Şimdi Ara

KSRO İmage Code

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ksro indirdim lakin image code yazamıyorum ^^
    Acaba nasıl bir çözüm bulabiliriz?

• pc nin unicode dilini korece yap otomatik korece klavye eklenicektir sonra oyuna geldiginde alt + shift yap korece klavyeeye geç sonra alt gr ye 1 kere bas korece yazarsın
  • Beyler bişey sorucam peki bazı arkadaşlar KSRO da oynuyor ayriyetten JSRO CSRO felan da varmış...Onları deneyen varmı ?
  • İyide ordadi kelimeler benim klavyede hangisine denk geliyor ?
  • Ksro yu ingilizceye çeviren programlar var. Onlardan kullanabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoulKeeper

Ksro yu ingilizceye çeviren programlar var. Onlardan kullanabilirsin

Bende öyle duydum ama image kodu çevirmiyor dediler
  • Ahanda bide bunu deneyem yeni buldum :)

http://forum.donanimhaber.com/m_17861219/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Beyler bişey sorucam peki bazı arkadaşlar KSRO da oynuyor ayriyetten JSRO CSRO felan da varmış...Onları deneyen varmı ?

Jsro Fos Türkiye İpleri Ban İngilizce İpleri Ban Ama CSroyu Bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silent Force

Ahanda bide bunu deneyem yeni buldum :)

Bence Onu Debene Bendenedim Ama Yapamadım Yani O Kareye Harfi Çİziyom Gelmiyo ANlamadım
    Nese Bak Şidmi Sen Bilgisayarına Korece ilini Yükliceksin Korece Yapcaksın BU Üst Konuda Verlimişti Zaten Sonra Oyuna Girceksin İmage Codu Yazarken İnternetten Korece KIlaviesinin Resmini İndireceksin Hiç ÖLe Resim Çizmeye Felan Gerekyok İmage Code Bakacaksın Sonra Korece KIlavienin Resmine Bakacaksın Oraya Yazacaksın Ben Öle Yapıyodum
    Ama Oyunda Türk Bulamayınca Bıraktım

• quote:

Orjinalden alıntı: _MetalGirL_

quote:

Beyler bişey sorucam peki bazı arkadaşlar KSRO da oynuyor ayriyetten JSRO CSRO felan da varmış...Onları deneyen varmı ?

Ben JSRO yu Denedim İmage Cod Yok Ama Sevmedim.CSRO yu Bilmiyorum(İpler Banlı Değil(JSRO İÇİN GEÇERLİ))

• quote:

quote:

Bence Onu Debene Bendenedim Ama Yapamadım Yani O Kareye Harfi Çİziyom Gelmiyo ANlamadım
    Nese Bak Şidmi Sen Bilgisayarına Korece ilini Yükliceksin Korece Yapcaksın BU Üst Konuda Verlimişti Zaten Sonra Oyuna Girceksin İmage Codu Yazarken İnternetten Korece KIlaviesinin Resmini İndireceksin Hiç ÖLe Resim Çizmeye Felan Gerekyok İmage Code Bakacaksın Sonra Korece KIlavienin Resmine Bakacaksın Oraya Yazacaksın Ben Öle Yapıyodum

oyunda turk vardıda bıraktık bea

• quote:

Orjinalden alıntı: fatih1994

quote:

quote:

Ben JSRO yu Denedim İmage Cod Yok Ama Sevmedim.CSRO yu Bilmiyorum(İpler Banlı Değil(JSRO İÇİN GEÇERLİ))

Jsroda Türklerin Açtığı Charlarr Banyiyo Bilmeeden Konuşma Herkese Sorabilirsin
    Ayrıca Auto Pot Yok

Ha Ban Yemiyenler VAr Onlar Nasıl Ban Yemiyo Bilmiyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDangeR -- 24 Haziran 2008; 12:24:01 >

• ksro ile bizim oyu arasındaki fark ne
  • koredilini yukle pc ne ve korece yazmayı öğren baska kurtulusu yok ;)
  • quote:

quote:

Kore dili yüklücemde upload edip verebilirmisin dil paketini veya linkini

• linkbulmam cok zor ben zannetmiorm bi xp cd si bul ve yükle dh nin ksro konusuna bak 14. sayfasında olması lazım orda ben image kod nasıl gecilir anlattım
  • quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

linkbulmam cok zor ben zannetmiorm bi xp cd si bul ve yükle dh nin ksro konusuna bak 14. sayfasında olması lazım orda ben image kod nasıl gecilir anlattım

Aynen Bende Zaten Nasıl Upload Edicem Bilmiyorum
    Bende 1 Ay Felan Aradım SOnra Pc Göçtü Karşı Komşumuz Bilgisayarcıydı O Geldi Yaptı Bende O Arada Aldım Xp Cd Sini Yükledim 1 Hafta Oynadım Sonra Dayanamadım Hiçkimse Yok Bıraktım

• quote:

Orjinalden alıntı: ß@tWo

ksro ile bizim oyu arasındaki fark ne

100 Lwl Var 100 Lwl Skili Var
    Heryer Bom Boş Çok Rahat Gm Çakilerin Oraaya Ishade İndiriyo *otlar Ölsün Die
    Sonracıma Ch'in Tomp Var Daha Ne İstiyon Hergün Oyuna Tek Atıyon Unique Kesin Bol Bol
    En Önemlisi Silk İle Alınana Eşyalar Stala Konuluyor Daha Ne Diyim

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDangeR -- 24 Haziran 2008; 12:46:28 >

• uniqe kesmek isteyenler ksro bol bol kesebilirler tg cerberus ivy ve uruchi ye giden yok 36 lvl da uruchi kesme şerefine bile eriştim ksro da
  • @orionsguard

aynen çıkınca potumu alıyorum 10-15 dkda bulup kesiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.