Şimdi Ara

KTÜ-Bilg. Muh. yazan var mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Varsa siralamalarini da yazabilirler mi ?

Not:Bu bir nabiz yoklamasidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sanırım ıo yazdın oranın.gecmis olsun sımdıden ıo okunmaz sana bunu soyluyorum.sebebını dun bı konuda cok yazdım ama kım neden dınlesın bazı seylerı bılmek gerekıyor ama.ha benım bırak orayı sakarya ıo bıle gelırken yazmadım yazık ettın kendıne sarman yazık.bırak sımdı teknık unı laflarını bırde.ee o zaman ktu bogazıcınden daha mı ıyı.bunlar hıkaye bu devırde unı kurcaksan adına teknınk unı alcaksın kı puanlar yukselsın,sana degıl o kedıye acırım yazık ettın kendıne

not:bunların tamamını ıo yazdın dıe soyluyorum cunku hatırladıgım kadarıyla sıralaman berbattı.
  • benim ktü de ikinci öğretim bilgisayar müh. pkuyan arkadaşlarım var gayette memnunlar onlarda hayatını yaşıyolardı bizde ortam diyosan ortamıda oluyo bizzat gördüm yaşadım kızlar şu anda birisi Bosch Rexroth,diğeride yanlış hatırlamıyorsam intelde satjyer olarak çalışıyorlar okunmaz felanda değil gayette güzel okunuyor başka üniversiteler nasıl bilmiyorum ama ktü akşamlarıda güzel kampüs hayatını sonuna kadar yaşarsın ama bu sadece ktü için geçerli şehri pek sevmiyorum ben:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

sanırım ıo yazdın oranın.gecmis olsun sımdıden ıo okunmaz sana bunu soyluyorum.sebebını dun bı konuda cok yazdım ama kım neden dınlesın bazı seylerı bılmek gerekıyor ama.ha benım bırak orayı sakarya ıo bıle gelırken yazmadım yazık ettın kendıne sarman yazık.bırak sımdı teknık unı laflarını bırde.ee o zaman ktu bogazıcınden daha mı ıyı.bunlar hıkaye bu devırde unı kurcaksan adına teknınk unı alcaksın kı puanlar yukselsın,sana degıl o kedıye acırım yazık ettın kendıne

not:bunların tamamını ıo yazdın dıe soyluyorum cunku hatırladıgım kadarıyla sıralaman berbattı.

cevremdeki cogu herkes iö mezunu hepsi de gayet memnun lutfen miletin aklını karıstırma her insanın yapısı,kisiligi farklı senin icin kotu olabilir saygı duyarım ama benim icin iyi belki sana kotu diye herkese kotu mu olmak zorunda lutfen daha duyarlı ol bence kelimesini koy yazdıklarının basına benim sıralama 55 k sakarya endustri iö yazdım ben de gelirse de sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ktü bilgisayar mühendisleri bu sayfada toplanalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mimarlık hala okunur mu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.