlar için cevap olabilir, okumak isteyen olursa aşağıdaki linkten yazıya ulaşabilirler.

KTÜ Bilgisayar Mühendisliği Tercih Edilir Mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webaslann -- 29 Temmuz 2019; 12:11:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.