Şimdi Ara

KTÜ bilgisayar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ikinci öğretim düşünüyorum fakat ingilizce hazırlığı yok eğitiminin de zor olduğu söyleniyor ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bolum ingilizce degil ki neden hazirligi olsun :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafan mı iyi birader türkçe bölüme neden hazırlık konsun? Bazı tıplarda istersen türkçe olduğu halde 1 yıl hazırlık okuyabiliyorsun ama istisnai bi durum

• Arkadaşlar neden çok salakça yorumlar yapıyorsunuz arkadaşa, adam belki ingilizce hazırlığı yok demekle olsa daha iyi olurdu demek istiyor nedir bu ergence laf sokma isteği la çocuk musunuz.. Bu arada dostum eğer kendini geliştirmek için ingilizce hazırlık okumak istiyorsan çoğu üniversitede bölüm türkçe olsa da ingilizce hazırlık eğer istiyorsan okuyabiliyorsun.

• Mühendisliklerde özellikle bilgisayarda ingilizce çok önemli diye düşünüyorum hocam.Başka üniversite düşündünüz mü ?
  • Starixa kullanıcısına yanıt
    ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EF8F31CE3 -- 25 Şubat 2021; 17:17:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeaserTR

ingilizce pek üniversite yok o sıralamada ne tavsiye edersin muğla,adnan menderes,karabük,hasan kalyoncu gibi yerler var

Muğlayı araştır bi hocam muğlada yaşıyorum eğitimini bilmem ama şehirden memnun kalıcağına eminim okulda iyiyse düşünebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PAÜ BİLGİSAYAR
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starixa

Mühendisliklerde özellikle bilgisayarda ingilizce çok önemli diye düşünüyorum hocam.Başka üniversite düşündünüz mü ?

hocam ktü ingilizce hazırlığı yok fakat burayı düşünmemin sebebi teorik ve donanım ağırlıklı eğitim verilmesi yazılımı internet ortamında öğrenebiliriz ama donanım öyle olmuyor ayrıca bölümde yazılımı destekleyen öğrenci kulüpleri varmış açığımı oradan kapatırım diye düşünüyorum sizce ne yapayım? ktü ye mi bakınayım yoksa ingilizce hazırlığı olanlara mı yöneleyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: monoton dizi

quote:

Orijinalden alıntı: Starixa

Mühendisliklerde özellikle bilgisayarda ingilizce çok önemli diye düşünüyorum hocam.Başka üniversite düşündünüz mü ?

hocam ktü ingilizce hazırlığı yok fakat burayı düşünmemin sebebi teorik ve donanım ağırlıklı eğitim verilmesi yazılımı internet ortamında öğrenebiliriz ama donanım öyle olmuyor ayrıca bölümde yazılımı destekleyen öğrenci kulüpleri varmış açığımı oradan kapatırım diye düşünüyorum sizce ne yapayım? ktü ye mi bakınayım yoksa ingilizce hazırlığı olanlara mı yöneleyim?

İmkanları dediğiniz gibi güzel ama ileride türkçe olması başınızı ağrıtır mı onu bi düşünün.Ben sizin yerinizde olsam kesinlikle ingilizce olan yere giderdim

• KTÜ 1. öğretimin ingilizce hazırlığı var fakat 2. öğretimde hazırlık olmadığı için 1. sınıftaki İngilizce 1 ve İngilizce 2 derslerinde ingilizce göreceksin. Temel anlamda ingilizceyi öğrenirsin. Dersler konusuna gelirsek dersler Türkçe anlatılıyor ama terimler ve kitaplar ingilizce. Bir ödev yapacaksın bir şey araştıracaksın kaynaklar ingilizce. Yani ingilizceyi eninde sonunda mecburiyetten öğreneceksin.

KTÜ 2. öğretim sıralaması baya geride zaten, o sıralama civarlarında ingilizce hazırlığı olan alternatifin nedir ki?

Bu arada zorluk konusunda evet KTÜ aşırı zordur. O konuda hazır ol ders geçmek öyle kolay değil 4 yılda bitiren sayısı her geçen yıl azalıyor. Eğer iyi çalışmazsan okulu uzatma riskin var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Sky

KTÜ 1. öğretimin ingilizce hazırlığı var fakat 2. öğretimde hazırlık olmadığı için 1. sınıftaki İngilizce 1 ve İngilizce 2 derslerinde ingilizce göreceksin. Temel anlamda ingilizceyi öğrenirsin. Dersler konusuna gelirsek dersler Türkçe anlatılıyor ama terimler ve kitaplar ingilizce. Bir ödev yapacaksın bir şey araştıracaksın kaynaklar ingilizce. Yani ingilizceyi eninde sonunda mecburiyetten öğreneceksin.

KTÜ 2. öğretim sıralaması baya geride zaten, o sıralama civarlarında ingilizce hazırlığı olan alternatifin nedir ki?

Bu arada zorluk konusunda evet KTÜ aşırı zordur. O konuda hazır ol ders geçmek öyle kolay değil 4 yılda bitiren sayısı her geçen yıl azalıyor. Eğer iyi çalışmazsan okulu uzatma riskin var.

Hocam alternatif olarak mersin üniversitesi ve erciyes üniversitesi (iö) var ancak KTÜ'yü istememin sebebi zor olması ve çeşitli laboratuvarlarının olması ayrıca 1-2 iş yapan öğrenci kulübü de var aynısını alternatif üniversiteler için göremiyorum sanırım ingilizceyi feda edeceğim ktü için

• monoton dizi M kullanıcısına yanıt
    Ktü'nün inşaatı iyi diyorlar diğer mühendisliklerin kötü olduğunu söylüyorlar ne kadar doğru bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.